Socant - ministrul agriculturii beat ....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

taricean guvern: Setila si Ochila!!!

Remes & Chiuariu DEMISIAAAAAAAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by brendamitran

Voi n-ati baut niciodata nimic?

Io-i gasesc circumstante atenuante: el era beat,de aceea avea elanul de a telefona si de a spune ceva acidulat,cei din emisiune l-au bagat in direct pentru a-l face de ras,cred ca aici e mai grava problema,nu la el,la noi,cei care vanam greselile altora fara sa le vedem pe ale noastre,e ceva tipic romanului,dovada si subiectul aici de fata......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Un ministru, ma-ntelegi -UN MINISTRU in GUVERNUL Romaniei (aia cativa care NE reprezinta)-deci...un ministru nu e un fitecine. Este omul tratat cu un mare respect, este omul care ne reprezinta cu demnitate, este omul cu sofer, cu secretara. este omul cu o mie de ajutoare. Este omul care GANDESTE pentru noi. Un MINISTRU este o persoana foarte importanta. Un ministru este un politician abil, sarmant, destept, orator. Cum este posibil ca un ministru sa fie beat si sa arate asta unei tari intregi si mai mult in plin scandal politic sa gaseasca vinovat un ziarist pt. aceasta stare de lucruri??? Cum este posibil sa se faca in halul asta de ras. Un ministru egal cu un betivan pisat pe el care doarme pe trotuar. Pe betivan il ocolesc toti. Pe acest ministru de ce nu-l ocolesc toti? Mai mult i se gasesc scuze??????? STRANIU!

No comment ! Cuvintele tale ma reprezinta ! Un Ministru = Imaginea Romaniei, nu numai pe sectorul de reprezentare ministeriala. Un politician este un om public si ma reprezinta pe mine si poporul meu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Am uitata sa va scriu, ca eu nu consum alcool. De ce sa me reprezinte pe mine niste alcoolici in parlament si in strainatate ???!!

Mergi la inceput