SOS!!reteta de ingrasare

SOS!!reteta de ingrasare | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

va rog din suflet spuneti-mi si mie niste retete de ingrasare,am 1.60 si 45 de kg.sunt disperataaaa nu pot sa iau deloc in greutate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de kale

va rog din suflet spuneti-mi si mie niste retete de ingrasare,am 1.60 si 45 de kg.sunt disperataaaa nu pot sa iau deloc in greutate.

Baga junk food si inghetata zilnic,sa vezi cum iei in greutate...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

NU EXISTA...ceva sigur sa te rotunjeasca, si sa mai si ramai asa...doar un nutritionist cred ca te poate ajuta(si pe mine, si pe mine!).
Ca sa fiu totusi on topic, acum ceva ani , in urma ...unui necaz -sa-i spun asa- am slabit 8 kg in mai putin de o saptamana, adica efectiv peste noapte, nu am crezut ca e posibil sa ma trezesc uscata, efectiv nu mai aveam haine, totul pica de pe mine.Mi-am revenit cu un trat. de 3 luni dat de medicul endocrinolog(control de rutina)cu MGB6,VIT D3,si...liniste!Adica am luat 5 kg intr-o luna pe care le-am si pastrat de-a lungul timpului, dar tot slaba sunt!
Astept sa nasc si fug si eu la un nutritionist ca face minuni!(ma rog...cel putin ptr cele ce vor sa slabeasca).

Uite un link catre niste discutii asemanatoare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85666

33+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

quote:
Originally posted by anky

Baga junk food si inghetata zilnic,sa vezi cum iei in greutate...

nu functioneaza... am incercat deja... daca m'ati vedea ce mananc (si mai ales cat mananc) v'ati speria...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Daca puteti cauta in arhiva Formula As erau retete recomandate de-alungul timpului de cititori care s-au confruntat cu asta.Mai bine mergeti la un nutritionist.Nu ma mancati prostii , va dauneaza sanatatii chiar daca in aparenta totul e bine , voi ramanand slabe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu zic sa mergi sa-ti faci niste analize. Am un coleg de serviciu care are aceeasi problema: mananca foarte mult dar arata ca un bat. El a mers la doctor si se pare ca este o problema medicala.

Mergi la inceput