Loreal Casting - vopsea de par

Loreal Casting - vopsea de par | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Ati folosit Loreal Casting?? Scrie ca se aplica pe parul umezit. Chiar asa trebuie, sa il ud? Si mai prinde culoarea? Acopera firele albe avand in vedere ca este mai mult o crema?
Astazi mi-am cumparat asa ceva, nu am mai folosit si vroiam sa mai aflu pareri (poate cumpar alta )
Si fiindca nu am gasit negru simplu, am luat negru albastrui, si sunt cu inima cam indoita, oare iese prea puternic albastrul?

Sa il ajutam pe Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost foarte dezamagita....nu a prins prea bine culoarea si a iesit dupa primele 3 spalari.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si la mine la fel. Prima data am zis ca poate n-am respectat eu instructiunile, nu mi-am udat parul foarte tare...
A doua oara a prins culoarea, dar de cate ori imi spal parul, raman urme pe prosop... Alta data nu mai cumpar.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Eu ma vopsesc de aproape 2 ani numai cu L'oreal Casting si sunt foarte multumita. Acopera firele albe foarte bine si fiind o vopsea-crema fara amoniac nici nu ataca radacina. Singura data cand mi s-a parut si mie ca a curs destul de multa culoare la spalat a fost atunci cand m-am vopsit cu negru-albastrui si am presupus ca a curs nuantatorul. Oricum fiind o vopsea semi-permanenta nu are cum sa tina cat una normala dar nici nu curge toata dupa primele spalari. Eu nu am citit niciodata prospectul cap-coada dar nici nu am auzit de vreo vopsea care sa se aplice pe parul ud. E aproape imposibil ca o vopsea sa prinda pe parul ud si sa mai fie si rezistenta. Mie mi-a spus tot timpul coafeza sa ma vopsesc la trei zile dupa ce m-am spalat pe par pt ca atunci prinde mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

AcuŽ nu mai stiu daca am citit ca se recomanda a fi aplicata pe par umezit (pt ca vopseaua ar prinde mai bine) sau era trecut la instructiuni cum ca e obligatoriu .. da sigur era ceva cu parul umezit
Parca mai scria si ceva in genu cum ca recomanda sa clatesti parul in apa calie (cat mai rece), ca nuanta s-ar intensifica ;)
M-am vopsit numa de vre-o 2 ori (si mi-am umezit paru) cu casting si chiar ma gandeam sa-mi cumpar una maine (daca gasesc culoarea care-o vreau ;)
Parere despre.. acceptabila.. mai buna decat Garnier sau altele care mi-au facut paru matura .. EXPERIENTA PROPRIE asta ca sa nu-mi contrazica careva parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si eu folosesc. Se aplica pe parul umezit! Eu am negru simplu, mi-a acoperit firele albe, si primele 3 spalari cam murdareste apa..dar dupa nu am avut probleme! Si nu contine amoniac!
Sa te faci frumoasa

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eu am folosit o data mai mult pentru a reuniformiza culoarea la radacina cand eram gravida in ultima luna, ca de...ma duceam in spital si trebuia sa dau bine
am fost multumita de produs si mi s-a parut ca a tinut chiar vreo 5 spalari.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

eu ma fac de vreo 6 ani numai cu loreal, dar culoarea iese ft repede, vreo 2 saptamani arata bine dar apoi mie nu mai imi place. acum mi-am luat garnier, sunt curioasa cum e...

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

este o vopsea - sampon (adica nu e permanenta) de aceea iese la spalat si se aplica pe parul umed

eu ma vopseam in trecut numai cu l'oreal excellence (permanenta) culoarea negru-albastrui si arata excelent, dupa care nu am mai fost multumita de vopsea si ma faceam cu palette s.a.

acum am redescoperit aceasta vopsea, desi sunt blonda !
sunt super-multumita de ea

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu am fost multumita. Nu am decat cateva fire albe si imi place o vopsea care dispare in timp, fara sa fiu nevoita sa vopsesc lunar radacinile. La mine tine cam o luna, adica atunci observ ca am revenit la nuanta mea naturala.
Pe prospect scrie ca se aplica pe par umezit (dar nespalat), nu mai retin insa daca e orientativ sau obligatoriu.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Am folosit Casting acum cativa ani si imi amintesc ca am fost foarte multumita, iar culoarea s-a luat dupa vreo 8 spalari. Cu cat este diferenta mai mare intre culoarea naturala si cea a nuantatorului, cu atat ai impresia ca iese mai repede.

Fetele care au fost gravidute, pot sa ma vopsesc cu Casting cand o sa fiu gravida, mai ales in primele 3 luni? Am auzit ca neavand amoniac, nu e problema.

Moira

Mergi la inceput