Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Vai Anto pai se poate ???? mai si raceala ??? ia fa bine si trimite raceala la plimbare si un de la noi sa treaca mai repede .
Simo valabil si la tine la ameteala sa te faci bine cat mai repede , "doctorul" de acasa de la tine ce face ??? nu te trateaza ???

alina - superbe hainute , sa le purtati sanatoase

orchis - multumim pentru lamuriri ( chiar nu mai stiam in perioada a anului apar )

violeta - si eu ma lupt cu aceeasi problema

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Violetan si eu inca mai fumez poate chiar mai mult decat tine in cate o zi, ma simt cam vinovata ,dar nu ma pot lasa...am fumat si la prima sarcina si la morfo fetala de 21s mi-a spus ca e mica Eva si a avut dreptate a avut 2.550, dar a luat fff bine in greutate, 1500/luna in primele patru luni si este acum o adevarata dominisoara la 13Kg si peste 85cm.O sa pun poze sa va conving.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu inteleg fetele care inca fumeaza si nu arunc cu pietre in voi, eu si noaptea visez ca fumez. Doar ca v-am spus ca am eliminat aceasta cauza pentru retardul celui mic. Si iarasi este adevarat ca e posibil ca fatul sa creasca in pusee, acum mai mult altadata mai putine, etc. Ma intreb daca nu cumva oboseala si munca mea din aprilie a afectat cumva declajul asta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ce ma enerveaza, adaugasem ceva la mesajul anterior si nu s-a postat .

Simo, mersi, , orice problema de sanatate e naspa, mai ales in sarcina, ai grija de tine.

Jadi, tie iti scrisesem randurile care au disparut. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, bbeii cresc pe paliere, o eroare de masuratoaare de 1-2 mm la eco schimba calcului greutatii; dar daca se confirma dupa eco morfo ca bebe e mai mic, pregateste-te sufleteste sa o lasi mai moale cu activitatile, in mod cert dr iti va recomanda odihna multa, repaus la pat si nu-ti face griji, e timp suficient ca bb sa recupereze. Nu te invinovati ca poate din cauza ta se intampla asa, nu exista reguli ca daca faci asta se intampla ailalta. Important e ca dr te supravegheaza si daca e nevoie iti va spune ce masuri sa iei.

Otilia, mersi frumos, .

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma bucur ca v-au placut hainutzele!le-am luat din ungaria ,au fost super preturile.
vio ma bucur ca-ti place gradina mea esti bine-venita oricand.
mioara sa pui si tu poze.
anto chiar ca asta iti mai lipsea...baga niste ceaiuri si vezi daca faci rost pe acolo de produse naturiste sau homeopate,eu asa am pacalit doua raceli in sarcina asta.
lia felicitari pt terminarea lucrarii!ma inchin in fatza ta,sa vezi ce ma chinui eu cu engleza,de-ale mele nici nu mai zic nimic...
nikole pune-te pe mancat serios,conteaza sa te simti si tu bine.
mai vroiam sa mai zic ceva cuiva dar habar nu mai am....

am fost si am dat comanda la mobila!si am ales modelul si imi face si ce am vrut eu masa de toaleta cu oglinda unde sa-mi pun parfumurile si fardurile si chestii deastea...parca as fi copil asa m-am bucurat.abia astept sa fie gata dar abia peste o luna

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

na ca mi-am adus aminte...
jadi eu la ultimele controale am fost la privat la dr unde are eco 2D.in timp ce-i masura caputul imi zice e mai mica cu o saptamana dar mai masuram inca odata,dupa inca 2 masuratori a iesit mai mare cu 3 zile.depinde cum pune cursorul.dupa opinia mea conteaza sa creasca uniform,chiar daca ramane in urma cu 1 saptamana,dr meu numai asta imi spune femur-x in concordanta cu cap-y si humerus-z etc...

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Mersic Anto , sunt pregatita de odihna de acum 3 luni .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am inteles, ma bazez pe eco morfologica, pelinescu e renumit asa ca nu am de ce sa imi fac ganduri decat de joi incolo .

Azi nu am baut cafea, mi-e un somn de morrrrrrr. Ma duc sa imi pun niste cafea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ANTO SI SIMO SANATATE MULTA
FATELE CARE SE PLANG DE ARSURI,MIE IMI TREC CU RONDELE DE GRAU SAU OREZ EXPANDAT DE LA IRIS SAU MAGAZIN NATURIST.SI TOT LA ACESTE MAGAZINE SE GASESC CEREALE DIVERSE CU STAFIDE,ETC,CARE NU SUBNT DULCI SI FOARTE BUNE...
VA PUPIC PE TOATE.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Ce o face Luna? Se balaceste si sta la soare?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput