Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Sim imi pare rau de situatie..sper sa nu fie nimic grav cu bunica si tu ai grija de tine si bb

17s, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Slippers, Roxana cate un sa va faceti bine!
Sabinule, lasa bre lumea sa zica ce vrea. In fond e copilul tau si ii pui ce nume vei tu, nu ce nume vor ei!
Sim, multa sanatate bunicii si tu s anu te agiti ca-i face rau lui bebe.

Noi intram intr-un curs care va tine aproape 4 ore, deci o sa lipsesc, dar promit ca recuperez cand termin.
Pupici si aveti grija de burtici!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Azi ma simt mai bine, m-am si apucat de ordine prin casa. Au venit sa faca si gazonul, asa ca de aceea nu am apucat sa postez pana acum. Ma bucuram ca nasul meu parea mai bine, desfundasem si cu ser, insa acum ma sufocam iar fara vibrocil. Dar ma simt mai bine. Luat Augmentin insa.

Ce vreme frumoasa se anunta...ce as fi mers la mare...si eu trebuie sa zac aici bolnava. Cica nici pe afara nu prea am voie. Mda...

In sfarsit am primit rezultat la amnio in engleza, ala final, si e totul ok. Ma rog, deja stiam, dar bine ca am hartia.

Simona, pe mine ma doare spatele si de la stat in pat, daca stau chircita sau stramba. Apropos de concediu, aveam nevoie de un sfat de la tine. In iunie voiam sa imi iau medical 2 sapt ca sa plec in concediu. Mai pot, sau ma obliga prenatal? Cele 63 de zile ar insemna de la 1 iulie.

Mandarinutza, multa sanatate si ai grija. Daca veneam la intalneala dadeai vina pe mine.

Ana, ai grija de tine, nu sta in curent dupa muncitori. Astia sunt groaznici, eu stiu cum e, iti vine sa ii impusti si cred ca si lor pe tine. Multa sanatate!

Sabina, spune si tu ca il vei striga englezit George sau in alte limbi: Jorje. Asa e mai bine?

Pinacolada, incepe santierul si la tine? Maaare nebunie cu muncitorii. Ai nevoie de rabdare si insistenta si sper sa fie gata cand vreti voi. Bafta!

Myral, sunt mai bine multumesc.

Annisia, de ce zic fetele ca te-ai suparat? Ia o de la mine, ca tare bine m-ai ochit in poza aia in geam. Mai tu esti spioana cumva? La ce minister ziceai ca lucrezi?

Tomasa, pai data trecuta turbasem pana la 40 de sapt. In ultima saptamana faceam 3-4 ture pe scari si mergeam minim 3 ore. Am baut si lapte cu scortisoara. Nimic. In ziua DPN mi-a zis Badiu ca ne vedem peste maxim o sapt in garda sa provoace nasterea, eram asa necajita ca i-am zis sotului ca il tin numai in sex pana nasc. Dar am nascut exact a doua zi si a scapat omul fara sa fie executat. Oricum dc vrei iti da Sabina 2 mm de la colul ei si 3 mm de la al meu si faci si tu 4 cm. Ok asa?

Sabina, cine te-a suparat? Ia sa vezi ce ii fac eu!

Simona, multa sanatate bunicii, o sa fie bine, insa la batrani e mai greu.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aaaaaaa, am uitat sa spun ca mi-a iesit un herpes de toata frumusetea, dupa ce mi-a fost rau marti si am vomitat tot.
Stiu ca Zoviraxul nu trebuie folosit ptr ca are Aciclovir si e interzis . Ce alte leacuri babesti, naturale , stiti ca sa il usuc si sa treaca mai repede?
Asa ma indispune, de n-ai vazut!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Am revenit si eu. Suntem bine, sotul face tratament si este bine, pana la urma are o bronsita. Dar cum la noi nimic nu merge cum trebuie, miercuri trebuia sa ii rezultatul pentru malarie si bineinteles ca nu era recoltat cum trebuie si i-au mai recoltat sange inca de doua ori, pana au fost convinsi ca au facut treaba buna. Si daca DOmnul, luni ii da rezultatul. Pai, daca Doamne fereste, avea malarie era mort de de mult, pana se decid ei ce are de fapt.
Important este ca ne simtim bine acum, nici eu nu prea mai tusesc. Bebe misca de zori, si cand mi se pare ca nu l-am mai simtit de mult, il rog frumos sa dea un semn, si in cateva minute "cioc cioc". Ceea ce ma face tare fericita.
Sunt putin speriata ca peste doua saptamani intrerup tratamentul cu gravibinon, la indicatiile medicului. Eu pana acum am facut o fiola pe saptamana si am bagat un ovul de utrogestan seara. Mi-a zis ca nu are sens sa mai mergem cu gravibinon, ca e suficient, ca el nu il recomanda pana la sfarsitul sarcinii si sa continuam inca o perioada cu utrogestan. Dar eu sunt panicata, mi-e teama de cum va reactiona organismul meu cand nu ii mai dau doza de progesteron. Mi-a fost asa bine pana acum...
Voua v-a intrerupt tratamentul cu gravibinon la 19 saptamani?
Roxana multa sanatate si ai grija de tine!
Va pup si aveti grija de voi si de bebici!
Carmen 18+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

roxana ne bucuram ca te simti mai bine...
iti facem galerie sa te faci bine complet!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, poti sa iti iei medical. Nu e obligatoriu sa intri in prenatal cu 63 de zile inainte. Prenatalul si postnatalul se pot compensa intre ele.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, as vrea eu, din pacate nici asa nu fac 4 cm, ca il aveam de 3.3 in sapt. 14. Dar in mod cert mi-ar prinde bine cat imi dati , multumesc de intentie.
Eu ma feresc de urcat scari ca de tamaie. Cu sexul in schimb mai pacatuiesc rar da bine .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liana30, sper din suflet ca ne mai citesti. Daca da, sa stii ca si eu ma uit mereu dupa tine si ca am citit ce ai scris la subiectul cu pierderea de sarcina. Ma bucur ca ai incredere in noi, intr-adevar sunt sigura ca toate te iubim mult (pe tine si pe toate fetele care au fost cu noi la inceput: Ale, Mirela, Irinabobe, Marushka, Nature, Irlandeza despre care am citit ca e din nou burticoasa, etc), ca am suferit pt. fiecare dintre voi si daca nu au fost atunci mai multe mesaje a fost intr-adevar ca sa va respectam dorinta si sa nu . Mai ales ca veti reveni in forta printre noi, cat de repede. Sunt sigura!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
nana date cu Fluocinolon daca ai.e foarte bun si iti trece imediat herpesul.
roxana tare ma bucur ptr tine ca e totul bine si nu mai stai cu stres,ai suferit mult.
sim insanatosire grabnica bunicii si tu sa stai cumintica ca sa nu faci rau lui bebe.
annisia ce burtoi mare ai...ce fain...da si mie ca sa mai completez la burta mea

si sa aveti un weekend superb,fara contractii,dureri,necazuri si altele!!!

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput