ce o fi??!!
Fetelor am si eu o problema cu al meu iubit. Adica el are o problema. I-a aparut de ceva timp o umflatura , basicutza ( tare )nici nu stiu cum s-o numesc pe , penis ( spre cap). Nu il doare , doar il ustura dupa actul sexual. In zilele cand suntem prea ocupati si nu facem nimic , incepe sa-i treaca. Tzin sa mentionez ca eu am avut piercing in limba si l-am dat jos crezand ca asta e cauza. in locul unde am avut piercingul , mai exact gaura s-a transformat intr-o umflatura exact ca a lui .Nu ma doare ... nu nimic. L-am dat jos de aproape 2 saptmani si abia a inceput sa mi se desumfle f putin.Ma gandesc ca poate asta e cauza ( piercingul). Inca nu am apucat sa mergem la doctor ( suntem f aglomerati) , speram sa ajungem cat de curand. O fi vreo boala ?! Desi nu prea cred , pt ca nu am fost cu altcineva nici eu , nici el . Noi am fost despartiti o perioada si eu am fost cu altcineva , iar dupa ce ne-am impacat cam la 2-3 luni i-a aparut lui asa ceva . El spune ca as fi luat ceva de la acea pers cu care am fost in timpul in care am fost noi despartiti, dar ma gandesc ca-i aparea imediat , nu dupa 2-3 luni .
Voi ce spuneti ? ce parere aveti ? a fost (este) cineva in situatia asta?
belutza
Raspunsuri
anamaria spune:
repejor la doctor! daca ti-a aparut si tie aceeasi 'kestie' inseamna ca - cel mai probabil - este contagios! nu cred ca are importanta acum de unde si cum ati luat-o initial. trebuie tratata!
mergeti frumusel amandoi la dr, vedeti despre ce e vorba si rezolvati problema!
nu cred ca ar putea cineva sa-si dea seama dintr-o simpla descriere despre ce e vorba, si sincerac sa fiu eu una m-as ingrijora cel putin atat cat sa-mi fac timp sa merg la dr... macar sa nu fie nimic!
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
maricar spune:
Mai Belutza,
"Problema" e cat se poate de contagioasa si serioasa! Si daca zici ca tu ai mai avut o alta relatie, nu e nici un dubiu de unde a aparut...Nu mai stati asa, faceti-va timp si mergeti la medic!
Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
maricar spune:
A!Si sa-ti mai zic ce stiu eu:
Orice leziune aparuta la nivel genital trebuie tratata cu grija. Bubitele rosiatice(Macula eritematoasa) pot fi semne de sifilis si este obligatoriu sa te prezinti la medicul ginecolog. Herpesul, pe de alta parte, da nastere unor pustule – bubite localizate la nivelul labiilor, clitoris, vagin, col uterin. Bubitele au aspectul unor vezicule cu lichid clar, vezicule sub forma de buchet, care apoi se transforma in rani dureroase.
Mergeti la medic, nu lasati problema asa!!!
Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
iuliana_2007 spune:
Si eu cred ca este ceva contagios.O boala contagioasa este foarte periculoasa si daca nu te tratezi cat mai repede este foarte greu sa mai scap de ea,eu parca asa am citit.
Aveti grija de voi ca nu este de gluma cu asa ceva,te ingrozesti cand citesti ce se intampla din cauza la aceste boli contagioase.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
cand am putut eu sa merg nu a vrut el ca-i era rushine , dar maine il trag dupa mine la doctor.
eu nu am nimic in zona genitala , doar el are , dar nu-i de stat.maine la doctor.
belutza
virgo spune:
Sper sa reusesti sa-l convingi ... si informeaza-l ca majoritatea BTS , netratate , pot da sterilitate . Daca lui nu-i pasa , TIE sigur o sa-ti pese !