Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze!

Iar va stresez ;)
Shpiry, bucura-te ca nu esti controlata "pe masa", inseamna ca ai o sarcina normala, fara probleme. La prima sarcina mi-a controlat dr. colul doar cand a trebuit sa-mi dea adeverinta ca pot zbura in concediu ... eram in sapt. 32+.

Intreba cineva de cadita. Noi am avut ptr. Cris una normala, e f. buna ptr. are copilul loc mult ... si acum mai e buna. Dar mi-am facut tamblaua si cu un Tummy Tub (http://www.domovital.com/_en/index.html). Nu stiu daca se gaseste si in tara, acum 3 ani nu era. E super bun ptr. o simpla balaceala ... bb-ii sunt incantati.

Lavinia, poti sa-mi spui si mie, te rog, cum simti contractiile?! Nu ma crede nebuna, stiu ce-s alea, dar eu le-am avut doar cand am nascut ... presupun ca nu sunt la fel, sau? multam!

Cand se simte burta tare doar intr-un singur loc, atunci e doar copilul, care se tot intoarce. Mie nu-mi place deloc ... cateodata e asa de dureros ... si inca sunt mici ... au!

Gata, va pupic si doresc tuturor burticilor cu probleme multa sanatate!!! O duminica faina!!!!
Ah, si uitam: nu va mai vaitati de caldurica ... cum ar fi fost sa fim gravide pe ger si zapada?! ... brrr! La Cris asa mi-am dorit sa fie mai cald sa-mi pot arata si eu burtica ... dar n-am avut parte, eram tot timpul infofolita cu geaca. Si uite ca acum am avut noroc ... si tare is mandra de "butoiul" meu, bagat in bluzite mulate :) Asa ca bucurati-va ca aveti cu ce va lauda! Pupici din nou!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata fetele si de la mine. Stiti ca va ziceam ieri ca imi flutura ceva prin urechi ...parca ar fi fost tensiunea. Asa ca de la mine putere am baut o cescuta mica...mica de cafea , si m-am simtit apoi super bine( sa fie doar psihic?)
Orchis eu nu am cerclaj si cu toate astea cand vin de la servici sau cand sunt mai obosita ma doare cand imi ridic cate un picior rau de tot(in special cel stang)- la inceputul sarcinii mi-a spus un medic ca am ovulat pe partea stanga ...deci o fi ceva legatura cu bebele.
Am o mare nelamurire cu dormitul...daca pe burta nu putem , pe spate nu putem ce ne facem? Incerc cat pot de mult sa dorm pe stanga dar intepenesc. Pe dreapta avem voie?
Primul control pe masa mi-l va face dr. pe data de 5 iunie cand a zis ca imi recolteaza din col nu stiu ce!!Ma gandesc ca atunci va vedea el mai multe daca sunt ok.
Daca e cineva pacienta dr Vladareanu de la Elias va rog spuneti-mi si mie tarife pentru cezariana ca sa nu am vreun soc atunci cand voi naste si sa ma pregatesc
pup fetele

sorina 31+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

si de la noi

Sa va spun cum e cu "e voie" sau "nu e voie"...Doctorul meu a zis ca orice e voie, dar cu moderatie, si apoi corpul nostru va selecta singur ce "e voie" si ce nu. Si credeti-ma, mancaruri pe care inainte le savuram acum mi se face rau numai daca ma gandesc si invers. Iar cum dormitul mi-a zis "Dormi draga cum poti, cand amortesti schimbati pozitia...In curand ai sa dormi si in picioare!" ...Acuma, na, asta-i valabil pentru cele fara probleme.

Va pup.

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ziua buna fetelor, eu m-am trezit azi la ora 7 am bananait prin casa ca zombie doar mama ce mai era trezita si facea placinta! Am trimis-o aseara la culcare la ora 10 si cred ca dormise prea mult .

