Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by otim
Lia - buna dimineata , ce matinale sunteti ???

Otiliainceput 28+Laurentiu

De cativa ani ne-am obisnuit sa ne trezim in jur de ora 5. Inainte de medicalul asta prelungit, mie imi trebuia cel putin o ora sa-mi beau cafeaua inainte sa ies din casa. Si cum obiceiurile vechi se schimba greu...

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna dimineata, si noi prezenti la un ceai!
Samurache , noi la 27 saptamani aveam 1,378 g deci tu ai o galusca dolofanica!!

sorina 31+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimineata si de la noi la un bol de lapte cu cereale

Tocmai ce am venit si noi de la bortilit venele si acu papam

Lary felicitari pt grasunel
si pt schimbarea saptamanii. Mai ai un pic si schimbi prefixul

Valen mersic pt raspuns. Mama e mama, poate avea ea orice presimtiri, eu nu trebuie neaparat sa o cred

Edit pt Samuray: bebe meu la 30 de sapt avea 1500 grame, iar la 28 avea fix 1 kg

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, pofta buna! Nu stiu ce+o sa ma fac eu saptamana asta, la analiye. Daca nu mananc pena al 8 mi se face rau stand acasa, in pat, darmite la plimbare prin spitale. Sper sa nu fac vreo scena dramatica pe acolo, cu lesinuri si alte asemenea. Oricum, familia s+a mobiliyat si o sa vina cineva cu mine, sa ma tarasca acasa dupa ce donez sange .

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna dimineata,

am trecut si noi 2 minte sa va salutam si promit sa revin in maxim 2 zile dupa ce reusesc ...sper ...sa citesc ultimele 5 capitole de cand nu am mai avut timp sa intru pe forum.
noi suntem bine, crestem mari ..... ca tot ma vaitam eu va nu imi creste burtica ..
Va pup pe toate si revin cat pot de repede.

24+ si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Lavinia, si eu tocmai ce-am ras un bol cu cereale.

Ma duc sa citesc ce-ati facut in ultimile 3 zile si revin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza burtici frumoase!
eu am avut din nou o noapte alba adica de butonat la tv intre orele 2 si 5,30.dar am mai bagat dupa ceva somn....
lary sa-ti triasca grasunelu'!
ei vorbeati de soti....si la mine e cam aceeasi treaba ca la multe dintre voi...inainte sa raman insarcinata eu ma ocupam cam de tot ce tine de casa,de la mici reparatii,sa vedeti ce bine repar ziduri dupa ce le gauresc cu scaunele,pana la cumparaturi aprovizionare pt cele doua baruletze care le avem... si dintr-o data nu am mai putut face nimic...l-am simtit la inceput destul de incordat acum moare daca fac eu ceva,ma cearta de ma inebuneste de cap...dar ce sa facem deaia ii iubim ca sunt extraordinari....nu pot sa uit seara cand il pun sa ma dea cu crema pe corp.pai eu abia mai ajung la picioare.nu comenteaza dar il vad saracu' cum pune bericica deoparte si se apuca "serios" de treaba

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Samurai-lady, estecri, da' mari copii mai aveti! In mod normal, la 27 saptamani bebeii au in jur de 875 grame ... waw ce diferentza (pana la 1445 grame respectiv 1378)!!! Al meu la 30 saptamani avea 1310 grame si doctorul mi-a spus ca este exact cum trebuie. De altfel ... ma uitam si pe link-ul din prima pagina : http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea si pare sa corespunda. O sa aveti niste zdravaiori .... Sau al meu e mititel ????? Incep sa ma ingrijorez....
Alte fete ce zic....cam ce greutate are al vostru?

Alina.a, scuze ca nu am mai dat nici un semn de viatza, dar sunt pana peste cap cu serviciul. O sa intru in concediu la sfarsitul lui mai si sper sa ne vedem....as vrea sa discutam ceva si despre Szeged.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miilly cand vrei tu vorbim.
ashera aceeasi probleme cu frica sa nu nasc s-a pus si la mine.dar incepand cu saptamana 30 dr incepa sa monitorizeze la tocograf contractiile si bataile fetale,si daca vede vre-o "graba" te interneaza si gata.asta ar fi o situatie iar daca se rup membranele mai repede il sun el are tel deschis non-stop.nu se naste asa usor.eu saptamana asta imi finalizez si geanta de spital si astept...ce sa faca fetele din bucuresti care trebuie sa ajunga dintr-o parte a buc in alta pe la orele maxime de trafic...ajungem noi mai repede la szeged.

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

MIILLYY-eu sunt deja in sapt 28,dupa mine,si bb e putin mai mare.
Si Ken,baiatul meu cel mare,avea la 30 sapt aproape 1600gr.Dar,la nastere,la 39 sapt.a avut 3025 gr,deci nu mare,asa potrivit.Sper ca si fatele mai mic sa fie tot cam asa,cu putin peste 3 kg.Desi eu ia linistita de cand bb are 2kg,si gineco meu tot asa imi spune,ca ma lasa sa nasc,sau ma opreste in spital pana cand face bb cam 2200gr.
Am o prietena care ea s-a nascut cu 1700gr si acu e mare si sanatoasa.
Dar,bebeii nostri tre sa stea la caldurica akolo pana prin 38 sapt,cumintei sa se faca dolofani.

Samurai-lady 28 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput