Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

toma_lly, felicitari pentru fetita!
sarcina usoara in continuare!
cate saptamani ai?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/tW4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari tomitza ptr. fetitza

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc, multumesc
tuturor
am 22 de saptamani
acum trecem la nivelul 2, respectiv sa ne gandim la nume de fetita cu fundita

TOMITZA 22+ cu

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Toma-Illy felicitari pentru fetita!

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Raluca, Slippers, OanaAlina, myral, danielle, piccaflor, carpatina, gabriela77, mandarinutza, Roxali, RoxanaG (sper ca nu am sarit pe nimeni) va multumesc pt felicitari .

Roxana, da, chiar au facut o multime de masuratori, dar noua nu ne-au dat rezultatele scrise. Doar ne-au explicat in timp ce faceau masuratorile, ne mai ziceau valori, ne ziceau ca e ok si le trimit la medic prin fax. Sincera sa fiu, ma intereseaza sa fie totul ok, in parametrii, nu ma intereseaza neaparat sa stiu fiecare valoare, ca imi fac capul calendar si o iau pe aratura. Fiecare sarcina, fiecare bebelus si fiecare din noi e altfel, evolueaza la ritm propriu, deci ar fi inutil sa compar valorile mele cu ale altora. Ma intereseaza sa fie totul in valorile normale . Si deocamdata totul e bine, slava Domnului!

Ma duc sa imi fac supa de pui .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Danielle, ma bucur ca iti e de folos listua cu lucrusoare. Si mie imi e, pt ca habar nu aveam ce e musai si in ce cantitati imi trebuie. Pe langa alea eu o sa mai imi iau o pompa electrica. Si mai vedem. Ne-au promis prieteni sa ne mai dea lucrusoare, o sa avem baby-shower si bineinteles inca noi nu am plecat la cumparaturi serioase .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

fetelor vin si eu cu vesti mari
tocmai m-am intors de la Herghelegiu
bebe e in regula, e sanatos tun si....................
si............ e FETITAAAAAAAAAAAA !

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Felicitaaaaaaaaaaaaaaari!!!! Vreau si eu... Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami a ei.
Ia spune tu repede ce ti-a prezis tie MO la masa?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

dupa o perioada in care am avut netul cazut.Imi pere rau ca nu am ajuns la intalnirea cu fetele,am vazut pozele si sunteti toate niste draguze,sunt sigura ca v-ati distrat de minune si a-ti mancat bine.Azi la 16.00 ma duc la PRODENTA.Ieri am fost la piata,si am venit incarcata pana in dinti,nu era o problema ca am venit cu masina,dar cand am ajuns la bloc "surprize-surprize" liftul era la parter si atrebuit sa car bagajul pe scari pana la 9, da fetelor,nu va spui ce era la gura mea,duceam cate o sacosa,1-2 etaje,uite asa am facut 30 de min pana sus,iar bb-lului bineinteles ca nu i-a placut ca m-a batut toata ziua cu picioarele,iar azi vad ca e cam obosit,abia l-am simtit de vreo 2-3 ori.
20+

felicitari celor care au aflat sexul bb-lului
toate fetele mele dragi
A si era sa uit ROXANA,am vazut pozele tale si esti tare frumoasa,arati f bine,se vede implinirea pe fata ta,te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc
pai ce sa zic mai TOMASA....m-ai nimerit si pe mine

TOMITZA 22+ cu

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Toma_lly> Felicitari pentru !!Sa fie sanatoasa!
Noi suntem la birou, desi e asa frumos afara, ar merge o plimbarica..
Pupici la burticute si weeekend placut!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput