Alaptatul in public - o metafora

Alaptatul in public - o metafora | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cu voi, aici pe www.desprecopii.com s-a scris un nou articol. Este un articol frumos, amtitios si lipsit de complexe.
Alaptatul in public este o metafora in sine - este o miscare feminista pe care noi, aici, alaturi de voi, o suportam cu drag.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1135

Daca sunteti membra DC suportati proiectul nostru: Nu va jenati si alaptati in public. Nimic nu conteaza decat copilul nostru.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pe mine ma macina rau lipsa de voluntariat in Romania. Pe DC am descoperit in toti anii astia de cand il bantui forte, caractere, personalitati de adevarati voluntari.
Mi-as dori sa fiu voluntar intr-un proiect pro-alaptat. "Publicul" se educa...

Daca DC ar fi organizatie asa cum cere cutuma si birocratia sa fie...

Oricum ar fi, multumim de proiect!
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

L-am alaptat pe Andrei pana la aproape de 9 luni si nu o data m-am lovit de situatia in care a fost nevoie sa-l alaptez in public. S-a intamplat , in parc in masina , in vizita.anul trecut am fost la Cetatea Neamtului , chiar si acolo.Dupa un scurt tur al cetatii , a venit ora de masa.Nu ma interesau privirile oamenilor.Sincer.Copilul meu trebuia sa manance atunci si nimic altceva nu era important.
Si sora mea la fel.Am incurajat-o sa faca asta , pt ca cel mai important e puiul.
Pupicei.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nu vad nici o rusine sa alaptezi in public . Eu am facut-o acum 5 ani si o sa o mai fac si la urmatorul .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nici eu nu vad nimic in neregula cu alaptatul in public.Asa cum eu mananc un sandwich la fel de bine trebuie sa manance si un copil, daca mama iese cu el la plimbare nu o sa se ascunda dupa tufe sa-l hraneasca.....
Doar nu s-a revoltat cineva din cauza asta ?!?!?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

daca adultii au voie sa manance in public, copiii nu au?
Citind articolul, mi s-a facut "pofta" de un bb mic, pufos, dragalas... si de alaptat: ca n-am mai alaptat de un an jumate, si mi-e dor sa fac din nou...
Nu numai ca vreau sa ma alatur acestui proiect, dar incerc sa ofer oricand ajutor mamelor care alapteaza, si se intampla sa descurajez mamele care vor neaparat sa intarce copiii lor pe motive nefondate.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu e nici o rusine sa alaptezi in public, insa trebuie sa recunosc ca personal m-a incercat un sentiment de jena. Am facut-o de cateva ori, cand a fost necesar (n-as fi lasat copilul sa planga de foame sub nici o forma), acoperindu-mi sānul cu un prosop. Insa prefer intimitatea, daca am de ales; nu vad de ce ar trebui sa impart cu persoane mai mult sau mai putin cunoscute un moment atat de personal. Sunt pro alaptare, mi-am alaptat copilul pana la varsta de 1 an cand nu mai aveam decat cateva picaturi de lapte, dar nu cred ca ar trebui condamnate femeile care nu se simt confortabil in situatia de a alapta in public. Incurajate sa alapteze cat mai mult, asta da, este alceva.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu am alaptat si alaptez in public fara nici un stress!!!
Bineinteles ca fara sa-mi expun sanii ,ma acopar "elegant" cu ce am in dotare(si am multe prin geanta) si alaptez.
Chiar nu inteleg cum un popor cu asa vederi libertine in privinta topless-ului la plaja,sa se simta "cumva" cind vede o mamica alaptind!
Si aici se alapteaza in public si pare un gest natural,nu se uita nimeni ,nu comenteaza nimeni.

P.S. pt Luiza (din Israel) care a zis (nu stiu unde, dar apare in articol) ca unde locuieste ea sunt fanatici musulmani si evrei.Si ce s-a intimplat?Si eu am locuit intr-o tara musulmana si-am vazut destule mamici alaptind in public fara nici un stress si fara sa le zica cineva ceva.Pe cuvint de onoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sincer,eu cand am fost la cineva acasa si incepea sa alapteze copilul de fata cu noi,eu ma simteam jenata.
Nu prea sunt de acord cu alaptatul in public,poate ncand voi naste voi fi de alta parere.Adika nu sunt de acord sa-ti scoti sanii la vedere.Daca se acopera discret,asta e alta poveste.Mai vorbim in noiembrie,cand voi naste.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Sincer,eu cand am fost la cineva acasa si incepea sa alapteze copilul de fata cu noi,eu ma simteam jenata.
Nu prea sunt de acord cu alaptatul in public,poate ncand voi naste voi fi de alta parere.Adika nu sunt de acord sa-ti scoti sanii la vedere.Daca se acopera discret,asta e alta poveste.Mai vorbim in noiembrie,cand voi naste.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

De ce? Cine nu trebuie sa-i vada? (sanii)

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput