Buna,
Fetita mea are doi ani si jumatate; de circa o luna am observat ca tine mereu degetelul mare de la mana stanga indoit. Ni s-a recomandat operatia, se pare ca exista ceva pe tendon care blocheaza miscarea normala. Ati trecut prin asa ceva? Cum a decurs operatia? Dar refacerea?
Si fetita mea are aceeasi problema. Camasuta care ii imbraca tendonul este prea scurta si din cauza asta nu i se indreapta perfect degetelul si ii iese un oscior ca un cioculet la baza degetului. Am fost la dr. Bratu la Budimex si ne-a zis ca este nevoie de o mica incizie pentru a a da drumul la tendon. Operatia dureaza 15 minute, spitalizarea doar o noapte, dar mie imi este foarte frica de anestezia totala si tot aman, desi dr. ne-a zis recomandat sa o operam inainte sa implineasca 2 ani. Tu la ce medic ai fost? As vrea sa merg si la dr. Mihai Jianu. Am auzit ca este f. bun.
Buna,
Eu am fost la Spit. G. Alexandrescu, la dl. dr. Oshvat. Am auzit si eu de dl. dr. Jianu, numai ca nefiind din Bucuresti, nestiind programul etc am preferat sa merg la cineva recomandat. Si mie mi-e teama de anestezie, dar nu se poate rezolva altfel. Cred ca cu cat sunt mai mici, cu atat mai bina. Si eu am inteles ca e vorba de ceva de scurta durata, ma intreb insa cat dureaza recuperarea. Daca vrei, poti sa imi scrii pe PM, eu cred ca o sa merg pana la sfarsitul lunii si o sa facem interventia.