Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Fetelor, multumesc pentru grija. Sper sa ma mai lase nitzel tusea ca am capiat. Si vreau sa scap si de praful din casaaaaaaaa! Muncitorii mei nici nu s-au apucat bine de treaba ca deja au luat pauza. De masa... Imi vine sa ii strang de gat!

Roxana, poti sa iti iei concediu de odihna fara grija. Nu are nici o legatura cu prenatalul. E dreptul tau sa-ti iei concediu de odihna anul acesta proportional cu timpul lucrat (inclusiv perioada in care esti in prenatal!). Contractul de munca se suspenda abia cand intri in concediu pentru ingrijirea copilului. Ma bucur ca te simti mai bine!

Tomasa, daca vrei mai cedez si eu ceva mm din col. Dar ti-am mai povestit eu cum a fost cu colul scurt la prima sarcina (3.1 cm). Asa ca nu te mai amara si ai grija de tine. Tudor e OK?

Nana, in afara de coada de lingura de lemn incinsa si un pic de ness pe herpes, nu prea stiu retete babesti.

Annisia, si pe mine ma enerveaza grozav reclama asta la Pampers. Uite de aia eu nu o sa folosesc Pampers cu bb Vladut, asa cum nu am folosit nici cu Miruna.

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Annisia, si pe mine ma streseaza reclama la Pampers.

Sabina, ma bucur ca ti-a iesit rezultatul ok.

Si mie mi-a iesit saptamana trecuta ok.

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, ia sa mai cauti tu pe site, ca parca ziceau ca e naspa sa iti apara herpes in sarcina. E pe aici pe la articolele cu probleme in timpul sracinii. Eu aveam o tipa in salon la Giulesti cu herpes si au zapacit-o aia cu intrebarile (da' cum, da' cand, da' de'ce, da' de unde..). Nu trebuie sa te sperii, ca si pe aia au lasat-o-n plata Domnului pana la urma. Ii aparuse de la o raceala. Poate conteaza si de la ce apare... Oricum, mai bine sa te informezi, nu?
Fetelor eu sunt defazata rau de tot! Ce a patit Mandarinuta de ii urati toate sanatate ei si bebeului? Am cautat mai in urma, dar nu am citit decat ca are programare la Prodenta, la ora 12... Ce e rau in asta?

Bebe Yannis in evolutie

Yannis la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia te cred ca e tare greu cu asa burta mare.eu obosesc cu burtica mea,da`pai tu... nu mai avem mult si o sa ne tinem pruncii in brate si o sa scapam noi de burtile astea

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ma gandesc cu groaza deja la urcat scarile... si nu sunt nici la jumatate...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/sdUxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

fetelor vin si eu cu vesti mari
tocmai m-am intors de la Herghelegiu
bebe e in regula, e sanatos tun si....................
si............ e FETITAAAAAAAAAAAA !

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

toma_lly, felicitari pentru fetita!

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Annisia....da capcauno, e chiar 11, ai programare la echo!!!! Treci de te imbraca!

p.s. Mandarinutza e racita!

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nana eu am avut probleme cu herpesul. Si tot eu l-am intrebat pe doctor ce si cum si l-am descusut pe toate partile.
Asadar, Zovirax / Aciclovir e contraindicat in sarcina. Si inafara de pasta de dinti (aia mentolata ustura ca draqu :D ), sau intepata pustula (si ai grija cum prinzi tot lichidul care se scurge de-acolo intr-un tifon, ca altfel se intinde herpesul peste tot pe unde a udat), alte leacuri nu stiu.
Partea buan e ca virusul herpetic nu trece prin placenta, asadar doar tu suferi, bebe n-are nici o grija.
Si in general cand aveti copii mici, nu-i lasati sa fie pupati de persoane care au herpes. Se transmite ...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Toma_lly!!!!!

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute

Mergi la inceput