Sa vorbim de epilat??
Raspunsuri - Pagina 4
tumpi spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Laura, este contraindicat sa te epilezi inainte sau dupa dus, trebuie respectate cele 12 ore, altfel.........
Noi 2 singurei6+
hmmmm nici inainte nici dupa dus nu ai voie sa te epilezi????
stiam ca dupa epilat nu ai voie sa faci dus,da invers........
Si sa nu ma spal 12 ore?pai daca au fost afara 40 de grade ce fac,ma bag in pat transpirata?eventual daca am mai gatiti, mirosind a mancare?
pai ma trimite sotul sa dorm in cealalta cam atunci.
E adevarat ce zici tu pe acolo,dar unele se cam bat cap in cap.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
miti2004 spune:
mie mi s-a spus la cosmetica sa nu fac dus inainte de a ma epila cateva ore.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
XIO spune:
Not true. Este recomandabil ca inainte de epilat sa faci dus si sa te exfoiezi![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
XIO spune:
Ceara aia se incalzeste si se strecoara , nu o arunci , de fapt nu o arunca nimeni.
mama-mea e cosmeticiana cu diploma si tot tacamul, epileaza acasa , stie pe cine face si ce are , nu trebuie sa arunci nimic pt. ca se decanteaza ceara.
ileanna spune:
irlandeza ... intreb si yo cu timiditate: ce este acela spray vaginal si la ce foloseste? ![]()
Never say NEVER.
denisabia spune:
Si eu am vechime in ale epilatului si intr-adevar e bine sa faci dus inainte si sa exfoliezi pielea si desigur sa o hidratezi bine cu crema.Trebuie indepartate celulele moarte pentru ca asa epilatul va fi mai usor.Eu am unele zone in care pielea e mai uscata uneori , dar daca fac astea n-am problema , altfel simti ca parca trage pielea de pe tine , merge greu si doare.Dupa e bine sa eviti dusul cateva ore , acum fiecare stie cat e de sensibil.Nici eu numai fac dus in aceea zi , nu suport sa ma dau cu buretele , asa ca mai bine astept un pic decat sa ma irit.Aveti grija cu deodorantele , ca am prietene care s-au iritat rau de tot ca s-au dat imediat sub brat dupa epilat.
cait spune:
Eu una numai dupa baie ma eilez cu aparatul si nu am avut nimic pana acum.Nu-mi dau cu crema decat dupa epilat sau cu un ulei special .ultima mea creatie este unulei de migdale si cu argancare iti face o piele super fina si impiedica si iritatiile de dupa epilat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by XIO
Ceara aia se incalzeste si se strecoara , nu o arunci , de fapt nu o arunca nimeni.
mama-mea e cosmeticiana cu diploma si tot tacamul, epileaza acasa , stie pe cine face si ce are , nu trebuie sa arunci nimic pt. ca se decanteaza ceara.
In Ro. se poate, dar aici te trimite in tribunal clientul daca faci asa ceva. Pt. ca au fost cazuri in care unele persoane s-au infectat de la cele de dinainte prin intermediul cerii. Chiar daca o decantezi si o retopesti......
Si eu sun cosmeticiana, am facut si in Ro. scoala si acum mai am 2 luni si termin si aici scoala. Dar diferenta intre scoli e de la cer la pamant. Sunt atatea reguli care trebuie respectate si pe care in Ro. nu se pun bazele deloc. Si mult mai multe lucruri pe care trebuie sa le sti si pe care in Ro. nici macar nu ti se reamintesc, dapoi sa le si inveti.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+
irlandeza spune:
Denisa , pai cum sa te dai cu crema si apoi sa te epilezi, nu se poate asa ceva. De multe ori , vara , sunt persoane care transpira si atunci se da cu talc ca sa se absoarba toata umezeala si uleiul natural produs de corp, ca sa se poata face o epilare corecta. Asa ca nu pune crema inainte de a te epila.
Ma rog, fiecare face ce stie siu cum stie, nu pot eu sa-mi impun parerea si nici nu vreau. Pana nu pateste fiecare pe pielea lui, nu i-a in considerare lucrurile elementare ce trebuie respectate intr-o epilare corecta.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+