Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 24
Antoanela23 spune:
Buna dupa-amiaza frumoaselor,
Madalina, primele 10 mesaje iti sunt moderate, de aceea apar cu intarziere si de aceea nu primesti raspuns imediat de la noi.
La ce ai intrebat pana acum nu pot sa-ti raspund pt ca nu fac gym si nici nu prea ies din casa.
Despre mersul la mare, cel mai bine e sa te sfatuiesti cu doctorul.
Cristina, felicitari pt 30 de sapt.
Simo, mersi de raspuns, te simti mai bine?
Pup fetele, duminica placuta,
Anto
31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
madalina_s spune:
Am scris 10 mesaje scurte dar moderatoarea mi le-a comprimat in unul singur, nu am inteles de ce.
O as scriu dupa ce mai scrie cineva, nu unul dupa altul, poate din cauza asta.
Madalina
27+ si
Maria
Oana_B spune:
Exact. Nu este incurajata practica de a scrie repede 10 mesaje doar pentru a scapa de moderare. Masura a fost implementata cu un scop si toti utilizatorii trec prin ea.
Suntem destui moderatori care aprobam mesajele relativ repede astfel incat informatia sa curga lejer.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
ghinetz spune:
O zi buna si de la mine.
Si eu am picioare umflate, (ca se mai plangea cineva, nu mai stiu cine) desi beau apa - zic eu multa, iar tensiunea nu e mare, din contra. Asa ca trebuie sa-mi caut incaltaminte cu ceva numere mai mari. Of!
In rest...cam "depresata". Am impresia - desi nu mai e doar o impresie - ca sotul nu intelege deloc ca unele lucruri imi sunt greu de facut. Si nu ma refer la
, ci la chestii aparent banale, de exemplu sa ridic ceva de jos, sa ma ridic din pat pentru diverse chestii... Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga. De-ar fi macar o zi ca mine, cu burtoiul asta si cu toate adiacente lui...! Am zis ca intr-o zi nu o sa fac nimic din ceea ce ar presupune efort din partea mea. Poate asa o intelege. Nu mai zic ca aseara am avut si un meci cu el, ca nu am ami rezistat. Suntem si amandoi stresati cu boala lui Stefan (i-a mai trecut, dar nu manaca mai nimic toata ziua, mnu stiu cu ce traieste; a slabit vreo 3 kg), cu examenele si serviciul - el, cu disertatie - eu. asa ca...
Vreau o vacanta!!! Sau macar o saptamana se mearga Stefan la bunici
Oana
29+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
Oana_B,
!
Oana, si eu care credeam ca am motive sa fiu depresata!
Au revenit contractiile, nu cat sa se scuture patul cu mine, dar nici n-am chef sa ajung la asa extreme. Uite asa se face ca-s iarasi in pat, incercand sa termin ce aveam de lucru la calc. Si chiar aveam, fiindca zilele trecute, cum m-am simtit mai bine, am profitat sa-mi dezmortesc un pic picioarele. Acu ma intorc de pe o parte pe alta si injur vremea frumoasa de afara...
Oana, lasa ca le scoti tu la capat, chiar daca pentru asta mai renunti la cate ceva de facut! Poate asa isi da si sotul tau seama ai nevoie de ajutorul lui. Pupam pe Stefan sa se faca repede bine, fiindca merita o vacanta la bunici. 
Lia
S28
Miruna Demetra
estecri spune:
buna fetele,
azi chiar nu ati prea avut chef de scris...am observat eu scrieti cand sunt la servici si eu cu ochii carpiti de somn incerc sa va citesc din urma...Dar nu-i bai'!
Inca o intrebare vreau sa va mai pun: mie nu mi s-a intors bebele si am 31 de saptamani si o zi
. Zic ca nu s-a intors pentru ca face ditamai galma sub sani de cateodata nu pot sa respir si atunci ma gandesc ca e caputul acolo! In schimb jos in dreptul osului pelvian simt niste batai de mama mama!!Primesc picoare si in vezica si toata zona de jos! Oare mai are cum sa se mai intoarca puiul meu? Ma gandesc ca este deja mare si poate nu va mai avea loc!
Lia nu te supara pe vremea de afara si sa nu-ti para rau ca e o canicula de nu poti respira si oricum nu e indicata nimanui.Tu stai acolo cumintica si te sustinem noi de aici!
ghinetz picioare umflate am si eu si am vrut sa scot sarea si din liuchidele pe care le beau zilnic din meniu. Medicul mi-a spus ca nu cumva sa fac asa ceva pentru ca si sarea si lichidele sunt binevenite in sarcina iar picioarele mele umflate se datoreaza greutatii
, de aceea ma chinui de 3 saptamani cu supe , gratare , fructe si salate
cristina , felicitari pentru cele 30 de saptamani. La mai multe!(40). Si eu ma bucur mult cand vad ca mai trece o saptamana si ne apropiem de mult doritul moment in care o sa avem bebeii in brate.
olgutzza sa-ti traiasca sotu' si las-o mai incet cu muncile...odihneste-te si apoi fa ce ai de facut!!
alina.a multumesc pentru raspunsuri , tu ai fost o draguta cu mine tot timpul...sper ca nu te-am deranjat. Oricum pentru tine si elisa ta 

pup burticile
sorina
31+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
cristina26 spune:
estecuri cand mergi la control intreaba medicul de pozitia bebelusului. Doctorul va sti pozitia copilului punandu-ti mana pe burta. Din cate stiu eu daca nu se intoarce bebe singru il intorc ei. Singura problema ar fi daca la bebe nu ii place pozitia si se intoarce si el singru la loc. Aici daca dr nu pot sa intoarca copilul sau copilul se intoarece invers singur, dr iti fac cezariana. Nici cezariana nu e chiar asa de grea (presupun eu, din ce am auzit de la fete).
Liadorian draga de tine, imi pare rau ca ai contracti. Stai linistita, atat timp cat contractiile nu sunt regulate nu ai de ce sa iti faci griji, din cate stiu eu.
Ghinetz daca acumulezi apa, incearca sa tai toata sare din mancare. La inceput e mai greu dar te obisnuesti daca nu ai alta solutie. Sper ca Stefan sa se faca bine curand si sa mearga la bunici. Multa sanatate si numai bine!
Madalina_s scrie 10 mesaje scurte la 10 subiecte diferite. In legatura cu hainele de graviduta, sunt multe haine care poti sa le cumperi de pe internet. Poti sa gasesti tot ce vrei acolo.
Duminica placuta!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
liadorian spune:
Sorina, Cristina, cate o
pentru fiecare! Inclusiv barbatul m-a "parasit" pentru un gratar la iarba verde. De fapt l-am scos afara din casa cu asigurarea ca n-o sa nasc cat nu e el de fata
. Desi nu se plange niciodata de nimic, cred ca e si el satul sa aiba grija de mine toata saptamana. Macar duminica merita o vacanta mica, nu?
Despre momentul in care se intorc bebelusii, imi amintesc ca spunea Anya nu de mult ca toata distractia asta se intampla pe la 28 de saptamani. Inca nu stiu sigur de tot fiindca n-am fost la eco, dar cred ca Miruna a facut culbuta martea si miercurea asta. Miercuri seara deja se mutase. Chiar a fost emotionant s-o simt cum isi face loc, incet, incet. Daca-i definitiva rotirea asta, habar n-am... Poate ne descurca Anya
!
Lia
S28
Miruna Demetra
Antoanela23 spune:
Estecri, numai dr iti poate spune exact pozitia lui bb. Si eu am o galma mare sub stern, dar acolo e fundutul ei si spatele, deci s-ar putea si la tine sa fie la fel iar loviturile in vezica sa fie de la maini si cap, asa simt si eu. Daca totusi nu s-a intors, mai e timp, nu te ingrijora.
Ghinetz, eu stau toata ziua in motul patului, nu fac nimic si tot mi se pare ca nu ma intelege sotul. Adevarul e ca la anumite faze pur si simplu nu-i pica fisa, iar daca-l trag de atentie ajungem la ciondaneala uneori, daca tac ma simt frustrata si victimizata, cum ar fi nu e bine.
Incearca sa vorbesti calm cu sotul tau si sa-i explici situatia, eventual ia-l cu tine la doctor la urmatoarea vizita sa-i explicxe si dr ca nu sunt moftuir dar pe masura ce avanseaza sarcina ai nevoie de mai multa odihna pt binele tau si al lui bb mic. Sanatate lui Stefan.
Fetele, am mai scris o data, pt picoare umflate e bun ceaiul de cozi de cirese, incercati ca nu aveti ce pierde.
Olgutza, sa-ti traiasca sotul, multa sanatate.
Lia, imi pare rau ca iar ai contractii, stai cuminte in pat ca sa-ti treaca.
Pup fetele,
Anto
31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
lorinaoo1 spune:
Alina.a
nu ma pun eu cu nebuna, i-am dat cu "ignore" si stau linistita, am pus si nervii la zid![]()
Irinusha eu sunt la prima sarcina, deci nu stiu cum sunt contractiile de la nastere, probabil ca nu se compara cu cele pe care le am eu. La mine se intareste burtica tare si ma doare jos si spatele un pic mai accentuat ca la menstruatie. Mai nasol e cand contractiile astea au loc din 2 in 2 minute timp de vreu jumatate de ora
Deocamdata traiasca gynipralul.
Lia imi pare rau ca au revenit contractiile, hai ca ma pregatesc cu niste rosii ca sa le alung 

Lasa alte ocupatii si stai cumintica in patut, ca nu mai avem mult.
Apropo de eliminarea sarii din alimentatie... am cumparat si eu inlocuitor de sare, dar are un gust amarui de praf ca nu imi vine sa il folosesc, asa ca am ajuns la concluzia ca mancarea e buna si fara sare sau inlocuitor ![]()
Bebita mea cred ca mai are pozitia de la 30 de sapt, adica cu orientare pelvina, pt ca miscarile cele mai puternice le simt in stanga lateral si uneori impinge cu piciorutele pana sub coaste cat poate
Zilele astea totusi si-a cam facut de cap, ma durea destul de tare cand misca si la un moment dat ma gandeam sa nu fi tras de cordon pt ca ma durea in interior, nu stiu cum sa explic.
Azi nu m-am simtit chiar asa de bine, chiar daca am luat gynipral, am avut si niste ameteli mai dubioase, desi pastiluta o luasem cam de vreo 3 ore. Si mi-e caaaald de mor, sotul se tot mira, ca el se simte bine. Asta-noapte am dormit cu usa de la balcon larg deschisa ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+