de rasu plansu....help me cu un sfat,please!
Stiindu-ma patita la primul copil,(sarcina in prima luna de ..activitate) am luat si io ca omul pilule. pana acusi 4 luni,cand a trebuit sa fac o pauza . cu toata fereala,adik sex doar in primele zile dupa si inainte de menstruatie, grija din partea sotului, ba am utilizat si prez cam juma din cazuri, minunea se produse again luna asta. de fapt ,a trecuta.
dupa toate socotelile alui meu ginecolog, cica as avea ceea ce numim ovulatie multipla.adik, de mai multe ori pe luna. mi-a mai spus odata treaba asta,la un control si niste analize, dar am crezut ca-i de domeniul SFului.
So,imi vine sa urc pe pereti. dupa ce am facut testul ,pozitiv ,evident,m-am tot gandit si razgandit. imi venea sa ma duc sa fac intrerupere, cat sunt eu de contra avort.
fac 26 la toamna, am un bebe de 3, dau licenta in doua luni si ma pregateam de serviciu si viata mai lejera...si io-te minunea! ce distractii,ce "gata,a crescut copilul" ca o luam de la capat.
N-am vrut sa merg la eco...ziceam ca ma duc la intrerupere si cu asta basta,cu toate ca sotul nu-i de acord...DAR M-AM DUS LA ECO...astazi. macar sa stiu exact ce si cum .
7 saptamani , 0.9 cm ,sac embrional 19 cm sau ceva genu asta...facui eco d-ala 4D, domnul bebe arata excelent, ba ii bate inima nesperat de tare si cu forta si exact 180 batai/minut,adica IDEAL.
Nu stiu ce sa fac...sa ma bucur sau sa ma apuce datu' cu capu' de pereti...
Doua lucruri va rog....
1) explicati-mi daca stiti cumva,pana imi vine raspunsul la legislative...termin la sfarsitu' lui iulie licenta,deci studiile superioare...pot intra imediat in somaj? aveti idee? nu de alta,da' macar sa stiu de pe acum daca primesc sau nu indemnizatie. nu am mai fost in somaj(acum termin faculta).creca bebe vine in NOIEMBRRIE.
2)sustine-ti-ma moral , sa nu fac vreo minune,la cat de impulsiva sunt...sa vad aici negru pe alb c-au mai crescut si altele doi bebici si n-au crapat...
Ciudat..dar chiar foarte ciudat...fetita e nascuta in mai ,ea pe doi tati pe 6...domnul bebe2 vine in noiembrie...sper ca de ziua mea!
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Raspunsuri
corinadana spune:
Flaviutza, eu la prima ta intrebare nu stiu sa ti raspund. Dar tocmai vroiam sa te agat pe la un sub. (am citit de bb ul tau in burtica la un sub. trist..) sa ti zic felicitari. Si cand ete ce citesc?!
Baga ti mintea in cap, lasa pe bb. Acum ai antrenament, sa vezi ca o sa fie mai usor cu bb 2. Eu am facut prostia la care tu te gandesti acum! Si REGRET MUUULT!
Asa ca: sa fie intr un ceas BUN!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
bruxinha spune:
Felicitari, sa fiti sanatosi amandoi.
Hai ma, ca asta-i motiv de bucurie (cand e la altul
)
Deci io am un galigan de 9 ani si mi-am scos steriletul luna trecuta. Ma gandesc ca ma cam pashte, ca io-s femeia aia de ramane gravida numa daca te uitzi la ea, nu mai trebuie sa...
la no.1 nu pot sa te ajut ca nu stiu.
la no. 2, uite mama a crescut 3 si e bine sanatoasa
iar bunica a crescut 7. Plus tzshpe nepoti, so... iegzista viatza si dupa al doilea copil![]()
pupaturi, curajoaso
bertha spune:
Eu sunt sigura ca o sa iei decizia de a pastra sarcina. Chiar daca pare vorbarie fara rost si chiar daca am un singur copil, iti spun si eu ca bb va creste si ca absolut niciodata nu vei regreta decizia luata. Numai faptul ca ai fost la ecograf si i-ai vazut inimioara si e suficient pt mine ca sa-mi dau seama ca vei fi o mamica dubla in noiembrie.
Bineinteles ca este o decizie pe care trebuie sa o iei de comun acord cu sotul. Cat despre aspectul cu "abia scapasem de griji", stai linistita ca o sa ai puterea s-o iei de la capat. Daca vei renunta, te vei gandi si iti vei reprosa toata viata, mai ales daca esti anti-avort din principiu.
Nu te pot ajuta cu sfaturi legislative, din pacate.
Pupici si multa putere, ai incredere in tine, sigur vei face fata cu brio provocarii!
Sa ne tii la curent!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
dienuca spune:
felicitaaaaari!!!!
