"Friends"

"Friends" | Autor: cristina73

Link direct la acest mesaj

Fetelor, va place serialul asta, il urmariti? Pe mine ma distreaza grozav si imi rezerv intotdeauna 1/2 ora pe zi sa-l urmaresc. Desi vad multe episoade in reluare ma distreaza ca la inceput. De cind s-a nascut minunea mea mica(adica de aproape 2 ani) nu cred ca am vazut mai mult de 10 filme de la cap la coada dar fac ce fac si "friends" nu scap, mi se pare cel mai reusit sitcom la ora actuala. Cu toate astea ceva ma enerveaza groaznic: Rachel si-a revenit dupa sarcina in mod miraculos si arata la fel de bine ca la inceput!! hmmm... puteau sa-i puna si ei o pernuta la burtica asa pentru sufletul mamicilor care se chinuie cu kg in plus acumulate pe parcursul sarcinii,
Voua va place serialul?
numai bine
cristina73

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ihi, il urmaream in Romania constant, dar acu' pe postul pe care il difuzeaza au tot amestecat episoadele si am renuntat sa ma mai uit. Da' parca intelesesem ca sarcina a fost pe bune ca Jennifer Aniston a fost gravida, da' nu ma mira ca arata ca la inceput, la ce nutritionisti si profesori de sport particulari au vedetele astea...io numa' un maseur mi-ar placea sa car dupa mine si mi-ar fi de-ajuns
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Oana, Jenifer nu a fost gravida,am inteles ca si acum tot incearca sa ramina gravida. Lisa Kudrow a fost gravida cu adevarat, din cite tin eu minte. In orice caz, cum spui tu, cu atitea "ajutoare" chiar daca ar naste cu adevarat tot la fel de bine ar arata dupa aia, fara indoiala. Eu ma refeream la faptul ca ar fi trebuit sa fie mai "sensibili" la prooblemele mamicilor ne-vedete..... Glumesc, la urma urmei e un serial pentru destindere, nu pentru lucruri serioase, si tocmai de aceea mi se pare atit de relaxant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Super serialul. Din pacate nu am vazut seria cu Rachel gravida, dar am citit pe net ca ar fi cea mai buna serie de pana acum. Asa o fi? Azi ma duc sa caut casete, poate or fi aparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Julie, nu as zice ca e chiar cea mai reusita serie dar oricum merita. Chiar acum 2 zile am vazut ultimul episod din ultima serie, cea de dupa graviditatea lui Rachel si mi s-a parut bestial, multe surprize. Acum abia astept sa apara la anul noua serie!!! Ce patetica pot fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Iombesk serialul asta!Julie,sunt si casete video si DVD-urile cu toate seriile.Si daca ai cablu,pe "WOWOW" poti sa vezi "Friends" in fiecare zi,de luni pana vineri cate doua episoade(la 12.30 parca) si sambata noaptea inca unul din ultima serie.Sotul meu le inregistreaza pe DVD-uri,am deja vreo 8..

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Lia, noi am renuntat la wowow de vreun an, dupa ce terminasera cu ultimele (la vremea aia) serii din Friends si Sex and the City. La altceva nu ne uitam, asa ca...
Aici nu sunt dvd-uri cu "prietenii", doar casete. Si ca sa iau casete in engleza tre' sa-mi fac vant sa ma arunc in singurul magazin care le are. Magazin dotat insa in proportie de 90% cu productii pentru "adulti" - si a carui clientela e pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Hop si eu!!!
Si mie imi place "Friends", iar cind incepe, dau televizorul asa de tare, cä incep toti sä strige la mine!!! Imi place si melodia!!!
Dar la noi, Jenny este incä gravidä!!!
Mie nu-mi scapä nici o serie comicä....chiar dacä le reväd...am unele pe care le stiu pe dinafarä, dar nu-mi scapä nici o ocazie sä mai rid un pic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Tocmai am citit un interviu de-al lui Jenny in care zicea ca asteapta cu copiii pana se termina serialul, abia apoi se pun pe treaba. Na, cine stie...

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput