respiratie cu miros!

respiratie cu miros! | Autor: Saso

Link direct la acest mesaj

oare de ce?.. am simtit ca fetitei mele..de o saptamina ii miroase respiratia! nu gurita.. ca am simtit asta si cind respira doar pe nasuc!
e de undeva de la burtica!
oare ..ma intreb.. nu-i dau mincarea cuvenita?? desi.. nu prejeli.. nu zahar.. nu..carne de porc..
multe legume.. cereale fructe..

voi ati trecut prin asta? ce ati facut!
pediatra ride de fiecare cind ma vede.. si ma intreaba :
na cum ce mai e?

de aia va intreb si pe voi mai intai!

aci nu prea ma am cu cine povesti decit cu voi!..

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Respiratia urat mirositoare poate fi de la giardia.
Eu asa am patit cu Andrei cand era mic. Dupa ce a iesit ca are giardia si a urmat tratament, mirosul urat a disparut.
Acum spre exemplu, ca este mai mare (6 ani jumate) ii miroase gurita dimineata inainte sa se spele pe dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetitei mele care are 1 an si aproape 10 luni ii mai miroase din cand in cand gurita, cand respira, i-am spus doctorului si a zis sa nu-mi fac nici o problema: poate e un aliment pe care il digera mai greu (inclusiv legume), fructele fermenteaza in stomac. ideea e ca mi-a zis sa nu-mi fac probleme. ce sa-ti zic, de cand am simtit prima data chestia asta (ca ii mirosea respiratia), am luat multi Bubushi 9cunoscuti) in brate (eram cam paranoica) si am obs ca si lor le mirosea respiratia, unul dintre ei avand parinti medici (mama lui e neuropediatra) si nici ei nu-si faceau probleme.
eu zic sa stai linistita.
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

multumesc din suflet! am citit intre timp.. si tot felul de chestii despre respiratie si viermi!
dar cit de mic aera andrei?
nu stiu ce sa zic.. e tare nelinistita de vre-o 3 zile .. si doarme agitat!
acum dau primele maselutzue si ma gindeam ca poate si de aia..ca-s mai mari e mai agiatata si o doare mai rau..ca ies
am sa ma duc sa-i spun totusi si pediatrei cu tot riscul ca iar ride de mine..
mai bine o analiza in plus!

iti multumesc!

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

PS Bebusha n-are nici o infectie (nici giardia nici altceva)
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by Saso

multumesc din suflet! am citit intre timp.. si tot felul de chestii despre respiratie si viermi!
dar cit de mic aera andrei?
nu stiu ce sa zic.. e tare nelinistita de vre-o 3 zile .. si doarme agitat!
acum dau primele maselutzue si ma gindeam ca poate si de aia..ca-s mai mari e mai agiatata si o doare mai rau..ca ies
am sa ma duc sa-i spun totusi si pediatrei cu tot riscul ca iar ride de mine..
mai bine o analiza in plus!

iti multumesc!

Nathalie si Sofi

Andrei avea cam 3 ani.
Ca sa-ti mai spun si alte simptome care m-au pus pe ganduri, in afara respiratiei urat mirositoare:
- se scarpina la nas foarte des
- uneori il cam manca in fundulet, dar foarte rar
Analiza i-am facut-o de mai multe ori, pana a iesit ca are giardia.
Te pup si sanatate puiutului tau si daca-mi permiti o parere:
Niciodata sa nu-ti pese ca pediatra rade de tine sau te cearta ca te tot duci la ea. Puiul tau e mult mai important decat ce crede ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofiei ii miroase respiratia a alimentul care a fost mai imp. in ziua respectiva, de ex banana ii miroase si dupa o zi, desi mamananca si altceva.Inseamna ca nu digera? Are scaun zilnic si e destul de format.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

nu prea-mi pasa de ea.. de aia ride de fiecare data cind ma vede!
ca ma duc.. si daca vad o pata mica.. care nu trece in 3 zile..
si cum e primul copil.. si aici nu am pe nimeni de incredere in fara de voi, fetele de pe forum.. cu voi ma sfatuiesc.. ma duc.. sa zic destul de des!
nu e bolnavicioasa.. dar .. sint semne pe care cu tot cititul meu.. nu-s medic.. si nu le stiu interpreta... asa ca intreb!
ce sa fac.. mi-e draga tare.. si nic musca sa n-o atinga!

va multumesc din suflet!
de aia iiubesc eu forumul asta! aici geste omul.. totdeauna o vorba buna.. si alinare!

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Saso este normal sa-ti fie draga si sa vrei sa o protejezi!
Si noi patim sa miroase gurita dar dr. ne-a spus ca se mai intampla si ca e de la stomacel!Am facut si analize si nu avea nimic!
Acum de 3 zile iar a inceput!Nu stiu ce sa zic,sa vad cum evolueaza!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

Mirosul poate sa fie si de la o raceala. Fiului meu de 2 ani ii miroase gura inainte de a se raci sau in timpul racelii. E un miros specific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Saso, fetita ta are suzeta? Uneori si de la folositul indelungat al suzetei(mai ales daca doarme noaptea cu ea) poate sa apara respiratie urit mirositoare

Mergi la inceput