Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabina spune:
daaaaaa, Rox are ditai burta.
si e adunata bine, la mine e cam imprastiata asa![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Pinacolada, dar Luca cegreutate a avut la nastere?
eu sunt speriata de bombe, Sofia n-a avut decat 2.7 kg. sg dezavantaj la astia mai micuti e ca prima luna sug din juma in juma de ora, ca nu prea au putere, si pici cu ochii-n gura.
in rest, no problems.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Pinacolada spune:
Roxana-tine-te de tratament ca nu-i de gluma!
Annisia-sunt f frumoase pozele-bravo tie pt moral si stare de spirit!
Eu pentru a evita vergeturile am folosit atat acum cat si prima oara ELANCIL pentru maternitate-nu am nici una momentan:), am inteles ca si MUSTELA E OK.
Salteaua pt patut am luat-o de unde am luat si pt noi adica de la DOMUS FLEX si sunt f multumita! Sunt preturile mai piperate dar eu zic ca merita, raportul intre pret si calitate!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
myral spune:
Annisia am simtit ca te-ai suparat putin
.M-am uitat si acum la poze dar nu am observat decat o burta imensa(sa stii ca nu deochi) a luat avant nu gluma sigur a mai crescut Yannis ca iti faceai probleme cu greutatea lui. Burtica mea a crescut mult pana pe la 20 21 sapt acum vad ca a cam stagnat deocamdata nu imi fac probleme ca bebe e f miscaret.Apropo Teodora ce face bebelul tau te-ai linistit?Fetele racite aveti grija de voi!Roxana te simti mai bine?Myral
23+
tomasa spune:
Sabina, am citit tot topicul ala...
. M-am intristat mult. Iar tu te-ai tinut super, mai ales la faza cu "copiii sunt puri, noi nu". Oricum, una peste alta mie mi-a prins bine ca l-am citit, chiar daca discutia se stinsese deja si chiar daca m-a durut sufletul la unele postari.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Missy spune:
ce fain ca v-ati intalnit . . . atatea burtici la un loc!! super
vroiam sa va intre: la voi se simt miscarile de afara? ca la mine s-au simtit azi-dimineata, destul de tare, parca la prima sarcina la 20 de saptamani de-abia se simtea inside.
si printesa mea a dat pentru prima data semne de gelozie. cand am simtit eu in palma miscari, am chemat-o pe ea si tati repede, ea nu a vrut sa puna mana pe burtica sa simta, si ii tot tragea mana si la tati si zicea: da-i pace, nu mai pune mana pe burta!
si eu care o laudam ca nu da semne de gelozie fraterna . . .
20+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila
alehiam spune:
danuta36 era vorba de RHOGAM... incearca asa si o sa gasesti... uite si aici niste informatii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71690
Sabina poate ca numele Gheorghe e cum ziceai tu frecvent la tara... iar de aici conceptia ca e nume de taran/sluga... sau pentru diminutivul gigi
... oricum e o tampenie... si pe taticul meu il chema gheorghe ![]()
Roxana inca o data sanatate maxima si papa pastilele alea ca sa te faci bine.
Noi o sa plecam in weekend la Brasov... Tocmai bine, am scapat de caldurica
... In rest suntem bine... ieri, neghinita a tras niste picioruse de buna dimineata, ca l-a simtit si taticul lui... 
Va pup si un weekend placut si usor
Mad
cu
Robert
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Sabina
am uitat sa va spun ca si eu am ditai colul, 42 mm, nu e cam mult?
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nu-mi dai si mie o bucatica din el?
mama de BAIAT
19+
myral spune:
Sabina nu trebuie sa-ti pese de parerea celorlalti cu privire la nume si noi ne-am gandit la cateva nume si tot asa familia s-a strambat pana la urma au zis ca o sa se obisnuiasca ei daca noi tinem neaparat
. Asa ca si pe noi ne-au cam dezumflat noroc ca nu stim sigur ce e si ei spera ca o sa ne mai gandim. Apropo cred ca e a treia oara cand visez ca nasc o fetita care apoi se transforma in baietel nici visele nu ma ajuta la fel ca la eco o data ne-a aratat labiile cica o data putzica asa ca o sa fiu sigura numai dupa ce se naste.Myral
23+
Sabina spune:
Tomasa, iti dau, cum nu?
cat iti trebe?![]()
ce sa zic, iti dai seama ca am vazut rosu, nimanui nu-i place sa-i fie criticat copilul, dar la modul ala a fost chiar josnic.Eu accept critici, da nu din astea , intelegi cevreau sa zic....care merg la esenta.
si mai ales ca noi stim cum sta treaba cu fi-mea:)
(pt cine n-o cunoaste, la semnatura e un link cu perlele ei intre 2 ani si 3 ani jumate, dupa aia n-am prea mai scris)
Sabina si