Suplimente naturale in cobaltoterapie

Suplimente naturale in cobaltoterapie | Autor: Loma

Link direct la acest mesaj

cine stie care sunt cele mai eficiente suplimente naturale pt. un bolnav de cancer (localizat la san) si care face cobaltoterapie.
multumesc mult de informatii
Loma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moasha spune:

medicul nostru oncolog recomanda Ganoderma - f bun se pare. si in stadiul IV (nu vindeca cancerul ! dar amelioreaza durerile si da forta organismului ) mai cauta pe net info in engleza bineinteles! ai sa vezi ca-i bun! daca doresti se poate procura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Moasha multumesc de informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Aloe vera gel. Asta i-am dat mamei timp de aproape 2 ani si jumatate .Cobaltoterapia are niste efecte foarte nasoale la aproximativ 3, 4 luni. Trebuie concumate f multe fructe si legume in special morcov , sfecla rosie si ficat.
Numai bine,
Cris

Mergi la inceput

mutumesc Crisa, ma gandeam si eu la produsul asta, tu de la ce firma ai luat, Forever living?

Mergi la inceput

Moasha am citit cate ceva despre Ganoderma, chiar am vazut si prin magazinele de profil de pe aici, insa e in combinatie cu mai multe feluri de ciuperci, poti sa imi indici o marca anume, sau de cine e produs, ca asa sa ma apuc sa cumpar de pe unde il gasesc nu prea am curajul, vreau sa vad niste review-uri ceva,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna Loma,
Nu nu am luat de la forever living deoarece am auzit ca nu e asa de bun. Eu am adus , trimis din State , aici am gasit 100% natural cu numai 6 dolari litrul.Am carat litri intregi.In Romania e cam 1 milion si ceva sticla. Eu pot sa-ti recomand cu multa caldura niste naturisti dar sa-mi dai PM ca nu stiu daca am voie sa spun aici ce si cum. Sint niste pastile 100% naturale pe care le RECOMAND cu caldura..eu am citit despre ele muult inainte sa fie asa cunoscute in Romania dar sceptica cum sint de fel..am zis iar bag milioane si de geaba.Mama deja avea metastaze. Dar am vazut cu ochii mei mamografie si interpretare cu noduli la sini(nu stiu daca erau maligni sau benigni) care dupa 6 luni de luat aceste pastile au disparut COMPLET. Acuma nu o fi pentru toata lumea la fel dar merita incercat mie imi pare rau ca nu am incercat. Daca te intereseaza si nu am voie sa postez aici da-mi PM sau contacteaza-ma pe mess, daca nu..asta e.
Dar aloe eu zic ca merita luat nu numai daca ai ceva ci asa si de oameni sanatosi.
Va dorec numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

CrisaS ti-am trimis un PM

multumesc mult Loma

Mergi la inceput