Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Michelle ai dreptate. D-zeu ne da putere sa trecem mai usor peste necazuri si forta de a spera in continuare. Pe mine m-a ajutat foarte mult rugaciunea in procesul de "vindecare"

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle, este f frumos si bine te-ai gandit sa postezi aici. contine mult adevar. Dumnezeu este langa noi tot timpul, nu trebuie sa uitam asta...chiar daca uneori nu realizam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Meli imi pare rau ca esti in ceata si n-ai rezolvat mare lucru la gine. Poate de la urmatorul sau defapt urmatoarea o sa afli mai multe. Si eu eram reticenta si pudica si vroiam numa gine femei…dar mi-am cam schimbat parerea de la avort incoace…mi se pare ca barbatii dr gine is altfel mai rabdatori, grijulii cu "pacienta".. nu apucati …asta zic doar din experienta mea si nu generalizez.
Michelle mie imi place textul …cred ca l-am mai citit undeva , parca e scris de Octavian Paler sau ma insel? Mi se pare ca zice chestii adevarate , desi cred ca sunt unii care constientizeaza adevarul asta… insa nu fac nimic sa se schimbe. Si acu la treaba cu tine
Flavia ce bine ca ai zis de pesti si bule ca nu stiam cum sa descriu ce se intampla… o fi numai inceputul. Oricum sunt happy de toate bulele de azi
pe toate, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mari felicitari! Sa fiti sanatoase! Refacere rapida, sa vi cat mai repede acasa sa ne povestesti cum a fost. Abea astept si pozele.
Flavia La multi ani lui Dominic! Acum e randul tau...
Noi suntem bine, am crescut cu 500g, am inceput sa iesim si afara, mancam la 3 ore si asta ne ocupa toata ziua (asa ca sunt cam obosita din cauza programului de noapte).
tuturor!

Ileana si Mario Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dan_nydau mama cum sa nu dau ca am destul
Michelle81 minunea a durat 3 zile..a inceput din nou sa curga..off..off.mai mai..dehhhh se opreste ea pana la urma..apropo am citit pilda
Joahnna io zic ca gadilatul ala e ceva mai ai rabdare cateva zile si ai sa vezi ca o sa joace fotbal
Pepsi La multi ani! pentru Dominic mai zic odata
L5845 accept propunerea "indecenta"
ingerasooo asta e viata mama..nu avem decat sa trecem prin ea...pupp pe Maya si uraa pt cele 7 kg
Lauricooooo te pupppp la mai mareeeeee..
ileana_marius da si pe Mario

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, bine v-am regasit dupa o perioada destul de lunga. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu, dar am avut o perioada fff grea (a fost un semestru fff dificil) si efectiv nu am mai avut timp de nimic. Dar l-am terminat cu brio, asa ca acum am revenit alaturi de prietenele mele dragi carora le-am dus dorul. Incerc sa citesc din urma, nu cred ca reusesc sa citesc chiar tot, dar macar o parte. Oricum, a avut grija Flavia si m-a mai tinut la current cu ce se intampla pe forum.

Asa ca incep cu Mari, pe care o felicit din tot sufletul pentru cele trei minuni. Mi-au placut numele la nebunie, sa fie sanatoase si sa aiba o viata minunata! Sa inteleg ca Flavia iar a avut un vis care s-a adeverit???Flavia, te rog mult, viseaza-ma sip e mine mai repede insarcinata!

Ileana, felicitari si tie! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos! Esti in Romania acum, nu?

Cristina Ana, cat mai ai??Un pic, nu? Sa inteleg ca acum stai numai acasa? Ti-am vazut pozele, l-am vazut si pe bebe mic! Tu arati excelent, o vitoare mamica ff frumoasa.

