Am citit un articol in care se face referire la benzi ce se aplica pe dinti pt albirea acestora.
Aceste benzi se numesc Crest Whitistrips . A mai folisit cineva acest produs, afecteaza cumva structura dintilor?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Stiu ca am vrut sa-mi cumpar din Canada setul dar ora-mea care lucreaza la cabinet stomatologic mi-a spus ca mai bine nu .
ea fooseste o gutiera pe timp de noapte in care o data la nu stiu cat timp pune o solutie speciala profesionala de albit dintii , recomandata de stomatolog.
Cat sunt de bune Cresturile nu stiu , ca daca mi-a spus sa nu , am .. "nu".
cel mai bine ar fi sa intrebi un stomatolog , sa vezi ce spune(na bine , vreo 2-3
) ..si daca afli ceva , sa scrii si aici te rog , ca sunt curioasa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Am folosit Crast Whitening Strips vara trecuta, insa nu am facut tratamentul de 2 saptamani o data, ci in ture de cate o saptamana, la diferenta de vreo 4 luni. Asta si datorita faptului ca eu am dinti albi natural, am vrut doar un plus de stralucire :D Rezultatele de vad chiar dupa primele 2 zile, e un alb superb, strlucitor. Si acum bilele negre:
-in prima zi simt o durere asemanatoare celei pe care o ai cand ai o carie, profunda, la radacina, insa nu dureaza foarte mult si e suportabila;
-benzile nu acopera decat dintii din fata, daca ai un zambet foarte larg si tonul de culoare al dintilor tratati e mult diferit de ceilalti, s-ar puteasa arate cam ciudat;
-trebuie sa stai cu bezile pe dinti 30 de minute dimineata si seara, nu prea poti vorbi cu ele, dimineata imi era destul de greu, eram mereu in intarziere, plus ca dupa ce le dai jos trebuie neaparat sa te speli pe dinti, "gelul activ" ramane pe dantura;
In concluzie eu am fost foarte multumits de ele, dar, repet, nu am terminat un tratament intreg (am mai facut o saptamana in aprilie si nu aveam nevoiede mai mult). Pe cutie scrie ca efectul dureaza un an, eu repet tratamentul de o saptamana cam la 4-5 luni.
Va pup!
Salutare...
Se poate afla un pret si unde se gaseste de cumparat aici un tara?
Merci, Corina