Eu la Vlad am avut o cada normala, destul de mare, il cam pierdeam prin ea si o umpleam destul de greu! Asa ca i-a cumparat mama o alta cada mult mai mica pentru inceput si era super ok. Daca vreti si un suport pentru bb, va recomand unul de genul www.mothercare.com/gp/product/B000IVU056/sr=1-14/qid=1179047571/ref=sr_1_14/026-6161947-3854036?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">asta, eu din prosopel pe un schelet metalic! La inceput la noi ii faceau mamele baie, chiar inainte sa ii pice buricul ca l-am adus super jegos din spital, avea in par (a avut super plete inca de la inceput) toate cele ce se gasesc prin burta mea, ne-au trebuit 10 zile sa reusim sa ii descurcam parul! Avantajul copiilor chei .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Tot de la gym, am primit informatia de pastile care ne ajuta sa dormim in sarcina, de la laboratoarele boiron, sedatif pc! Si cica nu sunt inca omologate la noi dar exista un produs si pentru colici! Si stiu ca Alina ne da voie sa luam de astea homeopate la copii . Ma duc sa sap sa vad cum se numeste cel de colici poate gasim pe cineva sa ne trimita din Franta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Simo felicitari pentru cele 1000 de mesaje in 3 luni! Asta da productivitate .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza, gagici!
io mi-s zombie rau, ieri mi-am sarbatorit barbatu si m-am culcat pe la 4 jumate dimineata. is rupta-n gura, da tre sa stau calare pe calc sa-mi ajut sotu cu neste treburi, caci el e la munci...
pe mine ma termina caldura asta, deja am inceput sa ma umflu rau de tot de vreo 4-5 zile, nu ma mai incape nicio pereche de papuci, nici macar shlapii de stat prin casa. aseara la 7 bantuiam prin mall (singuru loc deschis sambata la ora aia) sa-mi iau ceva de-ncaltat; si mi-am gasit neste chestii, ma rog, papuci, d-aia cu niscaiva paiete colorate, foarte comozi, de altfel, dar cu 3 numere mai mari!!! am ajuns sa port 40!!!! astept ziua de maine sa merg in piata sa-mi iau niste shlapi si inca o pereche de ceva, ca nu stiu cum o s-o tin inca doo luni de-acu incolo...
in alta ordine de idei, de 3 zile ma tot chinui sa gatesc ceva, da ma dispera numa ideea de a sta in bucatarie, langa aragaz...nu stiu daca o sa fiu in stare sa ma mobilizez azi, mira-m-as!
ieri facu sotu piata (ca tot fu ziua lui ) si-mi aduse (apropo de kilu de mere ) flori si-un pepene galben, pe care l-am devorat in 15 min, de n-a apucat nimenea sa se mai atinga de el. azi sper sa primesc neste capshuni...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Alina.a abea astept si eu sa pot face poze si cu printesa mea prin gradina. Acum noi suntem preocupati cu proectul gardului, sper sa il terminam in timp pana incepe Ingrid sa mearga, ca nu vrem sa intre fata sa faca baie in lacul asta care are atat de multe broaste testoase, pesti, etc.
Elisa ne face cu manuta din burtica. Ce frumos.
Nici nu imi vine sa cred ca o nastere prin cezariana in Ungaria e atat de ieftina. La noi toate spitalele au regim hotelier pentru toti pacietii. Cred ca numai sa ai copilasul langa tine merita banii astea. Acum m-ai facut curioasa cat poate costa o nastere normala la unguri?
Am schimbat si eu prefixulazi am implinit 30 de saptamani.
Nu prea aveti chef de vorba azi. Probabil vremea e foarte frumoasa si ati iesit afara sa va bucurati de ea.
O duminica placuta tuturor!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Buna mamicilor,

Eu sunt in continuare moderata la mesaje si frustrata din cauza asta. Dupa ce n-am primit nici un raspuns de la voi in legatura cu gimnastica mi-am facut abonament la o tipa super draguta si deja luni e adoua sedinta si ma simt foarte bine.

Mai am multe intrebari sa va pun adra astept sa scap de moderare ca sa nu ma mai enervez.

Va pup si va urmaresc cu interes

Stie cineva cum e cu nasterea la Elias?

Voi cu ce va imbracati acum ca a venit vara? Mie nu-mi prea plac hainele de la magazinele de gravidute. Ati gasit cumva pantaloni de in pe siret sau pe elastic? Dar fuste pe elastic?

Face cineva gimnastica acvatica pentru gravide?

Ma bucur f mult ca exista acest forum pentru ca eu nu am prietene casatorite macar, nu mai spun insarcinate asa ca sunteti singura mea legatura cu lumea sarcinii.

Oare pot merge la mare in Iunie daca o sa fiu in luna a 7a? As vrea sa stau un pic la plaja si sa intru in apa iar pana acolo sa mergem cu masina ( Turcia sau Grecia). E riscant? Eu nu am avut probleme pana acum.

Madalina 27+ si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Madalina, ca sa scapi de moderare scrie repede inca 5 mesaje scurte, scurte, si-un salut acolo, numai ca sa ajungi la 10 mesaje. Dupa aceea o sa fie mai simplu.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput