daca s-a confruntat cineva cu problema aceasta si i-a gasit leacul,m-ar bucura tare mult sa-l aflu.
Eu zic sa folosesti samponul de la Vichy.Este super!!!
Nu-ti recomand Foltene...nu stiu nimic de Revalid.
Bufi
Trebuie mai intai sa depistezi cauza caderii parului, daca se datoreaza unor dereglari hormonale sau unei carente nutritionale si pt asta sunt necesare niste analize si un consult de specialitate.
Daca e doar o cadere temporara, o poti ameliora luand niste suplimente nutritive (Revalid, Viaderm, Phytophanere etc) sau folosind local diverse lotiuni care ajuta la regenerarea podoabei capilare (Ducray, Vichi, Foltene, Phytociane etc).
mariavlad
Eu am incercat cu tratamentul de la Vichy, dar la mine nu a dat rezultate. Apoi am incercat cu samponul de la Herbology cu extract de chinina si cu o solutie de la gerovital, care contine ulei de ricin, vitamina A si extract din petrol (si samponul si solutia de care ziceam le gasesti la Sensiblu). Nu stiu care din ele a fost mai folositoare, pentru ca le-am utilizat in paralel, dar au dat rezultate. Imi cadea ingrizitor parul, eram chiar disperata, incepusem sa am goluri la tample. Acum nici nu mai cade (2-3 fire la pieptanat si vreo 20 la spalat) si se si regenereaza.Multa bafta si tie!
scuze ca ma bag in vorba, dar cred ca titlul ar trebui sa fie "impotriva caderii parului". prima oara cand am vazut subiectul am crezut ca vrea cineva sa faca o farsa cuiva si cauta ceva "pentru caderea parului"
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video