Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

off, am uitat sa schimb la semnatura ...azi facem 31 de saptamani si nu se cadea sa nu anuntam in gura mareeee!!!

sorina 31+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la cu lapte !

Eu am fost ieri la gine la control.Sa stiti ca dr. meu nici nu vb. cu mine pana nu face control.Si m-a anuntat ca pleaca in contzed, deh , stiam ca de aia nu e bine sa nasti vara ca toata lumea se gaseste se plece...Oricum perioada este buna pentru mine in sensul ca eu am DPN-ul 21 iulie iar el pleaca 25 iunie-2 iulie, deci e bine.Iar cerclajul mi-l desface cand se intoarce.(sper).Iar dr. Jianu care este si neonato la Municipal este si dr. lui Victor mi-a spus sa nu nasc intre 2 si 15 iulie ca este ea plecata!.Deci sa impac si capra si varza tre' sa nasc dupa 15 iulie!of, of, mai, mai.

Io speram sa nasc mai rpd.acu' nu stiu cum ar fi mai bine, sa nasc pana vin caldurile mari sau sa ma chinui eu un pic si sa nasc mai tarzior ca sa se mai racoreasca.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

neatza!
s-a sculat si ratza...dar ratzusca din burtica inca doarme..ssstt!!
Va invit la o clatita si o gura de cafea cu lapte.
Tre sa recunosc ca nu stiu ce se intampla cu mine.Mananc foarte mult dulce. Foaaarte muuult!Mi-e frica de diabetul gestational. Oare in analizele obisnuite pe care tre sa le facem in trim. 3 exista si o verificare pt. acest diabet? Doamne fereste sa am asa ceva, dar ma sperie groaznic cat de mult dulce pot manca. Ieri am mancat un borcan de dulceata singura, singurica. Si n-am lasat pe nimeni sa se apropie de borcanul meu!!!Sa indrazneasca numai!

Fetelor, voi aveti problema asta cu dulcele?Uf!
Ma duc sa mananc clatita....sa ma mai linistesc.

Shpiry 28+

Mergi la inceput

Deci io sunt un caz fericit!
Eu dorm aproape numai pe stanga!!!! Nu de alta da e sotul meu in dreapta si sforaie de ma innebuneste!Asa ca il imping cu fundul...e mai simplu decat cu burta!

Shpiry 28+

Mergi la inceput

Scuze! Revin sa va intreb inca ceva! Eu pana acum (de cand am ramas insarcinata)nu am fost controlata pe masa la dr. gin. Nu ca m-ar deranja chestiunea (dimpotriva)..dar ma mira. Oare e ok? Sau m-asteapta asta in viitorul apropiat? La urma urmei tre sa fim siguri ca drumul lui bb e in perfecta stare. Voi ce ziceti? Dintre fetele care au mai nascut, ati scapat vreuna de "hopa sus pe masa" pe durata sarcinii precedente?

Va pup, acu' chiar ca ma duc sa-mi beau gura de cafea. (clatita am infulecat-o deja, evident)

Shpiry 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor voi cum va descurcati cu temperaturile astea? Mai ales cele din Bucuresti...Eu ieri am umblat prin oras ca am avut de facut niste drumuri, si mi-a fost extreeeem de rau. Imi era frica sa nu ma apuce vreun lesin pe strada. Din cauza caldurii deja mi s-a luat de mancare. Toata ziua mananc pufuleti...si cam atat. Si azi e si mai cald decat ieri!

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Brazuca nici eu nu ma simt prea bine la caldura, simt ca imi creste tensiunea si as manca numai salata toata ziua. O sa ne fie mai greu de acu' inainte ca abia de acum se incalzeste, ufff

Ilenutza strange bine din craci, vorba Alinei.a ca sa nasti dupa 15. Hai ca noi iti facem galerie

Eu tocma' ce m-am certat cu socrosenia I-am spus asa un pic din oful pe care-l aveam, ca a cedat si a plecat. Pai ce sa-i fac, ea a inceput... ca nu-i convenea ca nu acceptam glumele proaste ale lu' cumnatelu', odorul ei scump si lenes Din fericire nu m-au apucat contractiile (inca), dar mi-a crescut tensiunea automat, am o durere de cap Bebelina misca in voie, deci cred ca nu a fost afectata prea mult... sper. Dar eu spun ca am reusit sa-mi controlez starea de nervi, ma gandesc la bebe si la faptul ca nu merita. Oricum, bulina neagra (oare a cata?) pt socrosenie - si-a gasit momentul

Voi fetele pe unde sunteti? Ati iesit la plimbarica?
Peste vreo 2 ore vine si sotiorul acasuca si dupa aia poate mergem pe la targul de textile sa vedem ce mai gasim pe acolo

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

lorinaoo1 stai linistita si nu te mai enerva. Si eu am avut niste momente cand era cat pe ce sa ma cert cu ea (soacra), dar m-am abtinut. Azi mai e si ziua ei, si maine vreau nu vreau ma duc sa o sarbatorim . Noi cu mobila saptamana asta ne-am rupt mainile amandoi ca nu s-a obosit nimeni sa ne ajute. Saracul iuby nu stiu cum se mai ridica din pat ca a carat f multe. Cumnatelul meu nici macar nu a vrut sa il ajute sa puna covorul pe jos, adik sa ridice mobila ca sa aranjeze covorul k lumea. L-a rugat sa ramana sa il ajute si el a plecat ca si cum nu ar fi auzit...asa k am stat eu in 4 labe pe jos sa ma lupt cu covorul cat timp sotul ridica una-alta...
Eu am acum in perioada niste momente de pauza, ca pe timpul verii socrii mai stau la casa de la curte pe care o au si mai scap si eu umpik de ei. Dar tot se intorc acasa pana la urma, asa ca...nu scap de tot.
As iesi si eu pe=afara, dar asa molesita si slabita ma simt ca nu am curaj mai ales ca sotul e inca la servici. Abia astept sa vina sa ma scoata umpik la plimbare ca o sa intepenesc numai in pat toata ziua!

29+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare lume buna!

Eu am tras o repriza de somn, pare anormal la ora asta dar sunt fericita ca mi-au sosit mamele de la Braila si pot respira in acest weekend! Dimineata la 8 am dus pp la analize (impreuna cu sotul si copilul ca erau treziti si atunci ne-am repliat toti in a pleca de acasa), am facut cumparaturile si am apucat sa mananc abia dupa 12 cand eram cu totii acasa.
Ma pregatesc sa merg la dentist!

Fetelor de la gym , le transmit ca am nitica febra musculara

Lavinia am inteles si stau linistita !

Mie dr mi-a spus (dar eram oarecum bulversata de informatiile de inainte) ca in nici un caz sa nu dorm pe spate ca nu e bine! Nu mai stiu in schimb explicatia logica!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

I am back!

Am bagat vasele la spalat si acu' rontai o gulie!Pe urma mi-am propus o inghetata ca tot vorbeati de calduri.Io nu prea ies asa ca...

Lavinia, cu stransul din craci!Asa o sa fac. o pajiste de pt galerie!

Mey, io nu am probl. cu socrii ca nu am - Dzeu sa ii odihneasca!Asa ca sotiorul meu ne are doar pe noi si eu imi fac mustrari de constiinta ca ar trebui sa ii fac viata mai frumoasa si usoara, ca a trecut si el prin multe, mititelul!da cu hormonii astia!!!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput