fructe congelate
Buna fetelor! sunt curioasa daca ati incercat fructe congelate, la ce le ati folosit, daca sunt la fel de gustoase? ati incercat sa conservati fructe peste iarna la congelator in locul compoturilor?
Raspunsuri
LiliaToma spune:
Am gasit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74467
un subiect.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
brendamitran spune:
Eu tocmai mi-am pus doua cutii de visine la congelator.
Nici un aliment nu-si mai pastreaza gustul initial dupa ce o congelezi,dar sunt bune,pot fi folosite la prajituri,cu mare succes.
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Aaka spune:
le folosesc dimineata la micul dejun in cazul in care fac pan cakes sau in cereale cu lapte pt bebelina
Ramona J spune:
Si eu fac smoothie la copii sau piure de fructe. Prefer combinatia cu fructe proaspete, bineinteles.
Pot fi folosite foarte bine la prajituri, torturi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
catutza spune:
Eu pun doar visine la congelator, sunt multumita de ele.Le spal, le scot samburii si le las la scurs. Apoi le pun in pungute si gata.
Le folosesc la prajituri s-au tort cu iaurt si visine.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
deeapui spune:
Si eu pun fructe la congelator..in general visine, capsuni sai zmeura, pe care le folosesc apoi la prajituri cu fructe pt Alex. Caisele si piersicile le fac compot, se pastreaza mai bine, si le poti folosi tot la prajituri, dupa ce le-ai scurs bine de sirop, iar Alex mananca cu placere caise/piersici din compot putin maruntite si amestecate cu biscuit sau branzica (mai ales iarna cand nu se prea gasesc sau sunt din cele de import fara gust).
Deea, Alex si bb2
Hildegard spune:
uite aici ceva despre fructele congelate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77462&whichpage=1&SearchTerms=fructe,congelate
de-ale gurii