cistita

cistita | Autor: gia_andreea

Link direct la acest mesaj

buna!
multumesc pentru sfaturi!
Analize pt Camydia am facut , a iesit negativ, am facut si tbc in urina la fel negativa.
Uroculturi am facut cu sutele.Cele mai multe mi-au iesit Colli. odata Klebsiella si cateva mi-au iesit sterile desi eu aveam si atunci simptome.
Ma ustura tot timpul cand urinez si am 2-3 crize pe luna acestea constand in usturime tot timpul, nevoia imperioasa de a urina.
Am luat si multe antibiotice Ciprofloxacina, Norfloxacina, Nitrofurantoina, dar fara rezultate.
Acum fac si un tratament homeopat dar nu prea da rezultate.Am facut doar eco.Restul analizelor : endoscopie vezicala, irigografie ureterala, urografie, cistografie nu pt ca nici un doctor nu mi le-a recomandat.Toti imi spun sumar de urina si urocultura .Atat.
Va rog mult daca puteti sa-mi recomandati un doctor competent.
M-am gandit sa merg si la policlinicile private cum ar fi Medicover, dar ma gandesc ca dau si o gramada de bani si poate dau tot peste doctori care nu-mi spun decat sa beau lichide si nu-mi fac nici o investigatie.
va doresc multa sanatate su multe succese!
Pa pa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

As vrea sa iti trimit un mesaj privat, dar vad ca nu ti-ai activat optiunea asta.
Poti s-o faci de la meniul din stanga, intri la mesaje private si apoi options.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Cumpara Urinal din farmacii si intr-o luna uiti de cistita!
Vorbesc cat se poate de serios!
Da cautare pe google cranberry and UTI, ai sa vezi ce rezultate bune se obtin pentru cistitele recidivante!
sanatate multa!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am suferit vreo 2 ani in continuu de cistita... Cu internari in spital, cu tot felul de analize si investigatii. Si rezultatul era aproape zero. Atata timp cat luam antibiotice era bine, cand terminam tratamentul o luam de la capat.
Asa ca pana la urma am cedat nervos si am mers la Olanesti. Acolo mi s-a recomandata apa de la izvorul 24 (e chiar ok la gust) si tinctura de propolis. Am stat cam o saptamana si totul revenise la normal. Totusi, de frica, la intoarcere am crescut mult nivelul de lichide pe care il consumam pe zi, ajungand ca numai la servici sa beau 2 litri de ceai de codite de cirese, fara zahar. E ok la gust, din cauza faptului ca nu are zahar e si mai sanatos asa, plus ca la un moment dat nici nu i se mai simte gustul, zici ca bei apa. Asta se intampla in 1998 si de atunci nu cistita nu a mai recidivat NICIODATA.

YLARI

Mergi la inceput