Flavia, LA MULTI ANI !!!! pentru Dominic!!! Sa fie sanatos si fericit! Si sa scape de alergie cat mai repede! Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine cat nu ma scris! M-ai facut sa rad, cum o sa ne scrii tu din ambulanta. Te cred in stare sa iti iei laptop-ul cu tine la spital! Si eu vreau sa fac un tort sau o tarta cu capsuni pentru duminica, cand e ziua sotului meu. Probabil ca vom iesi undeva, dar o sa-i fac oricum, ca e mort dupa dulciuri.

Laura, sunt asa de fericita pentru tine! Meritai si tu sa te bucuri dupa atata suferinta.

Nana, cum a trecut timpul. Nu imi vine sa cred ca esti in 22 de saptamani, parca ieri ne anuntai vestea cea mare. Am vazut pozele de la Las Vegas, foarte frumoase! Cum a fost? V-a placut? Si noi planuim sa mergem, dar am tot amanat.

Irda, acum am vazut ca si tu ai un samburel in butica. Felicitaaaaari!!!!! Sa ai o sarcina usoara iti doresc!!

Mirela, am citit ca mama ta trebuie sa se opereze. Multa sanatate ii doresc si putere sa treaca peste aceasta experienta neplacuta. Sper ca nu e nimic grav. Scrie-ne san e sui cum se simte. Sunt alaturi de tine!

Cristina 26, cum esti? Ai terminat cu examenele?

Irlandeza, ce imi vad ochii? Si tu esti insarcinata? Doamne, ce de vesti bune! Sper sa o tinem tot asa! Ma bucur tare, tare pentru tine si iti doresc o sarcina fara probleme.

Michelle, draga mea, ce ma bucuri ca incerci din nou. Stiu ca iti este frica, dare u sunt convinsa ca va fi bine. O sa vina bebe la voi in curand! Iti tin pumnii!

Chantal, si eu am intrebat-o mai demult pe Mari si mi-a spus ca a luat Maca o luna inainte sa ramana. Am luat si eu Maca vreo doua luni in iarna, doar ca imi dadea o pofta de mnacare incredibila si m-am ingrasat aproape 3 kg, asa ca am incetat sa iau. Dar de buna e buna, asa am auzit. Daca vrei mai multe tratamente naturiste, intra la naturiste si homeopate, tratamentul Liviei, la inceput. Eu mi-am comandat ceaiurile recomandate, le am in dulap, dar nu am luat nimic pana acum. Poate ar trebui sa ma mobilizez..

L5845, sa stii ca eu pana anul trecut am fost numai la medici barbati. Si am fost multumita. Ma simt parca mai comfortabil.

Johanna, si eu zic ca gadilatul e ceva, ai inceput sa il simti pe bebe. Vorba Lianei, mai e un pic si incepe sa joace forbal prin burtica.

Fetelor, eu am fost atat de strestata in ultimile doua luni ca nici nu cred ca avea cum sa se prinda bebe. Acum m-am linistit, mi-am promis sa ma relaxez si am trecut la treaba. Sunt in perioada fertila, sper sa se prinda ceva!
Sa nu uit, sa stiti ca eu am devenit matusica. Nepotica mea, Ana, s-a nascut pe 2 mai, a cantarit 400 g si e foarte cumintica. Pe 30 iunie o sa o botezam (noi suntem nasii). De abia astept sa o cunosc in realitate!

Va pup mult pe toate!

Andreea

Mergi la inceput

Fetelor stiti cat se mai da la un botez? Noi suntem nasi Sambata si vrem sa ne facem datoria cum se cuvine. Prima baita dupa botez e facuta de nasa?

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fetelor,m-am intors.ce dor mi-a fost de voi...iar am fost la munte,de data asta nu la casa noastra,am stat la un hotel dragut,ne-am plimbat,ne-am amintit de tinerete (nici acus nu suntem batrani),am revazut locul unde ne-am cunoscut in urma cu 7 ani (pentru asta a fost programata iesirea).a fost totul super.acum ne-am intors iar in bucuresti unde,dupa cum a aratat dan ny,este o mare nebunie.abia asteptam,insa, sa citesc ce ati mai facut.m-am bucurat enorm pentru cele trei sufletele de fetite dragute si pentru mamica lor fericita.
michelle,am citit pilda ta si m-am bucurat iarasi sa vad ca esti mai departe de butoi (nu acelasi lucru il pot spune si despre mine).stii ca mereu am spus-o: Dumnezeu este tot timpul alaturi de noi si are grija sa primim sufletelul mult dorit.
pepsi, azi e ziua iepurasului tau!!!La multi,multi ani fericiti,sa va bucurati de el,de fratiorul David la fel si de alt fratior/ surioara (daca zici ca vrei trei copilasi)!Sa dea DD sa creasca voinic,frumos, destept,sa-si iubeasca parintii si fratii ,ca are o familie pe cinste!draga mea, sunt convinsa ca ti-a iesit o minunatie de tort,tu esti o gospodina desavarsita.numai sa nu ne imbii cu el ca sunt pofticioasa si incerc sa slabesc acum putin.
sicuta, nu stiu cat va va lua preotul la botez,depinde de fiecare,dar eu, in afara de banii dati copilului,i-am cumparat zece costumase superbe cu pantofiori asortati (iti dai seama ce micuti erau!),parca cinci salopete,o rochita superba cu palarioara,pantalonasi si bluzite,sosetute, chilotei,set de baie (halat,prosop),lenjerii pentru patut cu paturica,scutece,biberoane,aparat de sterilizat, plasturi pentru buric, ulei,sampon, pudra, jucarioare,cercei. eu i-am cumparat toate astea pentru ca am botezat o fetita care provenea dintr-o familie cu greutati materiale,dar parintii sunt niste oameni de toata isprava si muncitori.acum fetita are noua ani,parintii,datorita tatalui meu, au servicii bune, nu mai au greutati materiale,dar au ramas aceeasi oameni deosebiti.uitam sa-ti scriu, prima baita dupa botez,cand va intoarceti acasa tu i-o faci.o sa te invete cineva mai in varsta ce se pune in apa (lapte,ou si multe altele),daca ai sa pui si un ban de argint si lasa-l cadou (finuta mea si-a luat un lantisor pe care a pus banul si mi-a spus mama ei ca ii poarta noroc).dupa ce termini baita,tot tu ii dai cu ulei. foarte important: nu uita nici un loc in care sa nu ii dai cu ulei, chiar si in gurita, intre degetele pentru ca se spune ca locul neuns va ramane toata viata uscat, cu orice si-ar da. eu stiu asta de la strabunica mea...
dragele mele, pot sa spun ca am ratat cu brio aceasta luna (cand am aflat rezultatele la analize trecusera doua zile de la ovulatie si degeaba),peste o saptamana astept sa inceapa CM...aseara ne-a intrebat un cuplu daca avem copii si noi am spus ca va veni curand,luna viitoare va fi proiectat. s-au uitat foarte intrebatori la noi...probabil ca nu stiu ce inseamna sa-ti doresti cu disperare un bebe.tuturor ca ma duc sa ma (vopsit, epilat,pensat, manichiura,pedichiura,etc).

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10707;107/st/20070425/o/12/l/28/k/8500/ttc.png[/img]
[/url]

Mergi la inceput

Teo2rinamersi pentru sfaturi Mai am de cumparat imbracamintea pt. a II-a zi dupa baita.
Mie groaza sa nu ma apuce plansul gandindu-ma la ingerasul meu
Sper ca pana la urma D-zeu isi va apleca privirea si spre noi

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

sicuta, iti tin pumnii si, daca as putea, as trimite o tona de curaj si stapanire ca sa treci usor peste momentul botezului. stiu ca iti va fi greu, vei incerca sa-ti stapanesti un milion de lacrimi,dar se spune ca aduce noroc sa botezi un sufletel.Dumnezeu va avea grija de noi,eu asa ma gandesc mai mereu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10707;107/st/20070425/o/12/l/28/k/8500/ttc.png[/img]
[/url]

Mergi la inceput