Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB pupacioaso!!! ..nu cumva ai tu o fetita acolo in burtica?!..succes la doctor sa ne ti la curent...ma bucur ca te simti mai bine si las-o mai usor cu alergatul pe la cumparaturi
eu fug sa-mi caut gogosi ....

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata, drage gravidutze. Sper ca nu m-ati uittat (am vazut ca sunt inca pe listututa). Eu intru rar, pentru ca inca mi-e foarte rau, si nu prea pot sa stau la calculator.
Le felicit pe noile gravidutze si le doresc sarcini usoare fara si greturi ca la mine ca e tare rau.

Luni o sa merg din nou la control si am o mare pb... poate imi dati un sfat - cum ati rezolvat voi pb parului ca eu de epilat nu mai pot, si pe picioare simt ca mor de durere, lamele ma irita groznic, iar creme mi-e cam frica sa folosesc..
Mhhh, ei ce ziceti?

Ma bucur ca sunteti toate bine si BB -ii sanatosi!

Pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Creem cum sa te uitam?
imi pare rau ca nu te simti prea bine,cat despre epilat eu ma apilez in continuare cu ceara si nu am nicio problema.
Pupici

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ajutor fetelor....ce ma fac....ca de ieri m-a luat o raceala ca urata....curge nasul non stop si simt ca expir aer fierbinte....offff si nu am luat nici un medicament ca mi-e tare frica pt bebe....stiu ca e periculos sa fii racita in pimele 3 luni.....ce ma fac....ca sa fac sa il ocrotesc???!!!!!!!!Azi mi-am luat liber de la sv ca sa nu se agraveze.....si o sa beau mul ceai cald cu lamaie dar....aveti vreun sfat?ca sa mai fac?!

ellis - Scuza-ma ca intreb dar la cate luni ai patit asa ceva cu sarcinile respective?Mi-e asa frica....mai ales acum cu raceala asta.....

Jasmine - eu stiu 99 % (di diverse reviste....) ca, cafeau nu te constipa din contra....eu o foloseama cand eram constipata o canitza pe stomacul gol....si eu am avut pb cu constipatia si o data cu hemoroizii...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, daca ama mai enervati mult cu rugaciunea asta va postez un tatal nostru in latina si o rugaciune in araba de nu va vedeti!
va rog sa terminati odata!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo chiar sunt curioasa cum suna aia in araba ca latina stie toata lumea

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Creem si eu ma epilez cu ceara,ca si inainte.Am observat ca luna trecuta a crescut mai mult ca de obicei.Oricum eu sunt de felul meu paroasa.Dar in nici un caz nu bag lama sau crema.Oricum acum ma gandesc sa ma epilez mai des,sa nu creasca asa de mare.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..
ramonelule, m-ai cam incurcat.nu eu am intrebat de epilat.
eu ma epilez cu aparat.am 2- unu la buc si unu la cj..:)
epilati si burtica?????

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Anacami, waw, ce super...deci ai fetita, felicitari, sa creasca mare si sa vina la termen...mai ramane sa sper ca o fi si la mine la fel, dupa semne si pofte.

Dana vio, eu zic ca e prea devreme la 6 saptamani sa-ti faci griji ca nu ai simptome de sarcina. n-avea grija c-or sa vina ele. Dar poate ai norocul sa fie mai suportabile sau sa nu-ti dai tu seama de ele, ceea ce-ti doresc din suflet.

Creem, sfatul meu ar fi sa eviti cremele de epilare...nu stiu ce contin, dar e posibil sa nu fie indicate in sarcina, datorita anumitor compusi.

BB, iti tin pumnii sa afli si ce e si ca bebe mic e bine si jucaus.

Fetelor, masca gravidei, nu e un semn de sarcina generalizat...adica nu e musai sa o aiba toate, tine de organismul fiecareia si de piele. Insa ce stiu e ca e bine, fie ca o aveti, fie ca nu, pe timpul verii sa nu iesiti din casa fara un stratulet de crema. Mai ales daca mergeti la mare, trebuie neaparat sa renuntati la bronzatul obisnuit (FPS 30-60 sunt de preferat).

10+ si David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by Victo

hehe..
ramonelule, m-ai cam incurcat.nu eu am intrebat de epilat.
eu ma epilez cu aparat.am 2- unu la buc si unu la cj..:)
epilati si burtica?????

15+

Da,ma scuzi ca sunt graviduta.Ma refeream la Creem,dar imi ramasese in minte numele tau,de la postarea cu rugaciunea.Scuzee...

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput