dureri de burta
buna fetelor ,
sunt in saptamana 25
acum cateva zile am avut o scurgere mica de tot alba gelatinoasa deci groasa ca consistenta transparenta . doctorita spune sa stau in pat sa iau polyginax si nospa si sa vin cam in 10 zile sa ma vada. eu sunt f speriata plus ca am dureri jos de tot (am uter cicatrizant de la prima cezariana de acum 10 ani) , durerile sunt ca de apasare , senzatie de urinare incontinuu de imi este teama si sa ma misc sau sa merg mai repede. voi ati trecut prin asa ceva ?????
Raspunsuri
Florentina Roman spune:
Elena, nu vreau sa te sperii, dr ta ti-a spus asta dupa ce te-a vazut sau i-ai povestit tu la telefon?
Eu am patit ca tine prin spt 28 si mi se deschisese colul, asa ca am facut cerclaj.
37+ si Tudor(5.07.2002)
aylin_tarcan spune:
elena, eu as propune sa mergi sa te vada un doctor. sa vada ce face colul. e cel mai preventiv lucru pe care il poti face. dar pun si eu aceeasi intebare cu florentina: pe tine te-a vazut doctorul, sau din povestite?
apoi mai vreau sa intreb ce e polyginax, ce face?
florentina, imi spui si mie daca stii, cerclaj se poate face la orice varsta de sarcina? ca vad ca tu l-ai facut la 28 de saptamani....
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
Florentina Roman spune:
Aylin, nu stiu prea multe despre cerclaj; am inteles ca cei mai multi dr il fac pana in spt 25.
38 si Tudor(5.07.2002)
andriushca spune:
buna fetele! ma bas si io: eu stiu ca polyginax sunt ovule si se dau pt diverse infectii vaginale, gen candidoza, etc, probabil medicul si-a imaginat ca elena-monica are vreo problema de-asta... pupici si numai bine!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
andriushca spune:
"ma bag si io" am vrut sa scriu si uite ce a iesit, scuze!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
aylin_tarcan spune:
elena, ceva vesti pentru noi? asteptam sa ne zici cum te mai simti!
Aylin,
26+ 
pozici
atat de mari suntem
elenamonica spune:
buna fetelor,
astept acum un rezultat de la urocultura ca sa vedem daca am vreo infectie urinara. nu prea cred pt ca nu ma ustura la urinare
intr-adevar polyginax am luat odata la 2 zile si vad ca durerile acelea jos m-au mai lasat
tot ce se poate sa am o infectie ceva o candida dar in afara de ziua aceea cand mi-a curs picatura aia gelatinoasa si alba nu a mai curs nimic. si parca si de cand iai magne b6 nu ma mai doare .
acum stau si acasa , mai mult in pat . va multumesc mult pt raspunsuri
inca ceva, daca intr-adevar s-ar fi deschis colul atunci cand mi-a curs picatura aia gelatinoasa si alba (sorry ma repet) in mod normal ar mai fi trebuit sa curga inca daca era ceva anormal, nu?