Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Annisia mersi mult pentru raspuns. Ai un har deosebit de-al veseli pe om. Asa-i, fundul meu ar fi cazul sa mai respire ca e burdusit saracul. O sa fie bine, asa e. Normal ca nu imi vrea raul medicul si stie cel mai bine ce e de facut. Bafta la eco!
Roxana multumesc pentru urarile de sanatate. Ne-am mai linistit, o sa fie bine, se trateaza si trece. Roxana si eu am patit ca al meu sef sa se poarte urat cu mine tocmai acum. Pana acum a avut intelegere cu toata lumea, gravidute care intarziau si cate o ora si jumatate la munca. Dar se pare ca omul se mai si schimba. Eu trebuie sa ajung la munca pana la 8 fara un sfert, ca sta lumea dupa mine, mai nou. Si pe langa asta a mai si tipat la mine. Asa ca am hotarat si eu sa imi iau tot ce pot inainte de nastere si concediul de odihna si mai bag si un medical, asa ca pe la jumatatea lunii iunie le spun adio.
Nikol31 nici eu nu il simt tot timpul pe bebe. Si, asa cum zice Roxana, isi schimba pozitia si normal ca nu il mai simti la fel. Eu v-am spus, cand nu il mai simt incep sa ma rog de el si ca un bebe ascultator imi da de veste, dupa o vreme. Probabil ca e doar in mintea mea si ca de fapt se intampla pur si simplu, dar eu vreau sa cred ca deja e un bebe ascultator. Nici foarte, ca imi place sa fie si nastrusnic. SI legat de contractii, si eu seara cand ma intind in pat mi se contracta uterul, si tot asa cateodata ca un ghem. SI eu m-am intrebat daca o fi bebe sau doar uterul care se contracta in acest fel. Oricum , contractiile astea sunt normale.
Sanatate multa bolnavioarelor!
Carmen 18+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput