Turism in Olanda

Turism in Olanda | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Am cautat si ori nu am vazut bine, ori nu exista nici un subiect cat de cat actual despre ce ar fi de vazut in Olanda.
Cred ca vom ajunge prin luna august in Olanda si am vrea sa vedem ce ar merita vazut in cca 4-5 zile. Suntem cu masina asa ca ne putem plimba intre orase prin zone pitoresti, cu mori de vant si culturi de lalele (bat campii? ) cum am vazut in fotografiile postate pe net despre Olanda.
Asa ca, dragi olandezi dati-mi si mie ceva ponturi cam ce traseu ar merita sa parcurgem (vrem sa stam 2-3 nopti si in Amsterdam ca sunt multe de vizitat si pe acolo).
A, si inca ceva. venim in Olanda dinspre Germania si apoi mergem in jos spre Belgia.
Multumesc anticipat!

Editez ca sa fiu mai precisa cu solicitarea mea: din Amsterdam vrem sa coboram spre Rotterdam (unde am vrea in principiu sa ne oprim 1-2 nopti) INSA am dori sa mergem peste podurile alea care leaga multe peninsule, insule si am vrea sa alegem un traseu interesant. Am cautat cu viamichelin.com dar nu imi da traseul cum il doresc eu.
Va rog mult ajutati-ma, cei care locuiti in Olanda sau ati fost acolo, poate imi puteti spune numele podurilor respective, sau nu stiu cum dar vreau sa dau de traseele acelea interesante.

Multumesc !

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

De unde dinspre Germania?Acum serios: pe unde intrati in tara si pe unde planuiti sa iesiti inspre Belgia? Daca stati 2-3 nopti la Amsterdam nu va ramane prea mult pt restul tarii.
Pt a vedea lalelele, cel mai bine e chiar acum.
Daca ne dai mai multe date concrete, poate apar si alte fete. Eu promit sa revin cu info cat mai repede posibil.Acum pic de somn.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, e musai sa mergeti la Amsterdam. Noi am fost in 2002 si ne-a placut f. mult. Si daca tot mergeti acolo, mergeti si in Belgia la Bruges considerat Venetia Blegiei. E f. frumos orasul, are multe canale, biserici frumoase etc.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu stiu exact pe unde vom intra in Olanda, pentru ca de fapt traversam Austria + Germania ca sa ajungem in Olanda. Din ce am cautat pe net, cel mai scurt traseu ar trece pe linga Frankfurt (m-am gandit sa oprim de ex la Wurzburg - am auzit ca e frumos orasul, cu toate ca nu vom sta mult acolo) si apoi spre Amsterdam direct.
Noi urmam traseele indicate de viamichelin.com cand ne grabim.
Dupa 2-3 zile la Amsterdam vom pleca spre Belgia, si in acest drum am fi vrut sa stim pe unde e mai indicat sa mergem? Nu tinem neaparat sa parcurgem aceasta distanta pe autostrazi (si-asa sunt putini km si se pot face f rezonabil si pe drumuri de tara) ci din contra, dorim sa facem drumul dintre Amsterdam-Bruxelles pe un traseu mai pitoresc. Cred ca exista asa ceva insa nu am aflat inca nimic despre el...

Iuliana, da vom vizita Amsterdamul, dupa cum am zis si mai sus, iar despre Belgia sotul meu stie deja ce si cum,a mai fost si chiar mi-a zis ca musai trebuie mers in Brugge si Gent. Deci erau bifate

Astept detalii

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dana,

Uite un link cu cel mai rapid traseu intre Ams-Bruxelles:
http://route.anwb.nl/routeplanner/servlet/rp

Bine, tu nu iti doresti sa calatoresti neaparat pe autostrada, dar ma gandeam ca harta din link te poate ajuta oricum sa-ti faci cumva traseul.
Amsterdamul e minunat in general, insa eu nu as rata o plimbare cu vaporasul pe canale sau o vizita la Van Gogh Rijksmuseum.
Orase mari si frumoase: Utrecht, Den Bosch,Arnhem, Breda, Maastricht. Daca o sa te uiti pe harta o sa vezi ca daca vrei sa le vizitezi pe toate nu o sa mai poti merge in linie dreapta la Bruxelles.
O regiune nespus de pitoreasca e provincia Gelderland, orasul resedinta al acestei provincii fiind Arnhem. In Gerderland iti recomand din suflet parcul national De Hoge Veluwe:
http://www.hogeveluwe.nl/default.asp?language=2
sau
De asemenea, nu vei regreta daca vei vizita muzeul in aer liber din Arnhem:
http://www.openluchtmuseum.nl/index.php?pid=566
Aici vei putea vedea Olanda de altadata, oameni imbracati in port popular (cum era candva), activitati si obiceiuri vechi, case deosebit de frumoase din diverse regiuni, mori de vant. O sa vezi cate o bucatica din fiecare parte a Olandei intr-o sg locatieExista si o brutarie veche cu produse traditionale, o terasa unde se pot papa clatite olandeze si un restaurant intr-o casa veche unde se consuma supe olandeze traditionale.
In fiecare an e o alta tema, iar acum tema este "timpul liber in trecut" (anii 60)

Aici ai un link cu parcurile nationale "de Veluwezoom", in toate regiunile.Acceseaza fiecare locatie pt mai multe informatii:
http://gast@nationaalpark.nl&password=9999&groups=LNV&app_search=&ftsearch=&list_mode=&orderby=&sortorder=&publish=Y&categories=&keywords=&lang=NL" target="_blank">www.nationaalpark.nl/english.phtml?&username=gast@nationaalpark.nl&password=9999&groups=LNV&app_search=&ftsearch=&list_mode=&orderby=&sortorder=&publish=Y&categories=&keywords=&lang=NL

Atat deocamdata ca trage mademoiselle de mine si trebuie sa o duc la nani.

Numai bine,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata.

Am si eu o intrebare la voi legata de cazare in Amsterdam. In vara asta mergem in concediu in Franta si vrem sa dam o fuga si pana in Olanda: Bayeux - Rouen - Lille - Bruxelles - Amsterdam. Am vrea sa stam o nopate numai in Amsterdam si cautam un loc ieftin de dormit, care sa fie cat de cat accesibil ca locatie. Nu ne intereseaza confortul maxim (nu avem copii), ci doar un loc unde sa ne odihnim.

Multumesc mult.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

Buna dimineata.

Am si eu o intrebare la voi legata de cazare in Amsterdam. In vara asta mergem in concediu in Franta si vrem sa dam o fuga si pana in Olanda: Bayeux - Rouen - Lille - Bruxelles - Amsterdam. Am vrea sa stam o nopate numai in Amsterdam si cautam un loc ieftin de dormit, care sa fie cat de cat accesibil ca locatie. Nu ne intereseaza confortul maxim (nu avem copii), ci doar un loc unde sa ne odihnim.

Multumesc mult.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Zenobia,daca nu te intereseaza confortul puteti dormi la hotel Abba(cam 60 de euro pe noapte) pe Overtoom,tramvaiul opreste exact in fata hotelului,parcul central e peste drum de hotel,e bun ca locatie,magazine,restaurante(Leidseplein).Puteti circula linistiti a la pied[/i],toate sint accesibile.
Daca mai vrei si alte info. iti raspund cu placere.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pe mine ma intereseaza cearceafurile super curate.... si apa clada... la un hotel.. si asta gasesti la formula 1.. e adevarat, toaletele sunt pe hol.. insa totul este super curat ..... http://www.hotelformule1.com/formule1/fichehotel/gb/for/2642/fiche_hotel.shtml.. si este si 40 de euro pe noapte

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput