NUTRINATAL sau GALACTOGIL
Salutare
Mamici care ati alaptat si ati luat NUTRINATAL, imi puteti spune in ce moment ati inceput sa il luati?? Imediat dupa nastere? sau mai devreme??
Care o fi mai bun? Nutrinatal sau Galactogil??
Va multumesc!
UN SUT IN FUND, UN PAS INAINTE!
Raspunsuri
elena_ltd spune:
Eu am luat Nutrinatal la primul copil cand am venit acasa de la maternitate, la recomandarea medicului. Cred ca se putea lua si mai devreme, imediat dupa nastere. Totusi, la cel de-al doilea copil, adica acum 6 saptamani, am vrut sa cumpar din nou, dar nu am gasit. Farmacista mi-a spus ca nu se mai fabrica prea mult pentru ca nu este prea eficient. Acuma, ce sa zic, asta e parerea ei, dar imi amintesc ca nici la mine nu a avut efecte spectaculoase.
Astept si eu interesata si alte pareri.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
bagoiu spune:
Cand am nascut anul asta in februarie, la spitalul Universitar ni s-a recomandat Galactogil ca facand minuni. Am incercat si eu. Dar dupa o cutie nu s-a cunoscut mai nimic. In plus costa in jur de 200.000 si nu-ti ajunge o saptamana. Acum depinde si de organismul fiecarei mamici. Eu am baut multe ceaiuri: anason, coriandru, seminte de marar, fenicul, chimen, toate amestecate de mine intr-o cutie mare si faceam infuzie. Dupa patru luni m-am cam saturat de ceaiuri si nici nu mai puteam sa fiu asa consecventa, ca nu avem pe nimeni care sa-mi serveasca ceaiul. Am continuat cu Spirulina si au fost rezultate notabile. Am luat doua cutii de 400 mg Hofigal, cate 4 capsule pe zi inainte masa. Vezi ca am citit la fetele de la Despre copii ca trebuie sa o iei cu cel pitin o ora inainte de masa ca sa nu te ingrasi. Ma intrebam eu de ce nu mai slabesc desi am alaptat continuu. Eu nu prea am tinut cont cu cat timp o luam inainte de masa. Acum nu mai iau. Bb are sase luni jumatate si ma descurc foarte bine. daca o mai fi cazul, poate o sa mai iau. Oricum pe prospect scrie ca dupa o luna trebuie sa faci o pauza.
In primul rand insa trebuie sa fii foarte odihnita si foarte relaxata. Succes si pofta buna!
bagoiu spune:
Cand am nascut anul asta in februarie, la spitalul Universitar ni s-a recomandat Galactogil ca facand minuni. Am incercat si eu. Dar dupa o cutie nu s-a cunoscut mai nimic. In plus costa in jur de 200.000 si nu-ti ajunge o saptamana. Acum depinde si de organismul fiecarei mamici. Eu am baut multe ceaiuri: anason, coriandru, seminte de marar, fenicul, chimen, toate amestecate de mine intr-o cutie mare si faceam infuzie. Dupa patru luni m-am cam saturat de ceaiuri si nici nu mai puteam sa fiu asa consecventa, ca nu avem pe nimeni care sa-mi serveasca ceaiul. Am continuat cu Spirulina si au fost rezultate notabile. Am luat doua cutii de 400 mg Hofigal, cate 4 capsule pe zi inainte de masa. Vezi ca am citit la fetele de la Despre copii ca trebuie sa o iei cu cel pitin o ora inainte de masa ca sa nu te ingrasi. Ma intrebam eu de ce nu mai slabesc desi am alaptat continuu. Eu nu prea am tinut cont cu cat timp o luam inainte de masa. Acum nu mai iau. Bb are sase luni jumatate si ma descurc foarte bine. daca o mai fi cazul, poate o sa mai iau. Oricum pe prospect scrie ca dupa o luna trebuie sa faci o pauza.
In primul rand insa trebuie sa fii foarte odihnita si foarte relaxata. Succes si pofta buna!
Anina_n spune:
Eu am folosit Nutrinatal si i-am simtit efectul. Am inceput sa iau capsulele(de 3 ori cate 1) cam la 2 luni de la nastere(numai atunci am aflat de ele)si pana pe la 9 luni. Se intampla ca mai ramaneam fara ele, si simteam ca nu se mai produce lapte destul. Pe mine m-au ajutat.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)
Nokia spune:
Nina, multumesc ptr raspuns!
Ma bucur sa aflu ca te-au ajutat ptr. ca deja mi-am cumparat Nutrinatal si imi parea rau sa nu fie bun, mai ales ca nu stiu nici o alta metoda de stimulat lactatia
Pupici si SANATATE MAXIMA!
Un sut in fund, un pas inainte!