M-am decis ca trebuie sa-mi achizitionez un nou baton corector , fiindca nu sunt multumita de cel pe care il am.Arata inestetic si cum am si tenul un pic uscat se vede locul unde am dat.M-am uitat pe la cosmetice , e drept n-am stat sa incerc insa as vrea sa-mi spuneti de la ce firma aveti voi batonul corector , pentru a va acoperi imperfectiunile tenului.Daca tot suntem la capitolul asta ati gasit vreun anticearcan care sa va multumeasca?
Eu am Illusion Wand - correcteur magique de la Revlon. E un tub cu pensula, si produsul e lichid. Il folosesc si pe post de anticearcan, si e chiar foarte eficient.
Eu am luat recent un anticearcan de la Avon (Anew-320.000 lei)
si sunt tare incantata de el.
mariavlad
Am incercat mostra de la L'oreal si nu mi s-a parut ca acopera cum ar trebui , am auzit remarci bune si la cele de la Maybelinne , va mai astept cu segestii , mi-ar fi de mare ajutor.Folosisem de la vara mea un baton corector , dar numai stiu marca si m-a incantat la ce frumos a acoperit cosul , numai pe portiunea cu pricina.Deci se poate si mai bine.Banuiesc ca majoritatea femeilor au produsul asta in dotare.![]()
eu am avut de la rimmel si acum am de la max factor,care mi se pare bun.Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete