Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
FETELOR CU PERMISIUNEA VOASTRA AS DORI SA POSTEZ CATEV ACUVINTE PENTRU O PERSOANA DRAGA, MAMICA CE PESTE PUTIN TIMP O SA-SI TINA PUIUL MULT ASTEPTAT IN BRATE , MEMBRA A FORUMULUI, ANDRADAP....MAMI FI FERICITA A SOSIT CLIPA TA!!! NASTERE USOARA SA VA AJUTE DUMNEZEU SI SA VA PAZEASCA PE TINE SI PE BEBE ANTONIO!!!! NASTERE USOARA!!!
sotul ei tocmai o duce la spital are contractii dese si m-au emotionat foarte tare cuvintele ei nu pot sa ma stapanesc din plans si sa nu o admir..pana acum cateva minute am vb cu ea desi avea contractii dureroase era fericita si vesela..de abia asteapta sa-si tina piticul in brate! SUCCES MAMICO!!
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
andradap!! NASTERE USOARA!!! UN ANTONIO SANATOS! DESTEPT! SI FRUMOS!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RAMONELLA spune:
Uau,si eu m-am emotionat!!!!Adrada,nastere usoara si un bebe sanatos!!!!Ce emotionant trebuie sa fie!!!!Doamne ajuta!!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel14+ Alexia Beatrice
Aralia spune:
Salut fetelor!
Nu am mai scris de mult dar am incercat sa va urmaresc cu fidelitate.
Azi merg la eco morfofetala asa ca tineti-mi pumnii de la ora 18:30.
Sper sa-mi zica si ce e, baietzel sau fetitza ca m-am saturat sa-si dea cu parerea toate babele din bloc!
Si daca aflu ce este, pot sa ma apuc de amenajarea camerei ca pana acum nu am facut nimic si mor de ciuda! Vreau sa pictez peretii camerei cu flori, animalutze si masinutze dar deocamdata tati zice nu.
De parca nu pot sa pictez intr-o zi cand e la serviciu si sa se trezeasca cu surprizaaaaaaaaaa
In rest toate bine, nu mai am greturi dar am pofte de ma ia cu lesin...
8+
bb_yasmi spune:
fetelor, am revenit la fel de "indilemata" , ce voi avea oare fetitza sau baiat??? nu s-a vazut iar dr mi-a zis aceasi replica: la 20 de sapt!!!
in schimb bebe e ffff bine, are 15 sapt si 1 zi, deci e mai mare!! o fi vreun grasunel
am uitat iarasi bineinteles sa intreb la 15 sapt cate luni am si daca sa mai continui cu Utrogestanul.....
in schimb a zis dr ca de akuma am cheama la 3 sapt si nu la 4 ca vede ca nu am rabdare...
pe 31 mai m-a chemat la TT !! de akuma incep sa ma documentez de TT ? iti ia sange , nu?? cat costa?? voi il faceti?? eu as avea 18 sapt atunci.
pupici, sunt o pupacioasa dezamagita ca nu stiu ce e bebe....
si unul special pt Petro : bafta la dr!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
bbimportant ca e sanatos sau sanatoasa, tu la fel
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Sheritra spune:
lASA BB, important ca e sanatos, mai ai putin de asteptat si vezi ce va fi! Daca nu vrea el!
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
anacamifrumos spitalul, imi place si ai dreptate cu spaga in spitalele normale, mai bine dai un bat dar sti ca face...si esti linista in primul rand pt. copilul tau! In TM nu exista asa ceva
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Bravo Pussic, da-i cu ca reactioneaza mai bine decat la bani asistentele astea !
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bb_yasmi spune:
asa e, cel mai important e sa fie "el" sanatos!!! astazi ia masurat circumferinta capului, mi-a aratat coloana vertebrala, care a zis ca arata f bine, mi-a aratat placenta, dar eu parca nu am mai vazut nimik de cand mi-a zis ca nu imi zice ce sex are, imi venea sa incep sa plang acolo....
de saptamana viitoare sunt in concediu medical!
apropo m-a cantarit si nu am luat nici macar 1 kg, desi m-am "umflat" ca o purcica toata !!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb