Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
an-k spune:
Michele, sper sa ni te alaturi cat mai curand. Tinem pumnii.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...am ajuns si eu la calculatordupa ce ieri nu am avut net!
Am facut de dimineatza un nou test si a iesit pozitiiiiiv asa ca acuma sunt 100% sigura ca sunt insarcinata. Deja am inceput sa ii explic puiului meu ca am un bb mic in burtic dar se uita la mine...ca la ...nebuni. Saracu' nu intelege cred dar....va intelege in mod sigur un pic mai incolo.
Am citit pe sarite din lipsa de timp, si vreau sa urez bun venit noilor zuze burticoase, sa va fie sedera frumoasa si perioada de gravidenie usoara si fara probleme.
Eu am inceput sa am greturi usoare, dar ma bucur ca la prima sarcina nu am stiut ce's alea.
Acum va las ca imi e un sooooomn....
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
adinag spune:
Angelique, felicitari pentru inimioara!!! Si nu-ti fa griji ca nu ti-e rau, nici mie nu-mi este. Tot asa, cate o greata cateodata, dar pofta mare de mancare, care-mi ia imediat greata!
Gina, uita-te te rog pe bomboanele tale contra gretii, ce au in compozitie? Sunt curioasa, aici nu se gaseste asa ceva, dar poate daca ne luam dupa compozitie, stim ce ar ajuta!
Nu mai stiu daca v-am povestit, sper sa nu ma repet, si dac-o fac, ma iertati voi, ca-s zuza rau! I-am povestit fetitei mele, Jasmina (3 ani 9 luni) de BB. Si e atat de incantata, chiar n-as fi crezut! Partea proasta e ca povesteste la absolut toata lumea: Avem deja un BB! E la mami in burtica si e asaaaa de mic (si arata o distanta minuscula intre degetul mare si aratator). Vine de Craciun. Si mai e asa de muuuuult timp pana atunci! Acuma eu sunt o surioara! O surioara mare!
Mereu vine sa-mi mangaie burtica si s-o pupe!
Ma bucur mult ca a acceptat noua situatie asa usor...
Va pup
Adina 8+2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by adinag
Gina, uita-te te rog pe bomboanele tale contra gretii, ce au in compozitie? Sunt curioasa, aici nu se gaseste asa ceva, dar poate daca ne luam dupa compozitie, stim ce ar ajuta!
adinag - m-am uitat pe cutie la ingredients si contine urmatoarele:
Sugar,corn syrup,citric acid,natural flavors(essential oils of raspberry,tangerine& lemon)natural colors(red cabbage& annatto).
Poze & My Baby Development!
Pepsi spune:
irlandeza, eu ptr greturi la prima sarcina am razbit asa, inainte sa ma scol dimineata, deschideam doar ochii si nu ma ridicam deloc din pat, asa stind la orizontala bagam in mine un biscuit sarat, sau chiar 2, stateam inca 10 min asa si apoi ma ridicam! imi era mult mai bine, sa maninci des, tot la 2 ore maxim, si putin! acuma, la sarcina asta am tot facut eu de toate, dar n-a mai mers.....
gina, 
lauricule, la cit sint de nerabdatoare nu m-as supara sa nasc mai repede, dar totusi vreaus a fie la termne!
michelle, iaca ca fac si eu mare galerie, asa cum spui si tu, am eu asa un mare feeling ca va fi luna asta, si te vei alatura grupului astuia de fete minunate, cum am avut si eu noroc de o odisee frumoasa cu fetele de la mine!

gata, vorba buna e pusa, acuma la treaba fetito, ca bine zice laura, ce mai cauti pe forum, citeva zile sa nu te mai vad, imi va fi dor de tine!
Flavia
36+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
doniro spune:
Cand va vad cat sunteti de fericite cu sarcinile voastre va invidiez sincer si imi aduc aminte ce am simtit cand am aflat ca sunt insarcinata cu Daria (fetita mea care are 10 luni). Am simtit pur si simplu ca ma detasez de lume, de tot ce e real; m-a cuprins ca o ameteala, stiti voi ce zic... Sotul meu isi dorea cu disperare un bebe si eu la fel. Ne chinuiam de 1 an si nimic. Deja intrasem la idei ca nu pot avea beb. Cand am facut testul el se pregatea sa plece la serviciu si nu am vrut sa ii spun atunci pt ca vroiam sa ne bucuram "pe indelete". In dimineata in care am facut testul, deci, l-am intrebat ce si-ar dori de ziua lui (eu tocmai vazusem cele doua liniute); el a zis imediat, fara sa stea pe ganduri: "un beb". Imaginati-va cat mi-a fost de greu sa ma abtin si sa nu ii spun ca il avem. Dar a meritat, pt ca atunci cand i-am dat vestea (nu am mai rezistat pana la ziua lui), eram cu toata familia la masa (parintii nostri, fratii). L-am chemat pe sotul meu deoparte si i-am zis ca ii dau cadoul de ziua lui mai devreme un pic. Cand i-am spus, a cazut in genunchi, a inceput sa planga ca un copil, eu la fel si............... Si a fost totul superb. Va spun toate astea pt ca ma simt groaznic acum!!!!! Sa ma ierte Dumnezeu si voi, care sunteti asa de fericite sau care asteptati sa se intample minunea, dar eu nu ma pot bucura de noua sarcina. Ma doare sufletul sa o spun, pt ca nu e drept fata de bb din burta mea, dar nu pot si nu vreau sa neg adevarul. E vina noastra, pt ca am fost neglijenti, dar sincer nu am crezut ca pot ramane asa de repede. Nu ne-am gandit deloc la tot ce implica o noua sarcina acum. Rar aud de mamici care nasc al doilea copil cand primul are doar un an si jumatate. Simt ca o voi neglija pe Daria, simt ca o pierd intr-un fel si ma doare de mor! Stiu ca e bine sa fie diferenta mica, dar ar fi asa de bine daca ar fi macar de 2 ani... Sunt atat de nehotarata. Acum imi spun ca va fi bine, ca asta e etc, peste 5 minute imi spun ca nu e o nenorocire daca renunt la sarcina acum si incercam peste un an.......... Sunt constienta ca trebuie sa iau o hotarare, dar pur si simplu niciuna nu imi da liniste.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
P.S. Scuze ca daca va plictisesc, simteam pur si simplu sa ma descarc, sa spun cuiva.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
Gina M spune:
Doniro,stiu o mamica de pe forum care a fost exact in situatia in care te afli tu acum, si nu demult a nascut cel de-al doilea BB.Imi amintesc ca si ei i-a fost tare greu la inceput cand a aflat insa, acum este extrem de fericita ca a pastrat puisorul, si se descurca foarte bine.Este de admirat.
Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu ea.
Am sa-ti scriu un PM cu informatia ei. Capul sus caci, o sa fie totul bine.Noi iti suntem alaturi.Te 
dana vio spune:
Fetele, poate ma primiti si pe mine la voi? Vad ca sunteti mult mai apropiate de varsta BB meu decat fetele de la nov/dec.
UM 25.03.2007
DPN 30.12.3007
DN 23.07.1971
Chiar daca BB trebuie sa vina de Revelion, doctorul a spus ca sa stau linistita ca va fi mai repede. Eu sper sa fie pana in 21.12 ca vreau sa-l fac Sagetator!!
Am acum 7sapt4zile si desi cu cateva pagini in urma ma laudam ca nu mi-e rau, acum imi este. M-am facut (de nevoie) vegetariana, ca nu mai pot suporta nici cuvantul carne, si aseara am mancat doar niste bomboane cu visine ca erau amare si mi-au placut, asa ca azi dimineata le-am
.
Si nici un pantalon nu mai mi-este bun! Desi n-am burta inca, dar nu mai suport sa ma stranga. Imi iau blugii si pana la 15.30, cand ies de la serviciu, tot largesc cureaua!
Mi-am facut analizele uzuale, azi imi ies si am facut si toxoplasma, dar asta merge la Bucuresti si doar peste 10zile lucratoare este gata.
Am fost la al doilea eco la 7sapt si am auzit inimioara lui BB. Am fost bucuroasa ca este bine, a fost confirmarea faptului ca sunt
.
Hai ca m-am intins destul.

dana vio
7+
doniro spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Doniro,stiu o mamica de pe forum care a fost exact in situatia in care te afli tu acum, si nu demult a nascut cel de-al doilea BB.Imi amintesc ca si ei i-a fost tare greu la inceput cand a aflat insa, acum este extrem de fericita ca a pastrat puisorul, si se descurca foarte bine.Este de admirat.
Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu ea.Am sa-ti scriu un PM cu informatia ei. Capul sus caci, o sa fie totul bine.Noi iti suntem alaturi.Te
Mersi mult, chiar ca m-ar ajuta enorm sa vb cu ea.
POZE FEL DE FEL