Vesti bune de la geo!
Avem vesti bune!!!
Pentru cine isi mai aminteste de nefericita ei poveste de dragoste, iata ca geo a luat totul de la zero si isi urmeaza calea!
Geo a ajuns in Franta, este aici cu mine, are un logodnic super (tinar, frumos, bogat :))) si radiaza de fericire!!!
Ea e asa de emotionata incit nu mai stie nici parola de la DC… Pina cind si-o aminti, am sa o las pe ea sa va scrie citeva cuvinte in mesajul meu.
Buna tuturor!
Nu credeam ca viata poate fi asa de frumoasa... ii spun Otiliei sa ma ciupeasca de teama sa nu visez...
Totul este nou pt mine aici in Franta...si atat de frumos... logodnicul meu se poarta asa de minunat... este ca intr-un basm ...
Dupa ce l-am parasit pe Teo fara ca macar sa imi iau lucrurile, lasandu-i toate "cadourile" pe care mi le-a facut in 3 ani si pe care vrea probabil sa le pastreze si pt urmatoarele sotii...credeam ca viata mea va decurge trist si monoton…. dar am avut noroc de o prietena care nu m-a lasat sa imi plang de mila ci sa sterg totul, sa invat din greseli si sa merg mai departe !
Inca o data se adevereste faptul ca prieteniile facute pe DC sunt adevarate…. Nici prietenii mei cei mai buni nu au facut ceea ce a facut Otilia pt mine…. O persoana straina dintr-o alta tara a avut atata incredere in mine.. asta spune multe!
Va pupam si poate ca povestea mea va da speranta si altor fete care sunt in situatii critice.
Nu va pierdeti speranta niciodata!
geo
@+...
Otilia & La Adelita
Raspunsuri
Corina spune:
Draga Geo,ma bucur pentru tine.Iti doresc sa fii fericita in noua viata pe care o incepi acum.Te pup si astept continuarea povestii!!
Corina
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
ralu spune:
Ce frumos!!!!
Ma bucur tare mult cand o poveste trista cum a fost a ta se termina asa de frumos.
Iar in fata Otilie -imi scot palaria!!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Arhistefy spune:
Ma bucur mult, mult pentru tine. Ai grija de tine si incearca sa te mai pui si tu pe primul plan, nu numai pe el.
Cu mult drag,
Mihaela
Oana_B spune:
Geo, chiar ieri (si nu nu glumesc) plimbandu-ma pe forum, am dat de numele tau si ma gandeam ce-o mai fi cu tine. Bravo tie!!!!! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!
Otilia, o plecaciune adanca esti un inger de fata si un glas de aur!!!
Si pt o felicitare din inima ca fara el nu era posibil sa se intample atatea lucruri frumoase.
Oana_B
ruxij spune:
Bravo, Bravo! Ce mult ma bucur! Sper din suflet sa fii fericita. Nu imi vine sa cred ca mai sunt oameni ca Otilia, felicitari. Asta imi da peste cap ideile despre viatza, trebuie sa imi revizuiesc filozofia. N-as fi crezut sa mai existe oameni ca tine, Otilia.
Si, am o nedumerire, cine era "fostul", ca ai zis Teo, sper ca nu a fost "nimeni" ca tot Teo il cheama si parca si fostul era medic? Sper ca e o coincidentza.
Va sarut si sa ne tzinetzi la curent despre cum evolueaza situatzia in Frantza.
Ruxi
crinuta spune:
Otilia, sunt foarte impresionata de gestul tau.Ce sa mai spun, imi pare bine ca mai exista asemenea oameni cu inima de aur.
Pupici
Crinuta
Otilia spune:
Fetelor,
Va multumim pentru mesajele frumoase! Ma faceti sa
Geo a plecat acum la ea acasa (ah, nu, nu la Constanta), aici... suntem aproape vecine!!!
Eu ma bucur asa de mult ca nu mai sunt singura si am in sfirsit o prietena!!! Geo are un suflet minunat, este o fata de milioane!!! Am mare noroc sa-mi fie de-acum aproape!
De altfel de la primul ei mesaj pe forum m-a impresionat foarte mult!
La ceva timp dupa aceea ne-am imprietenit si am inceput sa palavragim pe chat la nesfirsit! Apoi mi-a spus ca ar vrea sa gaseasca un job de vara ca sa cistige ceva bani... si intimplarea a facut sa se iveasca o ocazie aici. Numai ca jobul ei de vara s-a transformat intr-o dragoste mare si... iat-o logodita cu unul dintre prietenii sotului meu! Asta ar fi povestea... o sa va tinem la curent cu urmarea ei :)))
Si, asa cum a zis si Oana_B, multumim din inima -ului fara de care... nu ar fi fost nimic!
Va pupam pe toate si va dorim numai bine!