Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Ce va vaicariti mai de col lung? Io am 43 mm. DEci nasc nene oar la 40 de sapt ca data trecuta.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mai, sper ca nu te plangi ca nasti la 40 sapt!!! Eu imi doresc foarte mult sa se intample asa, e cel mai bine pt. bb sa stea cat mai mult in burtica. Offff, de ce n-am si eu colul peste 3.5 cm cu orificiul intern inchis, ca sa stau mai fara grija. Daca aud asta la eco de morfologie de pe 24 mai il pup pe Iosup.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata fetelor,
Aseara musai a trebuie sa imi fac papanasi si pe urma am fost rupta de somn si nu am mai apucat sa intru sa vad ce ati scris pe aici... Am recuperat insa de dimineata!

sim_stoian, si eu am aceeasi problema... din cauza statului la calculator ma doare spatele de numa....

mandarinutza, iti doresc multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Luca s-a nascut cu 3.300 kg si era si este un fomist:) sa vad bb 2 cum va fi! Din punctul asta de vedere nu am avut pb cu el!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele bolnavioarele, si repede repede sa va faceti bine:)
e cald afara, deci nitel aer nu v-ar strica, mai la izolatie asa, ferite de aglomeratiune:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, stiu, de-aia am si spus, modul in care a facut-o a fost . In rest, cu critici si replici la adresa noastra suntem toate obisnuite, cel putin cele care suntem mai vechi pe aici, insa cand e vorba de copil... mai ales in felul ala. Si pe Sofia o stiu din postarile tale, din poze si i-am citit si perlele. In orice caz sunt sigura ca toate care am citit postarea respectiva am avut acelasi sentiment de solidaritate.

19+

Mergi la inceput

daca bb luca a avut 3,3 kg stai calma, ca nu faci Matze:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Da, sper!!!!!!!!!!!
In we s-au anuntat 32 de grade! Tb sa fugim din kapitala, ma rog cine poate.............

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Tomasa,

Mergi la inceput

Slippers, sanatate multa si rabdare cu muncitorii.
Sabina, cat despre Gheorghe, n-au decat sa se obisnuiasca prietenii carora nu le place, asa cum bine ai spus si tu. Nu este optiunea lor si oricum nu ai avea cum sa-i pui copilului un nume care sa fie pe gustul tuturor. Nu stiu de ce unora li se pare nasol numele, probabil din snobism. E un nume romanesc, traditional, foarte barbatesc si de sfant. Si cu atat mai bine ca nu e "trendy" .

19+

Mergi la inceput

Myral, am uitat de intrebarea ta cu patutul. Noi am avut patut pliant din lipsa de spatiu. In plus suntem umblareti si voiam sa mergem cu copilul peste tot, noi suntem genul care vrem sa ne facem concediile impreuna, toata familia, nu-l lasam la bunici si mergem noi ca porumbeii , desi uneori ne-a tentat. Patutul a fost ok, bun si rezistent desi Tudor a fost un bebelus foarte energic. Il vom folosi si la bb2. Am cumparat o saltea buna, relaxa, rezistenta, care nu s-a lasat deloc, astfel incat bebelusul a dormit foarte bine in el, cu spatele drept si ea arata ca noua si acum.
La modul ideal mi-ar fi placut patut alb din lemn si unul pliant pt. vacante, astea din lemn arata mai bine si sunt foarte frumoase intr-o camera de bebelus, dar al nostru oricum nu a avut camera lui si spatiul nu mi-ar fi permis sa le am pe amandoua.

19+

Mergi la inceput