dureri de burta

dureri de burta | Autor: elenamonica

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ,
sunt in saptamana 25
acum cateva zile am avut o scurgere mica de tot alba gelatinoasa deci groasa ca consistenta transparenta . doctorita spune sa stau in pat sa iau polyginax si nospa si sa vin cam in 10 zile sa ma vada. eu sunt f speriata plus ca am dureri jos de tot (am uter cicatrizant de la prima cezariana de acum 10 ani) , durerile sunt ca de apasare , senzatie de urinare incontinuu de imi este teama si sa ma misc sau sa merg mai repede. voi ati trecut prin asa ceva ?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Elena, nu vreau sa te sperii, dr ta ti-a spus asta dupa ce te-a vazut sau i-ai povestit tu la telefon?
Eu am patit ca tine prin spt 28 si mi se deschisese colul, asa ca am facut cerclaj.

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elena, eu as propune sa mergi sa te vada un doctor. sa vada ce face colul. e cel mai preventiv lucru pe care il poti face. dar pun si eu aceeasi intebare cu florentina: pe tine te-a vazut doctorul, sau din povestite?

apoi mai vreau sa intreb ce e polyginax, ce face?

florentina, imi spui si mie daca stii, cerclaj se poate face la orice varsta de sarcina? ca vad ca tu l-ai facut la 28 de saptamani....

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Aylin, nu stiu prea multe despre cerclaj; am inteles ca cei mai multi dr il fac pana in spt 25.

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetele! ma bas si io: eu stiu ca polyginax sunt ovule si se dau pt diverse infectii vaginale, gen candidoza, etc, probabil medicul si-a imaginat ca elena-monica are vreo problema de-asta... pupici si numai bine!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

"ma bag si io" am vrut sa scriu si uite ce a iesit, scuze!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elena, ceva vesti pentru noi? asteptam sa ne zici cum te mai simti!

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenamonica spune:

buna fetelor,
astept acum un rezultat de la urocultura ca sa vedem daca am vreo infectie urinara. nu prea cred pt ca nu ma ustura la urinare
intr-adevar polyginax am luat odata la 2 zile si vad ca durerile acelea jos m-au mai lasat
tot ce se poate sa am o infectie ceva o candida dar in afara de ziua aceea cand mi-a curs picatura aia gelatinoasa si alba nu a mai curs nimic. si parca si de cand iai magne b6 nu ma mai doare .
acum stau si acasa , mai mult in pat . va multumesc mult pt raspunsuri
inca ceva, daca intr-adevar s-ar fi deschis colul atunci cand mi-a curs picatura aia gelatinoasa si alba (sorry ma repet) in mod normal ar mai fi trebuit sa curga inca daca era ceva anormal, nu?

Mergi la inceput