dl Geoana si-a anuntat candidatura pt presedintie.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Oare chiar vom ajunge din nou sub mana PSD-ului ???

Mi-e groaza ca vom avea un fel repetitie a situatiei din 2000,adica din doo rele,trebuie ales cel mai mic .
Care-i cel mai mic dintre Geoana,Becali,Vadim,etc .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

copiloi tu negi cam tot de misca, raul, ramul :))

uite si ziarul gandul spune la fel

si extrag si un paragraf de acolo, sa ne delectam:

"Peste trei luni veti avea un nou presedinte, fie ca voi fi eu sau altul", a anuntat Mircea Geoana in timp ce multimea scanda "Geoana presedinte!". Acesta a salutat prezenta organizatiilor din Ardeal si a incercat chiar sa enumere si pe cele din comunele sibiene. A cazut insa in propria capcana pocind unele dintre numele satelor, spre deliciul tinerilor care s-au adunat doar pentru trupa Morandi.
http://www.gandul.info/articol_40131/basescu_anunta_parlament_unicameralgeoana_un_alt_presedinte.html

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Geoana nu si-a anuntat candidatura in mod oficial.....

Adica oamenii aia erau la el acasa si le-a zis la un pahar de vorba???? cum adica nu si-a anuntat oficial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ar fi mult prea minunat sa avem parlament unicameral si vot uninominal... si cand te gandesti ca e in puterea noastra sa facem asta...parca suntem un popor in putrefactie. misca numai viermii. ce zic eu misca...mananca! se fac grasi si frumosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

copiloi tu negi cam tot de misca, raul, ramul :))

uite si ziarul gandul spune la fel

si extrag si un paragraf de acolo, sa ne delectam:

"Peste trei luni veti avea un nou presedinte, fie ca voi fi eu sau altul", a anuntat Mircea Geoana in timp ce multimea scanda "Geoana presedinte!". Acesta a salutat prezenta organizatiilor din Ardeal si a incercat chiar sa enumere si pe cele din comunele sibiene. A cazut insa in propria capcana pocind unele dintre numele satelor, spre deliciul tinerilor care s-au adunat doar pentru trupa Morandi.
http://www.gandul.info/articol_40131/basescu_anunta_parlament_unicameralgeoana_un_alt_presedinte.html

Exact fraza asta am vazut-o rostita de 'mnealui Geoana aseara,pe Realitatea,in timp ce stringea miinile oamenilor adunati in Sibiu,parca.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Daca din declaratia lui Geoana : Peste trei luni veti avea un nou presedinte, fie ca voi fi eu sau altul, se intelege ca el va candida din partea PSD-ului, atunci ....luati-o de buna (ca fiind oficial).

Repet, PSD nu a decis inca cine va candida la presedintie, asta in caz ca vor fi alegeri anticipate.

Alina

Mergi la inceput

copiloi: ori esti pe messenger cu dl geoana, ori esti purtator de cuvant la psd ori numai nu vrei sa recunosti ca nu ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mirela, copiloi neaga tot ce nu-i convine. Si mie mi-a zis ca nu spun adevarul, cand am relatat ce am vazut si auzit (o declaratie a lui tariceanu, live ).

Mergi la inceput

e o problema sa nu crezi realitatea, sa negi ziarele si sa te inchizi in lumea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Din declaratia lui Geoana se poate intelege:

Peste trei luni veti avea un nou presedinte, fie ca voi fi eu sau altul DIN PSD .

In orice caz, in PSD urmeaza un congres (mai mult sau mai putin extraordinar) si atunci se decide oficial cine va candida (in caz ca va fi cazul).
Avand in vedere procentele din sondaje ale PSD-ului, nu vad cum va reprezenta Geoana PSD-ul la eventuale alegeri.

Alina

Mergi la inceput