NU face o prostie. Lasa-l sa creasca. Iti spune o mama care imi tot fac curaj de vre-un an sa mai facem unul. Normal, daca as ramane insarcinata nu as face intrerupere, dar noi ne ferim. Si daca incerc sa-mi pacalesc sotul, el deja ma cunoaste foarte bine si isi ia el masuri de precautie. Nu mai iau pastile de anul trecut. Sincera sa fiu si mie mi-e un pic tarshala, dar cand ma uit la fi-miu si il vad ca se plictiseste cu noi imi vine sa innebunesc. Si nu numai din cauza asta: nu va fi singur dupa ce noi nu vom mai fi.
Lasa-l, te roooooggg!!! Iti mai spun ceva: la 30 de ani ii ai pe amandoi mari si deja vei avea un inceput de cariera, daca asta iti doresti. Serviciu oricum vei avea. Si veti fii in formatie completa. Eu luna viitoare implinesc 32. La mine este now or never. Si cand aud povesti din astea parca ma apuca si pe mine curajul.
NU stiu ce sa-ti mai spun ca sa te conving sa nu faci vreo nebunie... I-ai vazut inimioara... E sanatos ... Alte femei nu sunt asa de ... binecuvantate...
Te-am convins??? :)
Dienuca
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by bertha
Eu sunt sigura ca o sa iei decizia de a pastra sarcina. Chiar daca pare vorbarie fara rost si chiar daca am un singur copil, iti spun si eu ca bb va creste si ca absolut niciodata nu vei regreta decizia luata. Numai faptul ca ai fost la ecograf si i-ai vazut inimioara si e suficient pt mine ca sa-mi dau seama ca vei fi o mamica dubla in noiembrie.
Bineinteles ca este o decizie pe care trebuie sa o iei de comun acord cu sotul. Cat despre aspectul cu "abia scapasem de griji", stai linistita ca o sa ai puterea s-o iei de la capat. Daca vei renunta, te vei gandi si iti vei reprosa toata viata, mai ales daca esti anti-avort din principiu.
Nu te pot ajuta cu sfaturi legislative, din pacate.
Pupici si multa putere, ai incredere in tine, sigur vei face fata cu brio provocarii!
Sa ne tii la curent!
poze
pai sotu era tare bosumflat de vreo saptamana de cand stim precis ,ca i-am spus ca nici nu ma gandesc si cu tot antiavortul meu si teoria io ma duc direct la primul cabinet . acusi se mai lumina la fata cand vazu ca incep sa ma resemnez cu ideea .))
el cica vrea bebeu.
nu am ce sa-i reprosez,mai trag eu de el cand e vorba de batut covoare,dar ca tatic nu pot sa spun decat atat: la doua luni ale lui Ale l-am lasat vreo doua zile cu ea ,de comun acord si am fugit la bunica...sa ma pun pe picioare cu somnu' si psihicu'. ii face o deosebita placere sa schimbe bebei de kk, sa plimbe bebei , sa faca biberoane si piureutzuri la diversificare.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Jasmine spune:
Nu face prostia sa-l dai afara.O sa tragi dupa tine regretul asta cate zile vei avea.Crede-ma ca stiu ce spun.La momentul cand am facut-o a parut o decizie corecta ,dar acum...regret nespus de mult.
Daca faci copilul o sa-l cresti si o sa fie o bucurie.Fac pariu pe orice ca n-o sa regreti niciodata ca l-ai facut.Dar daca faci avort sigur o sa regreti.
Nu ma injura dar uite ce sfat iti pot da : citeste pe la "Asteptand un ingeras" si pe urma decizia va fi simpla.
szivarvany spune:
Felicitari !!!
Ce veste frumoasa !!!
Sarcina usoara si bb sanatos !!!

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ilenutza spune:
Baga forum la greu ca dupa aia...!
Sa fie sanatos bb2 si voios si destept ca sora-sa!![]()
Cum sa te induri sa opresti o inimioara care bate si un sufletel care e in tine si are nevoie de tine?!?
Ile
33 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Alexa Ioana spune:
flaviuta, io deja de bombardez cu pm'uri, da' scriu si aici ca nu ma pot rabda !!! parerea mea o stii, deci nu o mai scriu o data.
de sustinut moral, din partea mea e 150%. facem un grup de suport cu fetele !
da' ne lasi sa ti'l si botezam, ok ?
io clar ma inscriu pe lista ! 
in concluzie, sarcina usoara iti doresc!
si oricum o sa fim colege la "mamici cu doi bebei", ca tare tare mi'l doresc si eu pe al doilea... o sa'ti mai trimit un pm, ca tocmai am avut o revelatie
.
te pup !!!
alexa si mami
bertha spune:
Pai cu un asa sot, mai stai pe ganduri?
Fuguta la mamicile de nov!
poze