Voi cum pastrati painea?
Buna dimineata!
am o "problema" legata de pastrarea painii. Daca o tin intr-o punga, se inmoaie si nu ne mai place; daca o tin in cutia de paine de lemn, mi se pare ca prinde un miros (si parca si un gust) neplacut.
Voi cum pastrati painea? In ce fel de recipiente?
Multumesc anticipat de sugestii.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Dupa toate modurile de-a pastra painea pe care le-am incercat (inclusiv in frigider) acuma sunt in faza de renuntare si o pun in cutia de paine, dar in punga de hartie.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andacos spune:
Eu piinea o congelez!cumpar cam 2-3 odata,asa ca imediat ia directzia congelator!
Daca este feliata,scot din punga doar atit cit imi trebuie pentru 2 zile!Cind o scot de la congelator o pastrez in punga de plastic!
Dana
Klaus29 spune:
in punga de plastic, la frigider.... si mi se pare super ok
pupici
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
OanaAlina spune:
si eu tin painea in punga de plastic in frigider.. pana acum nu am gasit nici o alta metoda mai buna...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
Gabrielama spune:
Doamnele mele,
Multumesc mult de raspunsuri.
Si noi cumparam paine in fiecare zi, dar daca o cumpar dimineata si o tin in punga toata ziua, seara e deja "flescaita". Am sa incerc varianta cu punga la frigider!!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
annablue spune:
Cea mai buna metoda EVER este pastrarea painii in congelator !!!
Eu sunt incantata de asta, dupa ce am incercat si eu celelalte variante.
Eu cumpar 3-4 paini mici seara (cand il iau pe cel mic de la gradi) si pastrez una sa mancam si restul le pun separat in pungi plastic in congelator.
A2a zi seara (noi numai atunci mancam in casa in timpul saptamanii) scot cand ajung acasa o alta si pana peste 1,5-2 ore cand mancam ea se dezgheata si e la fel de crocanta ca atunci cand am cumaparat-o de la cuptor cu o seara inainte....
Secretul este sa o bagi la congelator pana sa se flescaiasca (adica nu tinuta 1 ora in punga si apoi bagata) ci imediat dupa ce a fost cumaparata.
Cand uit sa scot din timp painea (se mai intampla) o bag in punga cu care a fost in congelator la microunde la jumatate din timpul de dezghetare automata pt gramajul ei (suna complicat dar nu e...)
Recomand cu incredere celor ce vor tot timpul paine proaspata si crocanta (painea bine coapta si crocanta este nemaipomenita).
ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."