Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
jadi spune:
Mi-am adus aminte, la medlife daca stii codul de bare de la analize, poti vedea rezultatele pe net ! Mi s-a parut super!
Deni &
Vlad & Tudor
mioara2004 spune:
Salutare fetelor!
Si eu dupa gym am avut un pic de febra musculara, dar ma simt mult mai mobila, parca ma intorc/aplec mai usor. Si nu mai am probleme cu stranutatul, inainte daca stranutam si nu strangeam mai scapam cate un strop de pp. Tipa de acolo ne-a recomandat sa repetam exercitiile zilnic...
Aici e cald, dar e foarte placut, ma bucur ca am iesit doar in tricou pe afara...
VA doresc un weekend placut si va pup
,
Mioara
32+
Doru Andrei
andutzy spune:
Hello fetele! EU mi-am facut-o azi cu manutza mea si anume am fost in alt parc cu D unde probabil sunt alti pomi decat pe lnga casa si m-a lovit asa o alergie ca acum merg tinandu-ma de pereti, abia vad, ma mananca toata fata si imi vine sa vomit! E groaznic! Stranut intr-una si imi vine sa ma arunc de la etaj! Mai are cineva pe aici rinita alergica? Aveti idee de ceva leacuri care sa mai amelioreze simptomele?
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
lorinaoo1 spune:
Brazuca dar voi parca trebuia sa va mutati cu niste prieteni cu care imparteati chiria, nu? Sau am incurcat borcanele
? Cu cumnatii mei e aceeasi poveste. Le place sa profite de noi (bani, mancare, inernet, imprimanta) dar cand sa ma ajute si pe mine nitel sa scoata cainele afara o data pe zi dispar amandoi 
Andutzy cand am avut alergia aceea pe burtica, dr mi-a spus ca puteam sa iau calciu lactic ca sa se mai calmeze. Stiu ca nu e tot aia, dar pana ajungi la un dr, incearca cu o tableta de ca lactic, nu ai nimic de pierdut. Sanatate multa 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
brazuca25 spune:
lorinaoo1, nu ai incurcat borcanele, trebuia sa ne mutam, dar pana acum nu am reusit. Deja dupa ce am facut niste calcule am ajuns la concluzia ca tot aici o sa stam pana cel putin anul viitor. Deci mai am de tras.
Mi-e tare pofta de inghetata, dar trebuie sa merg 2 statii sa imi cumpar, ca mie nu imi place decat o anume inghetata si nimik altceva nu o poate inlocui. Am de ales...ori ma duc sa imi iau, ori astept sa vina sotul sa imi ia el...pe la ora 5.
29+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
liadorian spune:
Ne-am intors acasa, vaccinate amandoua si bine dispuse, dar obosite de parca as fi facut km intregi pe jos. Distractie mare la gine, ca nu stia asistenta sa "monteze" seringa aia ciudata in care se afla vaccinul si ne-a luat un sfert de ora sa ne lamurim.
Lavinia, acuma nu ma speria tu pe mine: doar nu ti-am provocat eu contractiile cu discursul ala fioros??? Gynipral si meditatie, asta iti recomanda
pe ziua de azi!
Cat despre diete, nu tin nici una, deci nu pot da sfaturi avizate. Dar cred ca produsele din cerealele integrale sunt mai satioase decat cele obisnuite si poate ca astea ar mai potoli senzatia de foame.
Brazuca, pofta mare la inghetata! Voi va plangeti de caldura si pe noi ne-a prins ploaia in drum spre casa!
Lia
S28
Miruna Demetra
oaana spune:
quote:
Originally posted by estecri
buna fetelor!
ESTECRI E NORMAL SA TE DOARA,EU LA PRIMA SARCINA AJUNSESEM DE MA IMBRACA SOTUL CU PIJAMALE SI PANTALONI....SI ACUM MA DERANJEAZA,DAR S-A OBISNUIT ORGANISMUL SI E MAI USOR...
Am si eu o intrebare : pe voi va doare burtica9parca ma tine ceva) cand incercati sa ridicati cate un picior. Eu de exemplu cateodata cand ma chinui sa-mi iau pantalonii pe mine trebuie sa ma sprijin de ceva ca sa pot sa ma imbrac. O fi normal sa ma doara ?
Alina.a te intrebasem acum nu mai stiu exact cate capitole daca stii cumva cat gramaj se face pentru bebe din vaccinul imunoglobuline(adica 0,5 ml sau 1 ml). Sa nu dai cu pietre , tu poate mi-ai raspuns dar eu cu zilele astea pline s-ar putea sa fi sarit mesajul tau.
Oricum bebe nu mananca numai calciu ...eu am observat ca mananca si din neuroni!!
Incet , incet ne apropiem de ziua cand vom tine bebe in brate!! Abia astept dar nu vreau mai devreme de 38-39-40 saptamani!!
Gabiarama nastere usoara, te asteptam cu noutati!!
sorina30+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
BEBIGIRL BINE AI VENIT

GABIARAMA MAI AI UN PICUT,PARCA MA IAU EMOTIILE,MAI ALLES CA CITESC MEREU LA MAMICI DE MAI -IUNIE SI VAD CUM SOSESC BEBEII.POTI SA-MI SPUI PE UNDE E MAGAZINUL DE CARE AI SPUS IN ZONA INDUSTRIALA-POTI SA-MI DAI UN REPER POATE AJUNG SI EU IN iASI,AICI GASESC GREU BODY CU CAPSE IN FATA SI SUNT SI SCUMPE....
CRISTINA26,E SUPERBA GRADINA TA ,AM VAZUT IN FOTO SI MAI ALES DACA AI SI RATE,CRED CA E SUPERB SI LINISTE..
SIMO,CUM TE MAI SIMTI?
ANTO,TU?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Bineinteles ca am uitat ce vroiam sa scriu
.
Nimic special de raportat, aici vremea e urata, bate vantul si ba ploua ba iese soarele; pt prima data in ultimele luni juniorul a plecat la plimbare in carut.
Intrebare
: care e substanta activa din Gynipral?
Oana, sunt bine, mers de intrebare.
Bebigirl, bine ai venit, mai sunt fete din Constanta in grupul nostru.
Alina, am admirat si eu hainutzele pt Elisa, sunt ffff dragute.
Gabi, Valen, ce putin mai aveti! Pup fetele curajoase.
Andutzy, intreaba la farmacie, exisa niste picaturi pt rinite alergice. Dar vezi daca le poti folosi in sarcina. Multa sanatate!
Shpiry, ce bine ca poti manca atatea dulciuri fara sa-ti fie rau. Dar totusi ai grija, in sarcina totul e bun daca nu e in exces. La treaba cu controlul pe masa nu stiu ce sa-ti zic ca eu "beneficiez" de el la fiecare vizita.
Lia, bine ca ai scapat de vaccin.
Pup fetele, weekend placut,
Anto
31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Salutare lume buna!
Eu am tras o repriza de somn, pare anormal la ora asta [...]
Fetelor de la gym , le transmit ca am nitica febra muscularaDeni &
Vlad & Tudor
si eu tocmai voiam sa atipesc vreo 3 ore
iar cu durerile, zic si io: oare-s cele normale, oare-s cele de la gym? ma dor oricum toate oasele (mai ales cele ale bazinului) si toate incheieturile...
sa vedem daca pana miercuri ma refac.... altfel, nush cum ma mai aerobisesc pe acolo; oricum, ieri cand am fost la control, dom' doctor a zis ca e foarte bine ca am inceput gym si ca pot sa continui... deci, ne vedem si data viitoare la gym fara doar si poate!pupici!
io-s cu ochii in gura deja.... zzzzzzzz

karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica