costume de baie ptr "grasutze"

costume de baie ptr "grasutze" | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Neata, fetelor, helppp, unde anume in Bucuresti gasesc si eu costum ptr grasutze..asta ca sa fiu blanda..ma gandeam ceva costrum cu picior si sa mai ascunde si burtica..stie cineva..in 2 saptamanai plec la mare si nu stiu ce sa fac...mercic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Cred ca un costum intreg, bine decoltat sus (ca na, macar decolteul arata bine), ar fi cel mai indicat. Eu asa ceva port, cel putin pana mai dau jos. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

daca aveai la dispozitie 3 saptamani te sfatuiam sa-ti comanzi de la Quelle.In catalogul de vara 2007 sunt mai multe modele pt tipe dolofane (vorbesc in cunostinta de cauza,desigur).Eu tocmai l-am primit si vine foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Costum de baie pt. grasute, eu mi-am luat de la Jolidon (am fost in cel din Mihai Bravu si in Jolidon de la Carrefour.

Succes si vacanta placuta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am vazut in revistele de iunie. triumph aratau bine pana in 180 lei si de la jolidon e unu super negru 187 si etam 140 lei. etam nu stiu unde se gasesc.mai e o reclama la unul mark&spencer super dar stiu ca astia sar calul cu preturile.
in cosmo scrie ca ptr colacei la burtica tre sa iei costum intreg.am studiat oferta in cunostinta de cauza.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Unul intreg , cu decolteu, in culori mai inchise la culoare cred ca ar fi numai bun .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Xio am vazut pozele. cred ca ai lasat colaceii in alt costum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai eu nu am , imi dadeam cu parerea doar pt. ca o am pe mama care e supraponderala si am vazut ce costum o avantajeaza si ce costum nu .
Aaa , ca mi-am amintit: si-a cumparat anul trecut unul sport: slip inalt, nu decupat , normal in lateral si sutien in stilul celo de la tenis , care se incheie in spate in x , parca e pe dupa gat.
Oricum , in asta si in costum intreg ii sta foarte bine.
Totul e sa nu fie culori tipatoare si sa nu fie decoltat tare(ma refer la slip).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

tot de la cosmo citire"slipul tre sa fie inalt pe solduri sa dea impresia de picioare mai lungi".
te mai orientezi si la fata locului ca doar au aia oglinzi mari sa incapem in ele.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

uff, am vb la qelle si mi-au zis ca o livrarea dureaza cam 3-4 saptamani..iar eu plec pe 16 la mare

Mergi la inceput