Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aveti idee daca au aparut ciresele? Ca le astept de 1 an !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Guten morgen!la cu lapte!

Anto eu am sa iti urmez sfatul cu cozile de cirese pt ca am inceput sa ma umflu.Si ma abtin de la sarat si o sa beau lichide mai multe!

Alina poate am ratat eu postarea ta .De unde ai luat perna pt gravide, tot din Ungaria?Si cat a costat?Da-mi si mie ceva detalii cand ai timp.

Si eu sunt pro caditza clasica.La Munlast esta inca si mai ieftina, pana in 15 ron.Bineinteles ca pana sa ii cada buricul imi era frica sa il bag in cada si il spalam pe masa de infasat la el in camera, era iarna, frigutz in casa si fol. un castron asa ca de salata, un pic mai mare .Apoi o caditza mica, de vreo juma de metru si apoi am fol. caditza normala de copii.Acu' pt ca e vara o sa il spal direct sub jetul de la cada,asa cum ti-i spala in maternitate, zic io!sa vedem!

Samurai-Lady, al meu avea 1500 la eco sapt trecuta.

Valen, wow, 38 de sapt.Mi se inoaie picioarele.Facem galerie!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

bebelina mea la 25 sapt si 4 zile avea 854 gr.
vedem zilele astea cum a mai evoluat! am ceva emotii pentru ca au trecut ceva sapt. da' gine a zis ca ne mai vedem dupa 6 sapt, iar apoi ea a plecat in strainatate si abia sapt asta revine pe plaiuri moldave!

Simona+32 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io combat racelile astea cu succes cu Tantum Verde, au si pastile de supt si un sprey cu care te dai in gat si iti dezinfecteaza si ajuta la dureri.Acum sarcina e mare si sunt mult mai multe pastile care se pot lua.A, si apa de mare pt nas.Incearca eurosept care contine ulei de eucalipt si inmoaie gatul.

Jadi, cireshe!wow

Pupice!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ilenutza eu am luat-o de pe bebelesultau.ro.adica mi-au trimis-o acasa.e scumpa dupa parerea mea,am vazut si in ungaria dar nu m-am uitat cat costa sa nu ma inverzesc de ciuda,dar oricum meritam,e un amant atat de bun....
jadi binenteles ca va fi bine,nici sa nu te gandesti...si cunosc si eu senzatia cu "adunatul burtii" astea sunt contractiile B-H focale,eu mai am altele mai nasoale mi se intareste toata burta si ma doare de-a dreptul,nu f tare dar e durere si dureaza ceva mai mult decat celelalteastea B-H sunt apa de ploaie la mine.deaia ma si duc vineri in ungaria la tocograf,desi nu le am tot timpul si daca nu le prinde atunci....

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Samurai-lady si Jadi - va multumesc mult!

Intr-adevar, Samurai-lady, chiar asa ma simt, mi-am suflat nasul de atatea ori, ca puteam sa fac un fluviu pana acum! Si la fel cu sinusurile, cu ochii, acum parca simt ca durerea groaznica de cap mi se prelinge pe toata partea dreapta, ochi, ureche, masele...

Sa vad cum ma simt acum, ca trebuie sa merg pe-afara, si daca la intoarcere mi-e la fel sau mai rau, bag un paracetamol, cu sau fara intrebat medicul inainte!

Si poate ajung sa va citesc si din urma, ca am "restante" de cateva pagini, mea culpa!

Pupici.

Anca, mami de Roxana, 1 an si 8 luni, si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anca un lucru mai adaug, indiferent cate pastile iei si de cum te tratetzi, tot nu trece raceala pana nu isi face hachitzele, la mine dura 7 zile dupa care incepeam sa ma simt bine!

Alina sa vorbesti cu Elisa sa stea cuminitzica, hai ca mai avem un picutz!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Anca si mie doctorul mi-a recomandat ca in cazul in care racesc sa iau paracetamol. Mi-a spus ca nu afecteza .
Miillyy masuratorile astea pot sa fie 200 g in plus sau in minus. Cel putin eu asa am inteles. Oricum bebele are perioade de crestere...adica saptamana asta mai mult saptamana viitoare mai putin.
pup fetele

sorina 31+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticute!

Lavinia, multam mult! Inseamna ca-s ca cele de inceput de nastere ... eu barem asa am simtit. Chestia cu intaritul burtii nici acum nu stiu ce inseamna ... zau ca nu-mi mai amintesc ca s-a intarit burta vreodata. Na, n-oi fi bagat eu de seama atunci ...
Referitor la sani: e normal sa-ti curga ... depinde de femeie cand si cum. Inseamna ca sigur o sa ai laptic, bucura-te! :) Colostru e galbui. La mine curg la atingere, ce nu insemna ca voi naste prematur ;)
Tu parca intrebai pana cand se intoarce bb-le? Eu stiam ca pana la sapt. 36 are timp si loc ... deci si daca ar fi cu piciorele in jos ar mai avea timp. Dar cum povestesti cred ca deja e intors ... si probabil simti funduletul asa tare :)

Imi pare rau ptr. burticutele gripate. Multa sanatate! Mie mi s-a spus ca pot lua 3 g paracetamol pe zi. Daca gripa virala sigur nu ajuta, dar o sa va ajute sa va simtiti mai bine. Trebuie sa aveti rabdare si iar rabdare ...

Mily, multam de graficul cu cresterea bb-lului. Mie una nu prea mi se pare f. bun. Primul copil avea la 33 sapt. ca. 2200 gr si s-a nascut la sapt. 39+0 cu exact 3450 gr si 53 cm ... dupa graficul asta trebuia sa fie un urias.
Asa ca nu va mai faceti griji, fiecare bb cu dezvoltarea lui, depinde mult si de parinti ... si oricum, de-i mic e nasterea mai usoara :)

Fetelor n-am stiut ca de la caldurica aveti probleme cu picioare umflate ... nu va mai "certam" aici :) Nu stiu leac, sper sa treaca totusi!

Crisulica al meu are febra si ma dispera ... e vioi, spune ca nu-l doare nimic, dar el are febra. Asa ca stam in casa si vedem ce-o mai fi ... de dr. n-am chef, el nici atat.
Azi am facut exact 33+0 sapt. ... azi noapte de abia am dormit de ce s-a mai miscat. Cris a fost un cumintel in burtica, cand dormeam eu dormea si el ... "gogoasa" cred ca o sa fie un urlator cu temperament ... of!
Va pupic, o saptamana frumoasa si numai bine! Multa sanatate! Ma duc sa-mi tin copilul in brate.

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Apropo de raceala este o vorba: "Tratata trece in 7 zile, netratata intr-o saptamana" ...Asta nu inseamana ca nu putem lua ceva pentru atenuarea simptomelor.

Eu ma simt bine, merci de intrebare. Si de bine ce ma simt in week-end am facut o groaza de treburi de parca era ultima mea sansa sa mai fac ceva vreodata, inclusiv mancare si ce va mai trece prin cap. Drept urmare ieri seara am fost anchilozata de spate iar picioarele ma dureau din gat.

Si iar am uitat tot ce ati scris, asa ca va pup, va urez sanatate si felicitari pentru rezultate ca sa acopar tot arealul

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput