Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 13
crys3000 spune:
quote:Noi suntem bine,mergem in picioare sustinuti asa de bine incat cred ca la 1 an o sa-si dea drumul singur la mers.
Originally posted by LauraNicole
Multumesc , Crys ! Fetele sunt bine acum .Am avut ceva probleme dar au trecut .Voi?
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html
Poate ne intalnim prin zona la o plimbarica.
emanuele4u spune:
Buna dimineatza ( eh..la noi inca e dimineatza, ca ne-m trezit de o jumatate de ora
).
Laurace au patit fetele? Orice ar fi fost, ma bucur sa uad ca sunt bine acum.
Georgiana eu ecografia 3d am facut-o la Bucuresti la Victor Babes, la 20 de saptamani. Programare am facut-o cu aproape 2 luni mai devreme iar pretul a fost de 1.700.000 lei in martie 2005. Nu am facut nici o alta eco pe parcursul sarcinii, pentru ca s-a considerat ca nu e nevoie. Am fost trimisa la eco 3d pentru ca acolo s-ar fi vazut orice posibila malformatie. Cum totul a aratat ca nu e nici o problema, dr. ginecolog a considerat ca nu e nevoie sa mai facem alta.
raluca.m spune:
Emma, multumesc pt sustinere.Ai dreptate, nici un copil nu isi aminteste lucrurile astea, dar stii si tu cum e sa fii mama, mai ales la primul copil.
Geo, eu am facut eco 3D la 24 saptamani, la Euroclinic in Bucuresti, m-am programat cu o saptamana inainte si am dat anul trecut in decembrie 220 Ron.Daca vrei sa-ti si inregistreze pe CD te mai costa 15 Ron parca.In mod normal medicul care iti urmareste sarcina trebuie sa-ti spuna cand anume sa faci eco 3D, am vazut ca difera opiniile de la doctor la doctor.
gabi78 spune:
Ecografie si eu am facut 3D tot la Minodora Ghita. Trebuie sa ii spui la telefon ce fel de eco vrei, deci trebuie precizat 3D pt ca dureaza cam o ora si d-aia.
Despre triplu test eu stiu ca este recomandat femeilor peste 30 de ani. Am o prieten care la 27 de ani l-a facut de 3 ori si in Bucuresti la cele mai bune policlinici si de fiecare data i-a iesti extrem de prost! A ajuns sa faca amniocenteza care a iesit perfect! Dar stresul in care a stat atita timp...
eu nu am facut nici macar toxoplasmoza si nici alea de rubeola si nu stiu mai ce.. pt col. nimic in afara de analize normale la singe si urocultura.
Puteti sa imi ziceti inconstienta dar Tudor este sanatos tun Doamne ajuta si nu regeret ca nu le-am facut.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
geo_ionita spune:
Buna seara!
Sunt cam suparata pentru ca am racit, imi curge nasul si vorbesc putin pe nas 
Nu am luat nimic si nici nu o sa iau, dar este ceva grav ptr bb?? Ce sa fac?
Va multumesc ca imi dati raspunsurile si sfaturile voastre asa de repede, pacat ca nu pot sa intru pe forum decat seara cand ajung acasa. Mi-am facut primele analize date de dr. si o sa iau rezultatele luni la pranz, inainte de a merge din nou la dl dr. Boeru. Nu stiu daca voi ramane la dansul pe toate perioada sarcinii...voi vedea mai tarziu.
La ecografia 3D cred ca ar trebui sa mai astept cu programarea, ca inca este prea devreme la 8 saptamani sau peste o luna la 12 saptamani, nu? Sau mai bine discut cu doctorul. Triplul test cand l-ati facut? Se face si la Ploiesti?
Georgiana
Medeea76 spune:
Dragele mele, noi tocmai ne-am intors de la mare, unde am stat o saptamana. Sunt total dezamagita de litoralul romanesc, va povestesc cand imi trec nervii. Tea s-a simtit minunat, a dormit mult si s-a jucat in mare si in nisip, nu mai voia sa plece de pe plaja...
Cel mai bun ORL-ist din Ploiesti e Dr. Voiculescu de la Spitalul Boldescu.
Geo, pentru raceala poti sa iei paracetamol, pentru gat si nas Tantum Verde, fara probleme.
Va pup, e tarziu, sanatate multa bebeilor, iar nu am timp sa raspund fiecareia, raman datoare!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
geliza spune:
medeea, bine ai revenit...asteptam poze si impresii![]()
fetelor, stiti vreuna vreo vila la mare super utilata si pe plaja? am vrea sa mergem pe la sf lui august....noi peste 2 sapt plecam in antalya, cu totii, cu avionul...sper sa fie bine
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Irinusha spune:
Salut ploiestencelor!!!
Am mai trecut si eu pe aici ...
Mii de multumiri ptr. raspunsuri si indrumari (Mada si Gabi) ... o sa vedem cum ne descurcam cu toate pregatirile. Daca mai aveti sfaturi, cu placere le primesc :)
Medeea, bine ai revenit!!! Sunteti barem bronzati? :)
Georgiana, felicitari! Sarcina usoara si bb-lus sanatos tun!!!
Numai bine si multa sanatate la puiuti si mamici! 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
raluca.m spune:
Medeea, bine ai revenit din concediu!
Geo, triplutest se face si in Ploiesti, la mai multe cabinete.Nu mai stiu preturile, dar la "Stupii" stiu ca este mai ieftin decat la "Panaceea" de exemplu.Eu toate analizele le-am facut la "Stupii", mi-au convenit si preturile si faptul ca pt recoltare te poti duce si sambata dimineta, nu numai in cursul saptamanii.
geo_ionita spune:
Week-end placut!!!
Raluca: imi poti spune si mie unde este "Stupii" este bine de stiut mai ales ca voi mai avea de facut analize de acum inainte, iar daca le fac si sambata si mai bine!
Georgiana