cadou aniversar

cadou aniversar | Autor: piggy

Link direct la acest mesaj

Peste cateva zile vom implini un an de la casatorie...Si nu am nici cea mai vaga idee ce cadou as putea sa ii iau sotului meu...Ma gandeam ca din experienta voatra ma puteti ajuta cu ceva idei...
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Leaga-ti o fundita de satin rosu de degetul mic de la mana stanga si zambeste-i frumos din usa.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

MIe mi-ar placea sa primesc un albumel de poze, cu poze..de la inceputul aventurii noastre in 2.. pana in prezent..tu ai putea folosii doar pozele din primul an de casatorie..ar ieshi ceva frumos cred..asta daca doreshti sa-i faci un cadou simbolic..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu i-am scris o scrisorica de dragoste, am legat-o cu o funda roshie si am pus-o in papucii lui, langa pat, s-o gaseasca a doua zi...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

multumesc frumos...dar pentru cadoul asta nu a trebuit sa astept un an de zile...
ma gandeam la ceva micut dragut si care sa ii aminteasca de eveniment

Mergi la inceput

aaa raspunsul meu era pt witchie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Noi am decis ca ar fi mai bine la aceste aniversari (ani de casatorie) sa cumparam ceva IMPREUNA, pe care mai apoi sa-l folosim IMPREUNA. Deci, sa nu ii cumpar eu ceva lui, si el mie separat.

De exemplu, cum a fost sarbatorit la noi primul an: el si-a luat liber de la lucru (eu eram ultimul an de facultate).
S-a trezit de dimineata, s-a imbracat si a fugit in oras (dupa flori). Credea ca m-a lasat dormind. Imediat ce a iesit el pe usa, m-am ridicat rapid din pat, m-am "motat" la repezeala, si m-am imbracat in rochia de mireasa (eu mi-am cumparat rochia, si o am si acum). A fost foarte surprins cand s-a intors, pentru ca se astepta sa ma gaseasca dormind. Continuarea...e secretul firmei.

A, ziceam sa cumparati ceva impreuna: spre exemplu, in primul an noi ne-am luat o umbrela mare.
Amandoi adoram sa ne plimbam prin ploaie, insa aveam doua umbrele mici (obisnuite), si nu era asa romantic sa stam doar sub una din
ele, fiind amandoi uzi pe jumatatea din exterior.
Asa ca, ne-am luat o umbrela de firma, maaaare, mai scumpa, dar ffff buna. O avem si acum, si chiar zilele trecute ne-am bucurat din nou de ea (si de ploaie).

Ma limitez la exemplul acesta, pentru ca al doilea an a fost mai cu peripetii (o excursie in doi), si as scrie probabil o nuvela. In august aniversam al treilea an, dar inca nu ne-am gandit ce am vrea sa ne luam/facem. Astept si eu sa mai citesc idei pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

un ceas? un telefon? o agenda electronica? un gps? un laptop? un bilet la concertul preferat? o noapte la hotel? o excursie la munte? la mare? in strainatate? un inel? un lant? o servieta? un set de birou? un pix sau stilou special? un film ? o masa rezervata la restaurant?

un test de sarcina pozitiv?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

La 1 an de casatorie, eu i-am imprimat pe o cana( era in unirii , la parter), o inima, la multi ani! te iubesc in limba lui(turca), cu numele lui complet, i-a placut la nebunie, mai ales ca nu au scris corect, si suna comic, si acum cand bea din ea , se amuza. Poti sa faci ceva asemanator, si pe un tricou sau altceva.
Pe 12 iunie implinim 4 ani, si trebuie sa ma gandesc la ceva care sa-i placa la fel de mult.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

O cina romantica acasa si te imbraci cu ceva sexy

Mergi la inceput

fetelor multumesc mult pentru idei...
pana la urma i-am luat o busola care sa ii arate drumul spre mine ...glumeam, ii place sa mearga pe munte si m-am gandit ca o sa ii fie de folos :)
dar ideile voastre sunt super...si ardeiash cu testul de sarcina ai nimerit la fix...tocmai in ziua cu pricina vreau sa il fac
va pup

Mergi la inceput