Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
danielle02 spune:
annisia am tuns domnisoara mea fiindca avea parul prea lung si era cald afara.toata ziua statea cu limba afara...
e tare faina,chiar ca au mutre de nevinovati.
eu mananc papanasi cu gem si smantana.deci...is tare deliciosi ![]()
multumesc nana am facut cu branza philadelphia 
si multumesc piccaflor ptr reteta 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Pai cerculetul ala nu tine cont de cate zile are menstruatia, e un cerc tip, au toti ginecologii. Oricum si eu tot asa fac, pun saptamana implinita si plus dupa.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
Roxana, si eu tot saptamana in curs o trec, asa mi se pare normal.
Cred ca asta a fost logica mea cand am pus X+, adica si n zile.
Dani, sa ai pofta! Ce buni trebe sa mai fie!!!!!!! Mmmmmmmmm
P.S Si eu, si eu
Si aici au acelasi cerc pe care se uita dupa ce ma intreaba ultima menstruatie.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danuta36 spune:
Buna seara!
Adimercedes si Tomasa,tin sa va multumesc ca mi-ati raspuns la chestia cu vitaminele.Ma gandeam si eu ca oricat as vrea,nu reusesc sa mananc de toate,si de aceea ar fi necesare niscaiva vitamine,dar o sa-l intreb pe dr.inainte.
Roxali esti mai mica cu un an decat mine asa ca sa nu mai zici ca esti batrana...vezi ca in ultima vreme sunt tot mai multe mame trecute de 40 de ani,asa ca nu-ti mai fa complexe.Daca acu' a dat DD,asta e ...mai bine mai tarziu decat deloc 

Azi am primit in sfarsit o veste buna,mi s-a aprobat cererea de co. de risc maternal;raspunsul trebuia sa vina in termen de 10 zile,dar eu l-am primit de abia dupa 3 saptamani...deja stateam ca pe ghimpi
si aveam doar ganduri negre in cap.
A scris cineva mai in urma despre un vaccin RoGhamma si am cautat despre el pe net,dar n-am gasit nimic.E pt. mame cu Rh negativ?
Va las ca m-a apucat foamea si vreau sa fac o mamaliguta,ca n-am mai mancat demult...a la Moldova...
dana
18s pupici!
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Marunzika binenteles ca-l poti folosi...am folosit si eu la prima sarcina , recomandat de doctor...acum am mai mult dureri decat arsuri...sau pe astea nu le mai bag in seama ca de sant mai "slabute".
Multumesc frumos pt raspuns!
21+ & 15kg in +Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
cecilia L spune:
Buna,
Ati muncit ceva azi, aveti chef de vorba, abia am reusit sa recuperez.
Imi pare rau ca m-am ''suparat''' ieri dupa faza cu Prodenta, si am mers la nani, aveati dreptate , puteam sa ajung sa ma vad cu fetele.....data viitoare.
Eu azi m-am rasfatat impreuna cu o alta burticoasa, nu este in lista noastra desi naste in octombrie. Ne-am intalnit la 12 si am ajuns acasa la 5......va dati seama ce rasfat pe noi.
Referitor la lucrusoare pt bebe, eu nu ma pot hotari ce sa cumpar, imi plac toate. Mi-am facut o idee de carut si patut, dar astept sa renovez camera lui bebe. Cred ca sapt viitoare ma apuc de treaba.Nu am cumparat nimic, ma uit si trec mai departe... e tare greu, dar termin eu treaba si ma apuc de cumparat.
UM a fost la mine pe 2 dec si mi-a spus ca o sa nasc in jur de 8 sept, uneori 8 sept sau 12 sept iar morfo fetala pe 6 sept, la inceput ma potriveam la calcule cu dr mea , acum nu mai stiu. Am ramas la calculul meu vineri este ultima zi din sapt in curs. Deci maine termin cu sapt 23, deci la semnatura voi pune 23+. Azi imi admiram si eu burta, parca a explodat, pe zi ce trece mi se pare tot mai mare, o sa incerc sa va trimit si eu poze, daca reusesc sa le pun......
toate

cecilia,22+
Cristian
Roxana_G spune:
Legat de burta mea, daca mai aveti dubii cat este de mare, va confirma Sabina! ![]()
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Pe mine a inceput sa ma doara coloana de la stat pe scaun. La servici nu am ce sa fac, desi ma mai plimb, ma mai ridic de pe scaun, degeaba. Asta din cauza ca a inceput si la mine sa creasca vertiginos burtica. Asa ca, desi spuneam ca o sa merg la servici pana la jumatatea lui iunie, cred ca de la 1 iunie gata. Iau un medical normal 2 saptamani si dupa aceea prenatalul. Dupa ce am ajuns acasa am stat eu intinsa in pat, dar tot degeaba.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
mandarinutza spune:
Eu cred ca am racit
De azi de la pranz am tot inceput sa stranut si ma doare si capul
.Am luat un paracetamol si o vit C si ma duc la culcare, sper sa ma simt mai bine maine dimineata.
Tomasa
ma bucur ca baietelul tau e mai bine, sa se faca bine cat mai repede.
Sabina, pai colul tau e bun, atat e si al meu.
Ayumi
si sa nu mai ai parte de contractii, sa-si faca efectul tratamentul.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
aeperju spune:
Salutare fetelor! Am fost la niste prieteni si m-am simtit extraordinar (doar ca am obosit ingrozitor pana am urcat la ei la etajul 4).In rest totul ok.
Noapte buna!
Emma 21sapt