Am vazut recent in TVMania o noua reclama la un prdus 100% natural (sau cel putin ei asa pretind), fara hormoni, pentru stimularea cresterii sanilor, cu rezultate permanente. Cica e o formula pe baza de cereale.
Desi stiu ca 99,9% dintre produsele de slabit/crestere a sanilor/vergeturi etc. sunt tzepe, de fiecare data cand vad ceva nou ma gandesc "da' daca asta o fi produsul-minune"?
Am dat o cautare pe net si am vazut ca se comercializeaza si in Germania, Italia, Olanda si alte tari, a incercat cineva "minunea"?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Candy, am citit si eu reclama respectiva, dar nu am incredere in asa ceva. Pai daca s-ar rezolva astfel de probleme cu o mana de buline din cereale, nu cumva ar da faliment cabinetele de chirurgie plastica? N-ar mai vrea nici o femeie sa se opereze pentru a-si mari sanii... A, mai ziceai ca ai citit ca acest produs se comercializeaza si in alte tari. Ok. De acord. Dar eu zic ca si occidentalii au naivii lor exploatati de niscaiva excroci mai mult sau mai putin conationali...
cat costa ERDIC....???
Madalina - mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Sebastian (20.07.2006)
Eu am luat cateva luni tinctura de marar, pentru ca vroiam sa raman insarcinata (alaturi de alte plante).
Tinctura de marar contine estrogeni feminini, rezultatul a fost un bust ceva mai generos.
Nu te astepta la rezultate spectaculoase de la niciun medicament, care in plus iti poate afecta sanatatea.
Tinctura costa putin, contraidicatii nu cred ca are. Incearca, nu ai nimic de pierdut!