Steriletul Mirena sau cel din cupru?

Steriletul Mirena sau cel din cupru? | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,as avea si eu o intrebare.Vreau sa imi pun sterilet si nu stiu de care.Steriletul Mirena contine hormoni si s-ar putea sa nici nu mai am ciclu iar cel din cupru cauzeaza dureri pronuntate si singerari abundente.Care dintr-e voi are Mirena si care din cupru si cum va simtiti?.

Numai bine

Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea Mirena este exceptional. Ti-l recomand cu incredere dar vezi ca e valabil numai pt. femei care au nascut.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu am sterilet din cupru si nu am avut nici un fel de probleme - imi era si mie teama de sangerari mai abundente, dar nu a fost cazul. Nu am simtit nici o modificare a ciclului.

Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

De 1 an posed Mirena.Ma simt excelent din toate punctele de vedere.Nu am probleme nici estetice(acnee, ingrasare), nici probleme "in pat", menstruatia s-a redus extrem de mult, ceea ce nu ma deranjeaza absolut de loc, ba chiar e ideal acum, folosesc doar proteje slip.

Dar acomodarea a durat cam 6 luni!

...si am 2 copii,,deci dupa a doua nastere mi-a recomandat steriletul, pina atunci pilulele sa traiasca(care mi-au facut mari probleme cu tensiunea).Deci ,mare grija la alegere!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Anca, eu am sterilet din cupru...nu ma deranjeaza absolut deloc, e ciclul o tzara mai mult. Am vrut sa-mi pun Mirena, dar mai multi ginecologi mi-au spus ca sunt prea tanara (31) sa nu mai am menstruatie.

Toate cele bune va doresc!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu am de cupru, si-s multumita!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu am mirena de aproape 3 ani, nu ami am menstruatie, corpul la acceptat din prima, nu am avut nici un disconfort, nu am nici o durere de burta, nu am stari nervoase... il recomand la icne opteaza pt sterilet... e super.

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor dar e sanatos sa nu mai ai menstruatie??sa nu duca la alte necazuri in timp..e totusi o forma de curatare a organismului..
In fine,subiectul asta a picat la tanc pentru ca eu tocmai maine vreau sa-mi fac programare la ginecolog pt sterilet si stateam in cumpana...pentru care sa optez.
Am folosit o perioada destul de lunga plasturi dar m-am saturat de ei si de grija lunara sa-i cumpar,sa nu se dezlipeasca etc.
Pastilele le uit si daca pun 5 ceasuri sa sune la ora fixa si de condom m-am saturat pana in gat.Injectiii nu mai fac ca m-am ingrasat o data 20 de kile in 3 luni asa ca singura varianta ramasa e steriletul.
Daca spuneti ca nu v-ati ingrasat de la mirena,si ca reduce menstruatia..e super,ca la mine dureaza asa de mult si e foarte abundenta.

acum..cine stie cand se pune steriletul?are legatura cu ciclul,ca la pastile sau pot sa-l pun oricand?Si eventual cat costa mirena?

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mamica dulce medicul meu zice ca e ok sa nu mai ai menstruatie din cauz ala mirena, si in brosurile ce le primesti o data cu acel sterilet sc ca un anumit procentaj din femei care foloseste mirena nu vor mai avea menstruatie.
Vb si cu mediul tau inainte sa il instalezi si intreabal tot ce esti in neclar, dar eu il am de aproape 3 anis i sunt multumita de el. Cand ajung la 5 ani il scot si pun altiul.
Pupici si sanatate

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Care v-ati pus, Mirena, de curind in Romania, cit a costat?

Eu am strilet de cupru de 4 ani si am menstruatie abundenta care ma tine cite 7 zile.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Si eu sunt hotarata sa achizitionez steriletulMirena. Am avut ceva dubii inainte de a vorbi cu ginecologul. Dupa discutia cu el sunt hotarata 100% pt. steriletul Mirena. Motive:
1 -in experienta lui de 15 ani a avut multe pb. cu infectiile dat. steriletului cu fir metalic( de cele mai multe ori au dus la sterilitate si histerectomii totale de uter si anexe), in plus menstruatia e cu mult mai abundenta.
2-cand mi-a spus pretul am oscilat; m-a simtit si mi-a facut urmatorul calcul: deci costa 5 mil. si-l tii 5 ani,imparte pretul pe 5 ani si revine aproape un mil. pe an, acest mil imparte-l la 12 luni si revine aproape 100.000 pe luna. Ce anticonceptional te costa aproape 100.000 pe luna? Nici unul .Protectia este de 100% si este recomandat celor ce ...mai vor copii. Steriletul cu fir duce la sterilitate in procent destul de mare 20%.E adevarat ca investitia e mare la inceput, dar fetelor nu meritam???? E vorba de corpul si sanatatea noastra in joc! Pupici si bafta in alegere!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput