Atena

Atena | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

...impresii, locuri de vizitat, recomandari hoteluri si orice alte informatii utile...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Chiar nu a vizitat nimeni Atena?...NU CRED! Am nevoie de informatii mai ales despre hoteluri, nu prea ne putem hotari la care sa facem rezervare...merita sa stam in centru? Am gasit si hoteluri nu prea scumpe sau mai bine mai la margine? Mergem cu masina, dar poate e ok de circulat si cu metroul...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Vezi si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76862&SearchTerms=atena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi am stat asta vara la Economy Hotel, care este destul de central. Pretul nu a fost mare, vreo 60 euro camera tripla (am avut pat si pt copil) cu mic dejun. Conditii mai basic, dar curat. Am facut rezervare prin jeka.
Problema a fost cu parcarea, hotelul nu are parcare si am platit vreo 30 euro parcarea (opt euro prima ora si un euro pe ora in continuare) la o parcare subterana din apropiere. Alt roman a venit frumos si a parcat pe o zona interzisa din fata hotelului, a intrat in hotel si a mai plecat dimineata. Teoretic nu avea voie si risca o amenda mare, dar nu a patit nimic, in schimb noi am dat 30 euro.
Asadar aveti grija la parcari in Atena, costa cat jumatate de camera la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput