Aragaz Indesit
salutare.Fetelor ce stiti despre aragazele indesit?e ceva de capul lor?merita?
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
Raspunsuri
jennifer spune:
Al meu are 3 ani deja si e foarte ok, ce-i drept rotisorul nu-l prea folosesc. Sper sa mai tina multi ani, la cat am dat pe el, acum 3 ani costa 10 milioane +2,5 mil dobanda, ca l-am luat in rate !
hermelina spune:
Tabla prezinta bine in continuare?am auzit ca ruginesc repede. Au la oferta acum 670 ron si vreau sa imi iau.
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
codruta_grg spune:
Noi l-am luat acum 2 ani cu vreo 10 milioane. Folosim rotisorul si ne place, iar cuptorul coace foarte bine. Cu tabla inca nu am probleme.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
cristina22 spune:
aprinderea e baiu' la al meu indesit! il am de mai bine de 3 ani si cam de nou a facut figuri. Adica o data functioneaza, de mai multe ori ba! De tabla nu stiu ce sa zic, al meu e de inox!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
olguttza spune:
io-l am de 2 luni si-s foarte multumita. mai ales ca nu-s gospodina lu peste!
aprinderea functioneaza bine, la fel si cuptorul. grilu si rotisoru nu le-am folosit, deocamdata... sper sa nu rugineasca...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mira_m spune:
F bun, il am de vreo sase ani si am dat o caruta de bani pe el.
Erau mult mai scumpe atunci! Tabla e buna, nu se ingalbeneste, functiile sunt f bune, aprinderea electrica inca functioneaza....Eu zic ca e bun la casa omului!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Teolina spune:
Codruta, cand ti-ai instalat aragazul a fost nevoie de ceva special? Nu stiu unde am citit ca daca folosesti rotisorul si grill-ul e nevoie sa ti se monteze nu stiu ce (legat de gaze).