Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 2
andre_ea spune:
'Neata!
Carmen, eu stiu ca Zuzi e prinsa cu noul serviciu si nici n-a apucat sa dea raportul pana acum. As sterge-o si pe ea de la concurs. Iar pe Mimi_dumy o putem primi la lamaite, doar ca nu-i stiu rapoartele partiale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
'Neata!
Carmen, eu stiu ca Zuzi e prinsa cu noul serviciu si nici n-a apucat sa dea raportul pana acum. As sterge-o si pe ea de la concurs. Iar pe Mimi_dumy o putem primi la lamaite, doar ca nu-i stiu rapoartele partiale.
ok, asa sa fie.
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by adablackcat
Hai ca am batut inca un kil! Am 65!
asta sa fie ultimul raport, cel de luni ce-a trecut?
targetul ekipei poti sa-l calculezi?
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
andre_ea spune:
Carmen, vad ca ai modificat si procentul la lamaite. Cum l-ai calculat? Cu 0kg pierdute la Mimi?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
puskin spune:
Neata,
si eu sunt pe baricade...acum mananc de dimineata ( paine integrala facuta in casa 2 felii cu albus de ou fiert 4 buc).
O zi buna,
Ruxandra
ina C spune:
Buna, fetelor!
Am revenit in forta dupa un esec la trei zile de la inceperea Superdietei.Nu a mers...asta e!
O zi buna!
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
cornelia_laura spune:
Sunt si eu in zona
.
InaC, am incercat si eu Superdieta, chiar m-am chinuit 2 saptamani dar pana la urma am renuntat. Cel putin prima saptamana a fost foarte grea si ameteam rau.
carmen, multumim pt noul capitol si pt modificari
.
dordia, azi mergi la medic, nu? Tin pumnii sa ie de bine. Adica chiar daca nu e bebe macar sa nu ie ceva in neregula. Astept vesti.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea si greataaa la greu![]()
P: 2 felii de paine neagra, 2 felii de sunca, 1 rosie, 1 castravete
C: peste file(merluciu) la gratar, salata
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
cornelia_laura spune:
Scuzati eventualele litere lipsa, tastatura e varza(s-a jucat Eduard la greu pe ea).
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
Dianami spune:
Va multumesc tare mult pentru urari, sunteti niste dragute
!Am avut o zi frumoasa, singura abatere a fost inghetata in loc de tort. In rest, meniul a fost facut strategic (gratar, salate, salata de fructe).
Deja m-am obisnuit sa mananc sanatos si nu ma mai tenteaza altceva, chiar daca gatesc pt. sot si copil (oricum, tot fara prajeli, sosuri).
Nu stiu cum sa fac sa mananc ceva la micul dejun, in afara de cafea nu pot pune gura pe nimic, abia pe la 10 reusesc
, uneori nici atunci.
Mai intru maine, ma straduiesc sa citesc ceva ca am examen la psihiatrie
.
Spor la slabit si stati departe de tentatii!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana
Indra spune:
Buna ziua tuturor
Eu fac parte din gasca care nu are cum sa intre prea des pe aici desi tare mult mi-as dori acest lucru! munca multa, net de la zapp care merge fix mai de loc (in mijlocul Bucurestiului eu n-am semnal
), acasa ... nu-mi vine sa mai zic ce mai e.... dar acestea fiind zise, in speranta ca nu primesc sutul in
raportez 63.7 adica -o.6 kg.
si sper sa pot intra mai des!