Buna fetelor.
A incercat cineva conceptul de gimnastica pasiva" Slender you"...am primit niste oferte de la o firma care se ocupa cu asa ceva si ei sustin ca are si rezultate aparatele muncesc in locul tau. au 10 aparate pe care te intinzi si lucreaza fiecare cate 10 minute: fesieri, abdomene, etc..
Voi stiti de rezultate bune dupa asa ceva?
Monica
Am intrebat si eu mai demult despre asta, dar n-am primit nici un raspuns
, poate cu ocazia asta aflu si eu ceva. 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Am google-it eu si am gasit niste detalii. Pare destul de interesant. Daca si preturile se incadreaza in niste limite decente, ma duc sa incerc.
Va dau detalii dupa ce testez.
Kya
Am incercat si eu anul trecut la un salon in Bucuresti, insa nu am fost foarte multumita decat de ultimul aparat, cel de masaj![]()
Aparatele sunt ok, practic tu doar opui rezistenta. Insa nimic nu se compara cu o sedinta de aerobic sau de jogging.
Moira
Pai ei zic ca o ora de-a lor, echivaleaza cu 8 ore de gimnastica "pe pamant". Mai sa fie!
Monica si eu tot 10 sedinte 200 RON am gasit, si intr-adevar mi se pare ok. Acum pe de alta parte daca sunt bani aruncati pe fereastra...
Eu zic ca nu prea merita, ieri am fost la a sasea sedinta. Dupa prima zi am avut febra musculara in jurul gatului, umeri si la picioare in rest nu.