Bona pentru gemeni!

Bona pentru gemeni! | Autor: elas

Link direct la acest mesaj

Buna!
va tog sa ma ajutati si pe mine in gasirea unei persoane, de preferinta fost cadru medical in maternitate, sectie nou nascuti, care doreste sa ingrijeasca 2 gemene de 1 saptamina, impreuna cu mama lor normal!
Zona, in care locuiesc este Patinoarul National!
Va multumesc si astept raspunsurile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Imi pare rau ca nu pot sa te ajut, insa vreau sa te felicit si pe tine si pe micute! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase, frumoase, destepte si norocoase! Si sa va aduca numai bucurii!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu am avut o bona "fost cadru medical" si pot sa spun ca am fost nemultumita de ea, chestia asta cu lucratul in maternitate nu garanteaza ca se va ocupa super de copii.

Dar daca vrei neaparat din maternitate cred ca mai bine cauti prin cunostinte, pe la asistentele de la neonatologie, stiu si eu? Eu am gasit-o pe a mea prin agentie, de unde mi-a fost recomandata foarte mult, dar nu am fost multumita. Ideea este ca ele sunt obisnuite sa priveasca bebelusii cu mare detasare, daca plange nitel nici o problema, etc. asa ca eu mai bine as lua o bona care sa se implice si emotional un pic mai mult decat o asistenta care a infasat-desfasat sute de copii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

De acord cu Andries. O femeie care a lucrat la maternitate nu mai are nici un sentiment fata de copil. E doar obiectul muncii. Or mai fi si exceptii, nu zic nu.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Eu te-as sfatui sa fugi cat poti de persoanele care au lucrat in maternitate. Se poarta grosolan cu copiii, poate din cauza experientei nemaipomenite, poate din cauza educatiei precare... Cauta o femeie grijulie, atenta, saritoare, blanda... chiar si fara experienta. Vorbiti una cu alta, cititi impreuna, invatati impreuna, cnoasteti copiii impreuna, ca sa le intelegeti nevoile, sa le simtiti starile. Numai cu ceva dragoste si atentie se poate realiza asta, experienta vine fff repede, e chestiune de saptamani sau chiar numai zile!
Sanatate si bafta sa gasesti ce iti trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Succes la cautari..nu o sa fie usor dar o sa gasiti pana la urma !
Sa-ti traiasca copilasii !

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Multumesc foarte mult pentru ajutor fetelor!
Nu sint fetitele mele, ci finele mele!
Mamica e foarte ocupata cu gamaliile si incerc sa o ajut si eu cum pot!
O sa ii printez ce ati scris si sper sa isi schimbe parerea despre cadre medicale din matenitate!
Multumesc inca odata!

Mergi la inceput